Vizi csúszdapark Thassos-on

hiveaquapark 1024x683Minden évben valami meglepetést ad a szigetünk a programlehetőségek bővítésére.
Az idei év főleg a gyermekes családok és a vízi játékok kedvelői számára hozta ezt.
Tripiti széles homokos strand részén, egy magas kategóriás szálloda nyitja meg a sziget minden nyaralója felé a vízi parkját.
Árakat, képeket és egyéb részleteket a hotel honlapján találtok.

https://dhotels.gr/hive-summerpark-trypiti-thasos/

Addig is kedvcsinálónak a mi nyers fordításunk és egy pár kép.

Készen állsz a nyárra, amiről álmodoztál? A vadonatúj HIVE Summer Park várja Önt a Blue Dream Palace szállodában, a Thassos-i Tripiti strandon

H – Harmony - Harmónia
I – Inspiration - Inspiráció
V – Velocity - Sebesség
E – Excitement - Izgalom
Mindez egyben a HIVE-ben!

info map hive 1024x1024Annyiszor élvezheti az izgalmas vízi csúszdákat, ahányszor csak akarja. Kipróbálhatja a Body Slide-ot, a Wide Slide-ot, az Aquatube-t, míg a merészebbek a Free Fall Tunnel-t élvezhetik. Egyedülálló meglepetés élmény vár rád az Aquatube oldalán… de ez egy titok, amelyet magad fedezhetsz fel.
Kis vendégeink a Spray Hive Worldben rohangászhatnak, három összekapcsolt nullaszintű medencében. Türelmes leszel a visszaszámlálásig, mielőtt a vödör megfordul? Ki merne tovább maradni a vödör fröccsenése alatt? Ott van kis barátaink legizgalmasabb és legkedveltebb eleme! Futhatsz a négy permetező ív alatt, versenyezhetsz a „víziharcban” a szórópisztolyokkal, hűsölhetsz a Flowers Bucket és Bucket Trees alatt, vagy egyszerűen csak élvezheted a kisebb szórójátékokat, például a gombokat és a dinókat.
Azon kis vendégeink számára, akik szeretnék kipróbálni a vízicsúszdát, de a magassági korlát alatt vannak, már biztosítottuk ezt az igényt polip csúszda beépítésével egy 30 cm mély medencébe. A pihenni vágyók az polip medence mellett úszhatnak a "Relaxációs cellában".
Közvetlenül e csodálatos vízipark mellett élvezheti a személyre szabott alacsony kötélpályát, ahol kis barátaink mászhatnak, kúszhatnak, egyensúlyozhatnak és így tovább, vagy csak hintázhatnak, miközben élvezik a függőágyat. A holisztikusabb élményért, a játék, a sport, a tanulás és a terápia ötvözésével, kipróbálhatja a két trambulint, amelyek kellemes esést és leszállást kínálnak.
De mi a helyzet a sportrajongókkal? A sarkon egy többfunkciós pálya várja a teniszezésre és a kosárlabdára, a tenger mellett pedig kipróbálhatja a minigolfot, a kerti sakkot és a kerti bowlingot.

Üdvözöljük a HIVE-ben! Kellemes időtöltést!

 

Árak:

hive park arak