Fontos részletek az E.O.T. FEK B 166/9.2.78. rendeleteibõl.

A szállásfoglaláskor a tulajdonosok 30 % foglalási elõleg számlájukra utalását kérik. A teljes összeg befizetése mindig a szállásnapok végleges fixálása után, a tulajdonosnál, vagy annak képviselõjénél, helyben történik, külön kérésre hivatalos számla visszaigazolással. Arra az esetre, ha a kompjuteres kapcsolattartással bármilyen gond lenne, telefonon tudjuk Önöket hívni. Foglalás esetén adják meg mobil és lakás telefonszámaikat. Kérem, mindig ellenõrizzék a kiállított számlát helyesség, dátum, ill. az Önök által kiválasztott lakást illetõleg. Amennyiben eltérés van, azt jelezzék számomra vissza, és módosítunk.
A szállásfoglalás az összes árnak a 30%-val egyenértékű pénzösszeg befizetésével történik. A foglalási elõleget a tulajdonosok számlájára kérjük utalni. A teljes összeg befizetése mindig a szállásnapok végleges fixálása után, a tulajdonosnál, vagy annak képviselõjénél, helyben történik, külön kérésre hivatalos számla visszaigazolással. Az átutalt foglalási elõlegen felüli összeget, - az összes ár maradékát - a vendégnek a tulajdonos részére kell személyesen átadni.
A pénzátutalások során a feladott pénznem mindig Ft-tételű, amit a bank automatikus váltásban Euróban küld a címzett felé.
A foglalási elõleg kiérkezésrõl visszajelzek a foglalás véglegesítésével.
A feladott összegrõl a számlabizonylatot õrizzék meg, mert elõfordulhat, hogy lekérjük azt Önöktõl. Annak felénk küldését lehetõleg szkenelve kérjük.
Ha a banki szelvény szkenelésse gondot jelent Önöknek, elegendõ a feladás idõpontját ill. a küldõ nevét megküldeni.
A feladott összegrõl az értesítõt csak akkor kérjük, ha a szállástulajdonos számlájára azonos idõben több azonos összeg érkezik ki.
Szükség lehet az Önök részletes adataira az esetleges lemondás esetén történõ visszafizetés gyors lebonyolítása miatt is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel