Helység: Skála Potámia - Tengertől távoli szállások
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 500m földes ösvény és aszfaltos út vegyesen
Távolság a centrumtól aszfalton: 750 m

Kontingens: 3+3+5+4= 15 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - Október első hetéig.

alt

Leírás

Az Anna ház teljes felújítása 2019. február végére fejeződött be. A szállás magas kategóriával és új környezettel várja vendégeit. A szállás új nevet is kapott: Villa Vangelis.

A bővítés az eddigi konyha és a felette levő lakás mazonett apartmanná alakítását fogja jelenteni. A ház tehát bővülni fog egy, akár kettő házaspárt is fogadó fantasztikus kilátású apartmanlakással.

Az átalakitás folyamatáról a facebookra feltett képekkel  tájékoztatjuk az érdeklődőket. Feltett képek január első hetében és március 26-án. A végleges képek a görög húsvét időszakára várhatók itt a szállás saját honlapján.

 

Örömmel ajánljuk majd vendégeink  felé. A ház tulajdonosa a ház törzsvendégei részére megbeszélés alapján egyéni kedvezményes árat ad.

Fekvése:  Négylakásos magán villa a hegyoldal egy kis dombján, fantasztikus kilátással tengerre és hegyre, valamint az ófalura.
Környezetében drága, elegáns, a tájba szellősen beépített kőházak, magán villák vannak. Környezete festői és csendes. Harmonikus épületek és a természetes természet. 

A szálláshoz vezető út a központi úttól 150 m-re nyílik. A szálláshoz kanyarodni a főútnak az Anna pék és a bankautomata  és hangulatos tavernák feletti csomópontjánál kell. Ettől az elágazástól a tengerpart 300m, vagy a főúton megközelítve a strandot 500 méter távolságra van.

A kert tenger felé eső részében az apartman fekszik, mely 5 fő befogadására alkalmas.
Berendezése: fürdőszoba, konyha, tv, légkondicionáló berendezés , terasz.
A nagyméretű hálószobában franciaágy van. A nappaliban  kettő nagyméretű egyszemélyes kanapé  A  modern konyhasarok a nappali részben van  Légkondicionáló berendezés, plazma Tv.
A hálószoba berendezése elegáns sötét fából készült, a franciaágy jobb és bal oldalán két darab szekrény. Az ágy 160 cm széles, a legkiválóbb anatómiai ágybetéttel és ágyneműtartóval rendelkezik. Az apartman mindkettő helyisége tágas, kényelmes, nagy ablakokkal ellátott, hogy a lakásból is élvezni lehessen a gyönyörű kilátást.

A hegy felé eső oldalon 2 db 2+1 ágyas stúdió.  A konyhasarok és az étkező a hálórésztől elkülönített helyiségben van.   Az egy légterű stúdiók bejárata a ház keleti és nyugati oldalán. Teraszaik egybe nyílóak.

A lakásokban zuhanytálcás fürdőszoba van.

  A lakásokhoz egy maximálisan felszerelt külső konyha elkülönített térben van . A kertben felette a magán parkoló jobbra és balra. A flekkenező, kerti étkezők  verandás, szőlőlugasos.

A kerti étkezőben lehetséges a gáztűzhelyen serpenyőzés és egyéb erős illatú ételek elkészítése.

Minden lakásnak tágas, nagy terasza van. A teraszokon modern kerti bútorok, napozóágyak szolgálják a vendégek kényelmét a pihenéshez, olvasáshoz.

A lakások saját teraszán kívül minden lakás előtt van még extra kertrész, mely arra szolgál, ha a lakásban pihen valaki, akkor az egyéb kerti kiülőknél  beszélgethetnek, étkezhetnek a baráti társaságok stb.

A mazonett apartman alsó részén is van terasz fantasztikus kilátással a hegyre a tengerre és az ófalura. Az alsó szint hálószobájában hálószoba berendezés és franciaágy.. A felső szinten szintén fantasztikus kilátású terasz. A lakásba menve nappali, konyhasarok étkezővel  és kettő, felnőttre méretezett ágy. Légkoncicionáló berendezés, plazma Tv. A kettő szint közt csigalépcső.


