Ifigénia Apartman és Stúdió I. ****

alexander studio iiHelység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  cs4

Közönségi elbírálás:  5
Távolság a tengerparttól: 200 m
Távolság a centrumtól: 30 m

Vendégeket fogad: Húsvéttól október végéig

Kontingens: 42 fő + 2 +2 +1 fő/ egy új apartman rész

 

Leírás
Elhelyezés
2024-es árak
Képek a szállásról
Elhelyezkedés a szigeten

Fekvése: Leírásom a tengerparttól kezdve: Skála Potámia legelegánsabb és legjobban ellátott strandjától indulva az út merőlegesen a tengerre, emelkedővel halad fel a központi kereszteződésig. A tengerparti sétánynak ezen a részén pék, halas szaküzlet, cukrászdák, népművészeti, ajándék, élelmiszer és egyéb üzletek sorakoznak. .Az Ifigénia I. hegyi Apartman és Stúdióhoz az útkereszteződésből indulunk a hegy felé haladó aszfaltos magánúton, ami 100 m hosszú és 30 fok emelkedőjű. Az Ifigénia I. Hegyi Apartman és Stúdiónak jobbról is és balról is van szomszédja, mind magán nyaralóházak. Az épület a tengerszinttől 100 m-es magasságban van. A ház mögött az Ypszárió hegy lába van, a hátsó kertjébe belenyúlva a hegy természetes fenyőfáinak lombjával. Lenyűgöző helyen van! Az épület vége felől nappal az erdőségben megbúvó kabócák álmosító zizegése, éjjel a tücskök muzsikája és a nappali és éjszakai madarak hangos trillázása hallható. Szemből az Aranypart teljes panorámája, beleértve a kora délelőttől késő éjjelig nyüzsgő életű sétány képét, a strand hófehér fövényén napozókat a fehér napernyők alatt. Ennél csodálatosabb csak az éjjeli látkép. Ide látszik az egész Aranypart-menti sétány üzleteinek fénye, a közeli hegyoldalba ékelődött Potámia falu fénye. Mint ezer csillagszóró villognak, visszatükröződve a tenger hold megvilágította képén. A ház tulajdonosai úgy alakították ki a lakásokat, hogy néhánynál a nappaliból is látható legyen ez a valóban festői kép. A lakásokhoz tartozó erkélyekről, teraszokról és a kert mindegyik csücskéből ez a panoráma.

Berendezése: Minden lakás más-más. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok hangulatos kerti bútorral ellátottak.

Szolgáltalás: Nyitott parkoló. Mini játszótér kicsi gyerekek részére, flekkenező, minden típusú főzési és sütögetési lehetőséggel ellátott kerti konyha, kerti társalgó és étkezők. A kertet körülvevő kerítésen illatos virágú futónövényzet, a kert mindenhol üde zöld füves, ápolt virágokkal itt-ott beültetve az óriási öreg amforák között. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve.

A lakások leírása egyenként. Az Ifigénia tulajdonosa évről évre átalakításokat készített a lakásokon az igényeinknek megfelelően. 2012-re lettünk kész minden lakással. Ez évben a szobaszámok helyett a hét múzsáról kaptak elnevezést a lakások. A számok így már részben élnek csak. A nevek szerinti besorolást kérjük a szállásadó saját honlapjáról nézzétek meg. http://www.ifigenia-apartments.gr/accommodation-ifigenia-apartments-thassos/

Földszint.

Egy új apartman az Ifigénia szállás déli oldalán külön bejárattal.
Apartman szoba neve: SAKIS
Az épület fölszintes. 4 lakásból áll. A Sakis apartman e ház első lakrésze.
Pár lépcsőn felhaladva a teraszra pazar tengeri panoráma fogadja az ott pihenő vendégeket. A lakás nagysága 45 m2. A lakás első helyisége nagy konyhasarokkal és tágas étkezőrésszel, jól felszerelt konyhai eszközökkel rendelkezik. A nappali részben 2 személyre van franciaágy. A fürdőszoba a nappaliból nyílik. Zuhanytálcás. A hálószoba mérete kényelmes, gyönyörű kilátással a hegyre. Az ottani ágy is franciaágy. Berendezéséhez tartozik a tv és légkondicionáló berendezés.

Melphomene A/0. Apartman-stúdió. A lakás 45m2, kettő bejárattal rendelkezik. A főbejárat felől kettő nagyméretű egyszemélyes fotelágy jobbról és balról. Közöttük tágas tér. A bal oldali fotelágy mögött a válaszfal a hálórésztől 2db nagyméretű szekrény ötletes, hangulatos díszítéssel. Ez a kialakított légtér, ahol kettő személy alhat, 6m2-es. A fő hálótér innen nyílik, amiben a szokásos szobabútorok vannak: ikerágy, komódok, tükör, ruhásszekrény. A nagysága: 15m2. Ennek is van külön kijárata, ami a tenger oldala felőli teraszra vezet. A fő hálótérből nyílik a tágas konyha, ami minden otthoni háztartási felszereléssel rendelkezik. A konyhában kényelmes étkezőrész is van. Az étkezőrészből nyílik a süllyesztett sarokfürdőkádas fürdőszoba. A fürdőszoba 5m2. A fotón átalakítva láthatják. A szekrények visszahelyezésével a lakótér egy légterűvé változik.

CLIO. Ez egy tágas méretű apartman. A lakásba lépve van egy tágas nappali, ahol baloldalt 2 fős ikerágy van. A konyha a nappali jobb oldalán van. Közvetlenül a konyharész mellett nyílik a nagyméretű fürdőszoba, aminek a berendezése toalett, általános fürdőszobai kellékek. A hálószoba a nappali bal oldaláról nyílik. Berendezése egy kétfős ikerágy, és egy kanapé, ami alvásra is szolgálhat. A hálóban van a tv és a légkondicionáló berendezés. A nappalit és a hálószobát egy tolóajtós faajtó választja el. A háló otthoni komforttal felszerelve, teljes falat betöltő bőséges szekrény. Ami ennek a lakásnak még az előnye, hogy nagyméretű kétszárnyas ablakkal rendelkezik a nappali és a hálószoba is, ahonnan rálátás nyílik a teraszra, a parkra, és a tengerre. Tehát az egész apartmanlakás világos, szellős és gyönyörű panorámájú, ha kinyitjuk az ajtókat, ablakokat. Ehhez a lakáshoz két terasz tartozik. Az egyik a hegyoldalra, a másik az épülethez tartozó gondozott parkra és a tengerre néz. 2008. júniusában lett a lakás felújítva.

A következő a Polymhnia azaz kettő darab iker stúdió képezhet egy nagy apartmant. Mind kettő stúdió rendelkezik, Tv, légkondiciónáló berendezés, saját konyha sarok, saját fő bejárat, saját fürdőszoba, saját terasz résszel rendelkezik. A kettő teljesen felszerett lakás közt a közös falon van egy ajtó, mely bejárást engedhet a kettő lakás közt. Valamint a kettő lakás előtt, van egy gyönyörű tengeri kilátású közös terasszal is. Ideális lehet kettő baráti házaspárnak, akár egy - egy kis gyermekkel is.
A/2. A stúdióba belépve ikerágy és a normál hálószobai berendezés van. Szükség esetén egy - egy  kanapéágy elhelyezhető, bár a komfortosabb kényelem miatt, 2 személy részére ajánljuk. A konyharésze főzőfülkeszerűen leválasztva az alvórésztől. A konyha normál méretű és berendezésű. A fürdőszoba zuhanytálcás tusfürdős. A lakáshoz a kertre és a tengerre néző nagy terasz tartozik.
A/3. A stúdióba belépve ikerágy, egy kanapéágy, és a normál hálószobai berendezés van. A konyharésze főzőfülkeszerűen leválasztva az alvórésztől. A konyha normál méretű és berendezésű. A főzőlap kétlapos villanyrezsó. A fürdőszoba zuhanytálcás tusfürdős. A lakáshoz a kertre és a tengerre néző nagy terasz tartozik.

Első emelet.
EUTERPE
Apartman-stúdió. Az épület jobb oldalán van. A tágas hálószoba 4 ággyal és egy kanapéággyal és a normál hálószobai bútorral rendelkezik. A hálóból a hegy felé nyílik egy tágas konyha, aminek a berendezése szintén a megszokott normál berendezés. A konyhában van egy kényelmes étkezőrész is. A fürdőszoba normál méretű és zuhanytálcás. A hálóból nyílik egy óriási erkély, ami körbevezet az épület jobb oldalától egészen az épület eleje tengerre néző oldalára a háló teljes szélességében.

CALLIOPE stúdió Ez az előzőnek a tükörképe az épület bal oldalán, de egy kicsit kisebb, ezért csak 4 fős. Ágyai 3 normál ágy és egy fotelágy.

TERPSICHORE stúdió A Calliope studió szomszédja keletre nézve. Mérete és elrendezése azonos az iker stúdióval.

ERÁTÓ stúdió Az épület egyik legkedvencebb stúdiója. elszeparált különleges hegyi páholyú terasza a lakás ékszere. Kettő normál ágy és egy fotelágy 3 fő normál ágy felnőtt és egy gyermek fotelágy részére kényelmes. Kis konyhájából nyílik kilépés a teraszra.

Második emelet
URÁNIA Apartman. Széles biztonságos lépcső vezet a legfelső szintre. A tágas hálószobában 3 db ágy és egy kanapéágy és a normál hálószobai bútorok, szekrény van. Innen nyílik a másik helyiség, ahol franciaágy, konyhasarok és hangulatos étkező, csodálatos rálátással a tengerre. E helyiségből nyílik a zuhanytálcás fürdőszoba is. E lakás teljes felújítása, belsőre és a modern bútorokra 2008. júniusára lett kész.

THÁLIA Apartman. Az A/1 apartman bejáratától tovább haladva a függőfolyosó végében található.
A lakásba lépve a helyiségben balra hátra található a fürdőszoba. Az ajtóval szemben nagyméretű franciaágy, mögötte csodálatos kilátású panorámás ablak, ami alatt az erkély is van. E helyiségből balra lépünk a nappaliba, ahol a hangulatos konyha, étkezőpult, egy kisméretű franciaágy és egy fotelágy található. A lakás teljes szélességében húzódó erkély mindegyik lakás közül a legcsodálatosabb panorámájú mind a tengerre, mind a hegyre. Ez a lakás 2008. júniusában került kulcsátadásra.

 

Földszint:
1 db 2+1 ágyas stúdió,
1 db 2 ágyas stúdió, ezek együtt egy apartmant is képezhetnek. Szükséges esetben egy ággyal pótágyazható.

E kettő stúdió egy apartmant képez. /POLIMNIA/.

1 db 3+2 ágyas apartmanlakás /CLIO/
1 db A/0 2+2 ágyas apartman /Melphomene/

Első emelet:
3 db 4 ágyas stúdió nagy erkélyekkel, tengeri kilátással / Calliope , Terpsichore, Erató /
1 db 2+3 ágyas stúdió nagy erkélyekkel, tengeri kilátással /Evterpe/

Második emelet:
1 db 2+1+1+1+1 ágyas apartmanlakás erkélyekkel és csodálatos tengeri kilátással. A hálóban franciaágy, a nappaliban 3 db normál ágy és egy kanapé ágy /URÁNIA/

1 db 2+2+1 ágyas apartmanlakás erkélyekkel és csodálatos tengeri kilátással. A hálószobában nagyméretű franciaágy, a nappaliban kisebb méretű franciaágy, és egy kanapéágy. /THALIA /
Szolgáltatás: Wifi lehetőség. 2012-es szolgáltatásbővítés: A flekkenező kertsarokban egy gáztűzhelyes főzőrész, ahol serpenyős ételek elkészítése is lehetséges. Komplett külső konyha: Bográcsozás, flekkenezés, és minden nemű ételek elkészítési lehetősége.

 

 Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig) 

Apartman 2+2 fő

Polihminia + 30 Euró/ éjszaka/ lakás/4 fő

Christina apartman + 10 Euró/éjszaka/lakás/4 fő

Melphomene - 10 Euró/éjszaka/lakás/4 fő

5. fő + 10 Euró extra költség

Stúdió 3 fő
4. fő + 10 Euró extra költség 
 május 70  60
 június 15. 97  72
 július 1. 112  82
 július 10. 120  95
szeptember 1. 102  82
szeptember 15- 31. 90  60
     
     

 

 

 

Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****
Ifigénia Apartman és Stúdió I. (Hegyi) ****

 

Képek az öbölről

golden_beach_4
golden_beach_4
golden_beach_5
golden_beach_5
golden_beach_part_1
golden_beach_part_1
golden_beach_part_2
golden_beach_part_2
golden_beach_part_3
golden_beach_part_3
golden_beach_part_4
golden_beach_part_4
golden_beach_part_5
golden_beach_part_5
golden_beach_part_6
golden_beach_part_6
golden_beach_part_7
golden_beach_part_7
golden_beach_part_8
golden_beach_part_8
golden_beach_part_9
golden_beach_part_9
golden_beach_part_10
golden_beach_part_10
golden_beach_part_12
golden_beach_part_12
skala_panagia_1
skala_panagia_1
skala_panagia_part_1
skala_panagia_part_1
skala_panagia_part_3
skala_panagia_part_3
skala_panagia_part_4
skala_panagia_part_4
skala_panagia_part_5
skala_panagia_part_5
skala_panagia_part_6
skala_panagia_part_6
skala_potamia_part_1
skala_potamia_part_1
skala_potamia_part_4
skala_potamia_part_4
skala_potamia_part_5
skala_potamia_part_5
skala_potamia_part_6
skala_potamia_part_6
skala_potamia_part_7
skala_potamia_part_7
golden_beach_01
golden_beach_01
golden_beach_02
golden_beach_02
golden_beach_03
golden_beach_03
golden_beach_04
golden_beach_04
golden_beach_05
golden_beach_05
golden_beach_06
golden_beach_06
golden_beach_07
golden_beach_07
golden_beach_08
golden_beach_08
golden_beach_09
golden_beach_09
golden_beach_4
golden_beach_4
golden_beach_5
golden_beach_5
golden_beach_10
golden_beach_10
golden_beach_11
golden_beach_11
golden_beach_12
golden_beach_12
golden_beach_13
golden_beach_13
golden_beach_14
golden_beach_14
golden_beach_15
golden_beach_15

 

 

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!