Észrevételek tavernákról, azoknak, akik a görög konyhát a gyroson és a szuvlakin túl is szeretnék élvezni


Kérem, írják le hozzászólásaikban, hogy melyik tavernában milyen élmény érte Önöket!
A hozzászólás címe legyen az adott taverna neve (pl. Trata, Mama's Grill, Krambousa, Captain, farönkös, stb. ...)

Hozzászólásaikban említsék meg :
- mit ettek?
- mit tartalmazott az adott étel?
- milyen köret volt hozzá?
- milyen árfekvésű?
- milyen volt az étlap?
- milyen volt a kiszolgálás?
- egyebek  

 

Taverna ajánlatunk a teljesség igénye nélkül:

Trata Taverna

   

Captain Taverna  A nagystand és a centrum partszakasz elején található. Az öböl legnagyobb ételválasztékával rendelkező tavernája. Magyar nyelvű étlappal rendelkezik. Közepes árfekvésű. Nagyon nagy adagokat szolgál fel. Gyermekek részére féladagos lehetősége is van. Hagyományos görögkonyha, nemzetközi konyha és sok sok halasétel a kínálata. Főszezon idején a kiszolgálása lassú, a folyamatos teltháza miatt. A görögök legkedvesebb tavernája ez.

   

Gata Taverna A centrum partszakasz területén van.
2014-ben új tulajdonosa van. Tapasztalat még nincs róla. Majd csak az új tulajdonos munkájának megismerése után ajánljuk.

       

Filippi Taverna

Koralli Taverna Centrum partszakaszon van. Csoportos vendég ellátásra rendezkedett be. Nemzetközi jellegű ételeket szolgál fel. Minden nemzetre lefordított étlapja van. Idegen vendégköre szereti. Görög vendégkörrel nem rendelkezik.

Krambousa Taverna Magas árfekvésű. Eredeti görög konya. Hangulatos taverna!

Mousses Taverna (Limenas) A kikötőben levő minden vendégkör kedvenc tarverna együttese. Három étteremtipusú részből áll. Pizzária, Taverna és Restaurant.
 Mindhárom kiváló minőségű. Főszezon idején a kiszolgálása lassú a folyamatos teltháza miatt.

 

Platanos Taverna (Panagia) A falu főterének kedvenc tavernája. Faszenes ételek nagy választéka van itt. A kokoreci hagyományos étel a sziget volt fővárosában, Theologosban és itt fogyasztható csak.

Taverna Steki  A Potámiából a parti üdülőkörzethez vezető főút mentén található. Reggeli és vacsorához. Házi konyha a nagymama keze által, eredeti ízekkel. Szombat esténként élőzenés vacsorás asztalfoglalási lehetőség.

 

Snack Bar (Centrumban - Grillek és a legfinomabb gyrosok. Jó árfekvésű.)

   

"Rönkös" (A parton a centrumban. 18 órától nyit. A legfinomabb és a legolcsóbb gyors étkezésre. SZUPER JÓ!)

 

Mama's Grill (Centrumban - Grillek és a legfinomabb gyrosok. Jó árfekvésű.)

Hozzászólások  

0 #1 Levélseidlferenc 2011-06-03 02:00
Érdekelnének , hogy milyen árak vannak a tavernákba és szupermarketeben is .
0 #2 :)tdiuska 2011-06-21 02:00
A tavernákban kb. 30 euróért vacsoráztunk átlagban, borral, sörrel, 2 főétellel, és a drágábbik ételekből, tehát garnéla, sügér, tintahal, lazac stb. ételeket ettünk, úgy volt ennyi! Egyébként bp-i árak vannak a szigeten.
0 #3 Tavernáknanu 2012-08-16 02:00
Gatos: 20-30 eurót fizettünk üdítővel(2 felnőtt+1 gyerek 4.5 éves). Nagyon gyors és kedves kiszolgálás, ajánlom mindenkinek. (desszertnek görög dinnyét kaptunk nagyon rossz volt) :lol: :D :DCaptain: A bárány specialitás finom volt, egyébként rettentő rossz, lassú és udvariatlan kiszolgálás. Kétszer ettünk ott először duplán hozták a megrendelt ételt másodszor elfelejtették, hogy ott vagyunk. :twisted:Mama's: Gyors, finom, olcsó..... nem bonyolítják túl a dolgokat és kedves kiszolgálás. :D
0 #4 Gatoskovacs lori 2014-01-21 01:00
Nekunk a Gatos a legtutibb.Jo kiszolgalas,figyelmesek es finom etelek.A Captainba is beprobalkoztunk,ugyanazzal a rendelessel(tintahal karikak sorhabban)de a macska Gatos hattal verte oket.Szoval minden magyarul tudonak ajanlom a Gatost,na meg a Cristos gyrosos bacsit,a fout mellett+a pekseget,szinte vele szemben.Egyszer beprobalkoztunk 10ora fele reggelizni,a Gatosban,nem sikerult,igaz mashol sem.Aznap este a gatosos pincer foldighajolva kerte az elnezest,en persze megnyugtattam,hogy semmi gond(megismert,igaz 4szervoltunk ott,nem veletlenul),valamiert az adag megnott :D es a vegen meg radast is kaptunk,valami puding szeruseg volt,nagyon finom.Ajanlom a tintahal karikakat sorhabban,es a toltott tintahalat fetas,paradicsomos toltelekkel,martasban.SZENZACIOS.NR1,GATOS,2 cristos gyros+pekseg.
0 #5 Gatospamag 2014-01-24 01:00
Ági írta:"Egy szomorú dolgot írnék. A Gatos tulajdonosa tragikus körülmények közt, már nincs velünk. Ott halt meg a vendégek előtt a szezon végén... Új tulajdonosa munkáját, konyháját nem ismerem. "Akik ismerik és szerették a Gatos tavernát, vegyék figyelembe, hogy új tulajdonosa van, és a minőség - akár jobb, akár rosszabb lesz - egyelőre kérdéses.
+1 #6 1156 BudapestLászló.Farkas 2016-09-05 13:17
Egy kis taverna ajánló 2016 ból.
Akrogiali: A Golden beach közepétől Skala Potamia felé kb a 3. taverna, a Captain mellett. Hatalmas adagok és remek ízek. Különösen ajánlott a tenger gyümölcsei rizottó.
To Steki (Steki taverna): Remek hangulat, kedves kiszolgálás és nagyon jó ételek. Igazi görög taverna érzés, próbálja ki mindenki.
Blue Sea: Skala Potamia, közvetlenül a tengerparton. Itt ettük a legjobb Souvlakit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel