Loutro Bungalók - Kinira ****

alexander studio iiHelység: Skála Potámia - Centrum és a nagystrand között
Minőség:  cs4

Közönségi elbírálás:  5

Távolság a tengerparttól: 0 m
Távolság a centrumtól: 9 km

Kontingens: 92 fő + a jelölt lakásoknál 1db pótágy lehetőség

Vendégeket fogad: Húsvéttól - október végéig

A szállás háziállatot fogad!

Szolgáltatás: internetkapcsolat, medence, napernyővel ellátott napozóágy, medencebár, étterem, gyermekjátszótér.

 

Leírás
Elhelyezés
2023-as árak
Képek a szállásról
Elhelyezkedés a szigeten

E szállást a romantikát keresőknek és a természet szerelmeseinek ajánljuk.
Fekvése: Skála Potámiából indulva a főúton déli irányban Kinira felé. Majd Kinirából tovább haladva kb. 1 kilométert, elhagyva a sziklaszirten levő Fáros tavernát a kanyarban, onnan a Paradisó-öböl lejárója kb. 3 km távolságra van. A Loutro Beach hotelt a Fáros taverna és a Paradisó-öböl közt fél úton találjuk.
A szállás hatalmas területen fekszik. Főbejárata a főútról nyílik, majd a belső út 300 méter hosszan vezet le a partig. Az egyetlen hotel ez, ami teljes magányos parttal rendelkezik. Erdő veszi körbe. A szállásterület is nagymértékben a természetes erdős közeg, emberi kéz beavatkozása csak kicsiny parkosítás a szállások környékén.
Kinira szórakozási és turizmust ellátó szolgáltatásai minimálisak, de mindenből létezik egy-egy a Faros Stúdió környékén. Több taverna, kevés hagyományos kávézó, beach-bár, egy szupermarket található a szállás 1000 méteres körzetében.
A Bungalo Lutro területe Thassos legzöldebb területén és a legszebb homokos strandnál épült. E gyönyörű természeti környezetben a külső szemektől láthatatlanul bújnak meg a kicsiny, egyszerű épületek, kiváló kombinációval, úgy, hogy a természeti adottságokat is tiszteletben tartsák az építmények. A területen levő létesítmények, mik mindenféle szolgáltatást nyújtanak, egymástól nagy távolságra vannak. Így a szállásokon való pihenés maximálisan biztosított. A tengerparti területe is leírhatatlan szépséggel rendelkezik. 5 méter széles és kb. 500 méter hosszúságú finom homokú sekély, melegvizű tengerparti szakasza mindentől háborítatlan. A teljes terület panorámája a Kinira lakatlan szigetére és a Potámia falu felől emelkedő magas hegyekre nyílik a sziget keleti oldalán. Ez a fekvés, és a fenyőerdős természet a benne lakó összes énekesmadarával, a hajnali csodás napfelkelte egy csodát nyújt minden ott nyaraló vendégének.
A hotel úthoz közel eső területén vadaspark van, hol szárnyas baromfik, nyúl, kecske, birka található. Valamint egy veteményeskert, hol az összes termék, mi ott terem, a hotel éttermének konyhájára kerül.
A bungalók belső légtere nagy és kényelmes. 2-4 vendég számára kialakítottak. Minden szoba légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, telefonnal, fürdőszobával és árnyékos terasszal van kiépítve. A nyílászárókon szúnyogháló van. A verandákon asztal és székek állnak. A szellőzőablakkal ellátott fürdőszobákban zuhanytálcás tusoló van. A lakások egyike sem tartalmaz főzőfülkét. Minden lakás rendelkezik közepes teljesítményű normál, derékig érő hűtőszekrénnyel, minek felső kicsi fiókja fagyasztó rekesz.
A lakások, azaz a bungalók egymástól függetlenek. Minden épület földszintes, saját magán belső teraszos kiképzéssel, ahol asztal és székek is vannak.
A bungalók épületei pár méterre a parttól és a medencétől helyezkednek el. Úgy a medencénél, mint a parton napernyőkkel ellátott napágyak szolgálják a fürdőző és napozni vágyó vendégek kényelmét. Ezek használata költségmentes. Sem a partra, sem a medencéhez külső vendégek nem jöhetnek.
A medencéhez tartozik egy nyitott bár és egy fedett étterem.
Az éjjel-nappal működő étterem szintén csak a hotel saját vendégeinek kényelmét szolgálja. Családi vállalkozásként működik az egész komplexum. A főszakács mindenkor a nagymama receptjeinek házi finomságait készíti friss alapanyagokból. A vadaskert állataiból, tojásaiból, a kerti veteményesből és a közeli halászok friss halaiból.
A medence és az étterem oldalánál van egy nagy parkos rész, hol gyermekjátszótér is ki van képezve.
A megadott árak kétfélék, vagy csak reggelit vagy félpanziót tartalmaznak.
Kérhető reggelit és vacsorát tartalmazó ellátás is.

 

1.) 2 darab egyágyas szoba.
Ez kisebb légterű, mint egy kettő személyes szoba.
Az egyszemélyes ágy szélessége 120 cm, míg a másfél személyes ágy szélessége 130 cm.

2.) 5 darab kétágyas szoba.
4 lakás kettő darab egymás mellé helyezhető különálló ággyal rendelkezik. Egy lakásban franciaágy van.
Ezekben a lakásokban van arra lehetőség, hogy az azonos légtérben egy extra összecsukható ággyal bővíthetők.
Az extra ágyon a gyermek 2 és 10 év közötti és normál testalkatú lehet.
Az extra ágy felára +5 Euró/éjszaka. A kettő plusz egy főre adott teljes ár fedezi a gyermekár reggelijének térítési díját is.

3.) 6 darab három ágyas szoba. Franciaággyal és egy normál méretű ággyal vannak berendezve.

4.) 7 darab négy ágyas, egy légterű stúdiólakás.
2 darab 4 ágyas egylégterű stúdió: felnőttek részére franciaágy, a gyermekek részére emeletes ágy, hol az emeletre feljutáshoz biztonsági rögzítéses létra van és az emelet védőráccsal van ellátva. A többi lakás felnőtt ágyai kettő normál típusú ágy egymás mellé helyezve.

5.) 1 darab kettő légterű apartman, egymás közt ajtóval ellátott két hálószobás apartman a négy-öt tagú családok részére.
Az egyik hálószobában kettő gyermek részére emeletes ágy, a másik duplaágy a szülők részére. A gyermekek hálószobai részén van még összecsukható ágy a harmadik személy részére. A toalettel ellátott zuhanyzótálcás fürdőszoba a gyermek hálószobából nyílik.

6.) 2 darab szomszédos lakás egy bungalón belül. Itt az ajtók egymás mellett vannak, a terasz a kettő lakáshoz közösen tartozik. A kettő lakáson belül máshol közös ajtós összekötés nincs. Ezt vagy kettő olyan párnak, hol vagy nagy gyermekek vannak, vagy mind a négy fő felnőtt és nagyobb függetlenséget szeretnének egymástól. Itt lakásonként kettő darab dupla ágy és egy egyszemélyes ágy van. Az egymás mellett levő kettő lakás mindegyikéhez tartozik saját toalettel ellátott zuhanyzótálcás fürdőszoba. Mindkét lakásban saját hűtőszekrény, légkondicionáló, ruhásszekrény és televízió van. Ezt a lakástípust egy nagy létszámú családra terveztük.
Kettő baráti vagy rokon házaspár, vagy nagyszülők és gyermekek részére ezt nem adjuk. Azok külön stúdiós lakást kapnak.
Ezzel a típussal a nagycsaládos szülők részére szeretnénk rendkívüli kedvezményt adni. Mindenki megértését köszönjük e szolgáltatásunk miatt.

 

4 ágyas kettő légtér ár: 4 főre Bővitett svéd asztalos reggelivel.
Időszaktól függően változó, Április 20. - Október 10-ig : 75-150 Euró.

Stúdió ár: 2 - 3 főre Bővitett svéd asztalos reggelivel.
Időszaktól függően változó, Április 20- Október 10-ig : 50 - 100 Euró.

Kérem érdeklődjön!

Kedvezményes árú lakások:
Léteznek lakások I. a földszinten, (a. és b.) a főépületben, hol maguk a szállástulajdonosok is laknak.
Ezen túl vannak lakások II. az első bungalók előtt, a bejárathoz közel eső részen, 250 méter távolságra a tengerparttól.

I.a.
A főépület földszinti lakásai: Egy folyosón vannak a bejáratok a lakásokhoz. Ezen lakások teraszai közösek, de minden lakáshoz saját asztal és szék tartozik, mint magán verandarész.
- Egy darab kettő ágyas /kettő duplaágy/
- Három darab három ágyas / egy duplaágy és egy normál ágy/
- Egy darab négy ágyas /négy normál ágy/
Mindegyik lakás rendelkezik saját toalettel ellátott zuhanyzótálcás fürdőszobával. Saját hűtőszekrény, légkondicionáló, ruhásszekrény és televízió van. Az ablakaik szúnyoghálóval ellátottak.
Ezen kívül itt van még egy személyzeti lakás is, mi mindegyik lakástól függetlenítve van.

I. b. Szintén a főépületben, a földszinten, de nem a folyosóról nyílva, önálló bejárattal és saját terasszal egy egylégterű ötágyas lakás.
Ez három normál ággyal és egy emeletes ággyal rendelkezik, valamint a hozzá tartozó saját toalettel ellátott zuhanyzótálcás fürdőszobával. Saját hűtőszekrény, légkondicionáló, ruhásszekrény és televizió van. Az ablakaik szúnyoghálóval ellátottak.
Ezen lakás árai -5 Euróval kedvezőbbek, mint az azonos férőhelyű 4 személyes bungaló.

II. Az első bungalós lakások a főbejárat felől, a parttól 250 méter távolságra. Ezek az út felé néznek, de nem az utat látják, hanem erdős területet. Az úttól 25-30 méter távolságra vannak, kicsit alacsonyabb szinten.
- Egy darab egy ágyas lakás.
- Egy darab három ágyas lakás / három külön ágy/
- Egy darab négy ágyas lakás / négy külön ágy/
Ezen lakások árai -10 Euróval kedvezőbbek, mint az azonos férőhelyű 1, 2, 3, 4 személyes bungaló szobák.
Minden lakás rendelkezik a hozzá tartozó saját toalettel ellátott zuhanyzó tálcás fürdőszobával. Saját hűtőszekrény, légkondicionáló, ruhásszekrény és televízió van. Az ablakaik szúnyoghálóval ellátottak.

ÁRAK:
A bébiágyban fekvő gyermekre nem számolunk fel díjat.
A kettő éven aluli gyermekekre, kik a saját szülőkkel alhatnak, szintén nem számolunk fel díjat.
A "BB" ár tartalmazza minden személyre a reggeli költségét is.
A "HB" ár tartalmazza minden személyre a reggeli és egy főétkezés költségét is.
A főétkezés lehet akár ebéd vagy vacsora.
A reggeli kontinentális reggeli.
A főétkezés:
- Leves vagy előétel. A salátatál mindig friss szezonális terményekből készül és kettő személyes.
- Főételként 2-3 ételből lehet választani. (Az ételfajták 2-3 naponta változnak. Lehet vegetáriánus, grill, vagy hal. Például marhasteak vagy filé, bárány, sertés nyárson, vagy frissen sütve. )
- Harmadik fogásként valami gyümölcs vagy desszert.
Ha valami ételtípus drágább, esetleges minimális külön költséget számolnak fel. (Nagyon friss hal, polip, stb ... )
Külön költséggel jár még a főétkezéshez rendelt ital. Az, katalógus árban van.
Akik nem rendelnek főétkezést, választhatnak étlapról is.
Az étterem nyitvatartási ideje:
A reggeli: 8.00- 10.00 óra között.
Az ebéd 13:00-17:30 óra között.
A vacsora 19:30 és 23:00 óra között.
A lakásokat mindennap takarítják. A törölközőket és ágyneműket háromnaponta váltják, kivéve, ha az korábban sürgős és nyilvánvalóan szükséges.

 

Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****
Loutro Bungalók - Kinira ****

 

 

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!