Élmények, észrevételek thassosi tavernákról

Észrevételek tavernákról, azoknak, akik a görög konyhát a gyroson és a szuvlakin túl is szeretnék élvezni.

 

Taverna ajánlatunk a teljesség igénye nélkül:

Trata Taverna

   

 

Captain Taverna  A nagystand és a centrum partszakasz elején található. Az öböl legnagyobb ételválasztékával rendelkező tavernája. Magyar nyelvű étlappal rendelkezik. Közepes árfekvésű. Nagyon nagy adagokat szolgál fel. Gyermekek részére féladagos lehetősége is van. Hagyományos görögkonyha, nemzetközi konyha és sok sok halasétel a kínálata. Főszezon idején a kiszolgálása lassú, a folyamatos teltháza miatt. A görögök legkedvesebb tavernája ez.

     

 

Gata Taverna A centrum partszakasz területén van.
2014-ben új tulajdonosa van. Tapasztalat még nincs róla. Majd csak az új tulajdonos munkájának megismerése után ajánljuk.

     
     

 

 

Koralli Taverna Centrum partszakaszon van. Csoportos vendég ellátásra rendezkedett be. Nemzetközi jellegű ételeket szolgál fel. Minden nemzetre lefordított étlapja van. Idegen vendégköre szereti. Görög vendégkörrel nem rendelkezik.

 

Krambousa Taverna Magas árfekvésű. Eredeti görög konya. Hangulatos taverna!

 

Mousses Taverna (Limenas) A kikötőben levő minden vendégkör kedvenc tarverna együttese. Három étteremtipusú részből áll. Pizzária, Taverna és Restaurant.
 Mindhárom kiváló minőségű. Főszezon idején a kiszolgálása lassú a folyamatos teltháza miatt.

   

 

Platanos Taverna (Panagia) A falu főterének kedvenc tavernája. Faszenes ételek nagy választéka van itt. A kokoreci hagyományos étel a sziget volt fővárosában, Theologosban és itt fogyasztható csak.

 

Taverna Steki  A Potámiából a parti üdülőkörzethez vezető főút mentén található. Reggeli és vacsorához. Házi konyha a nagymama keze által, eredeti ízekkel. Szombat esténként élőzenés vacsorás asztalfoglalási lehetőség.

 

 

Snack Bar (Centrumban - Grillek és a legfinomabb gyrosok. Jó árfekvésű.)

   

 

"Rönkös" (A parton a centrumban. 18 órától nyit. A legfinomabb és a legolcsóbb gyors étkezésre. SZUPER JÓ!)

 

 

Mama's Grill (Centrumban - Grillek és a legfinomabb gyrosok. Jó árfekvésű.)

papir asztalter 1