 

Elhelyezés

LUXUS KATEGÓRIA

2 db 2+1 ágyas stúdió. Nagyméretű anatómiai franciaágy és az ágyból kiemelhető felnőtt méretű normál ágy.
1 db 2+2+1 ágyas egy hálószobás apartman. Nagyméretű franciaágy, és kettő darab nagyméretű egy-egy személyes kanapéágy. Minden ágy anatómiai ágybetétes.

Minden lakás pótágyazható egy fővel. De a szállásadó a kényelmes lakásbelső miatt ennyi személyt engedélyez. Csak rendkívüli esetben térünk el ettől. Az extra fő ára 10 Euró/éjszaka/ fő/ szezon időszak függően.

ÚJ !

1 db 2+2   ágyas, kettő légterű belső szintes mazonett apartman

A ház összes lakása kibérlése esetén

Teljes ár

Június 15. - Július 1-ig  időszakra: 300 Euró/ 12-14 fő/ éjszaka

Július 1. - Július 15-ig időszakra    350  Euró /12-14 fő/éjszaka

Július 15.- Augusztus 25-ig időszakra 400 Euró/ 12-14 fő/éjszaka

Augusztus 25-szeptember 10-ig időszakra 375 Euró/ 12-14 fő éjszaka

Az egyéb időszakokban a lakásokat adjuk egyéni lekérés esetén is. Valamint lakásonként kevesebb létszám esetén kedvezményes árat kaphat a lekérő vendég.2019-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Stúdió 2+1  fő

 

Apartman 2+2 fő
 

Mazonett+10 Euró/éjszaka/4 fő

május 1. 60 80
június 16. 70 90
június 30. 80 95
július 10. 90 100
július 20. 100 110
augusztus 25. 95 105
szeptember 2. 85 95
szeptember 10. 70 90
szeptember 16-31. 60 80

 


Képek a szállásról

 

A felújított lakásbelsőről további fotók hamarosan!Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

Hozzászólások  

0 #1 2009-ben ebben az apartmanban voltunk!!kovimi77 2010-03-07 01:00
Megvoltunk elégedve az apartmannal, kicsit tartottunk tőle, hogy klíma, de a hegyi áramlat miatt nagyon kellemes idő volt. Egy igazi görög házikó, nagyon kedves házigazdák.K.I
0 #2 2009.ben mi is itt laktunk!!!Dzsidzsi 2010-05-25 02:00
Mi is nagyon megszerettük ezt az igazi kis görög házikót. Oly annyira, hogy ha sikerül idén ismét ide szeretnénk menni. Úgyhogy mindenkinek ajánlani tudom, szerintem sokkal jobb volt mintha egy medencés apartmanba lettünk volna.
0 #3 Első Thasos-i nyaralásunk 2011Rabiagi 2011-09-10 02:00
A Márianál és Jorgosnál töltött 9 csodás nap után nem igazán fogjuk majd alább adni a következő szállás keresésnél. Egy 8 fős társasággal béreltük ki az egész házat (két kis gyerekkel). Hogy saját kis kertünk-udvarunk volt, ahol a gyerekek szabadon játszhattak, az megfizethetetlen! Majdnem minden nap grilleztünk a kertben, ahonnan láthattuk a tengert. A kicsi szobák tiszták, rendezettek. A tengerhez picit sétálni kell, de így is megéri!
0 #4 Szuper 2 családos nyaralás :)clara79 2018-04-04 11:41
2017 Július elején töltöttünk itt szűk két hetet az egyik barát családunkkal :) Az egész házban csak mi voltunk a két család! Nagyon szuper volt minden. Tiszta és rendezett a szállás, szuper a kis konyha ami a ház mellett van az udvaron. Nagyon kedvesek a házigazdák! Sokkal közelebb volt a parthoz, mint ahogy azt a térképen néztük előtte. A pékség is szuper közel van ami hatalmas előny szerintem! Ha legközelebb megint másik családdal jövünk, biztos, hogy ezt választjuk! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel