Helység: Skála Potámia - Tengertől távoli szállások
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 500m földes ösvény és aszfaltos út vegyesen
Távolság a centrumtól aszfalton: 750 m

Kontingens: 4+4+5+4= 20 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - Október első hetéig.

alt

Leírás

Az Anna ház teljes felújítása 2019. Február végérera fejeződik be. Foglalásokat  csak már most fogadunk. A szállás egy igen magas kategóriával és  új környezettel várja vendégeit .A szállás új nevet is fog kapni. Villa Vangelis.

A bővítés a konyha ház és az a felett levő lakás mazonett apartmaná akalítását fogja jelenteni. A ház tehát bővülni fog egy akár kettő házaspárt is fogadó fantasztikus kilátású apartman lakással.

 

Örömmel ajánljuk majd vendégeink  felé. A ház tulajdonopsai a ház törzs vendégei részére megbeszélés alapján egyéni kedvezményes árat ad.

Januártól várjuk hát e szállásra a nyaralásra jelentkezőket.

Fekvése:  Négylakásos magán villa a hegyoldal egy kis dombján, fantasztikus kilátással tengerre és hegyre, valamint az ófalura.
Környezetében drága, elegáns, a tájba szellősen beépített kőházak, magán villák vannak. Környezete festői és csendes. Harmonikus épületek és a természetes természet. 

A szálláshoz vezető út a központi úttól 150 m-re van. A szálláshoz kanyarodni a főútnak az Anna pék és a bankautomata csomópontjánál kell. Ettől az elágazástól a tengerpart 300m, vagy a főúton megközelítve a strandot 500 méter távolságra van.

A kert tenger felé eső részében az apartman van, mely 5 fő befogadására alkalmas.
Berendezése: fürdőszoba, konyha, tv, légkondicionáló berendezés , terasz.
A nagyméretű hálószobában franciaágy van. A nappaliban az egyik kétszemélyes kanapé elválasztható ink, valamint egy darab nagyméretű normál ágy. A hálószoba felújítása a 2018-as év őszétől tovább folytatodik. Átalakítás alá kerül új butorzat a nappali részben. Mobern konyha sarok. Új fürdőszoba csempe és berendezés. Légkondicionáló berendezés, plazma Tv.
A háló szoba berendezése elegáns sötét fából a franciaágy jobb és bal oldalán két darab szekrény. Az ágy 160 cm széles, a legkiválóbb anatómiai ágybetéttel és ágyneműtartóval rendelkezik. Az apartman mindkettő helyisége tágas, kényelmes, nagy ablakokkal ellátott, hogy a lakásból is élvezni lehessen a gyönyörű kilátást.

A hegy felé eső oldalon 2 db 2+1 +1 ágyas stúdió.  A konyha sarok és az étkező a hálószésztől elkülönített helységben van.  Kis méretű apartman jelleg szerint kialakítva a ház keleti és nyugati oldalán.

A lakásokban zuhanytálcás fürdőszoba van.

E lakásokhoz a konyha elkülönített térben van.  Konyhai felszereléséhez tartozik egy  normál méretű hűtőszekrény,  egy kétfejes  villany rezsó . A kertben parkoló, flekkenező, kerti étkezők, napozó rész található.

A kerti étkezőben lehetséges a gáztüzhelyxen serpenyőzés és egyéb erős illatú ételek elkeszítése.

Minden lakásnak tágas, nagy terasza van. A teraszokon modern kerti bútorok napozó ágyak szolgálják a vendégek kényelmét a pihenéshhez, olvasáshoz.

A lakások saját teraszán kívül minden lakás előtt van még extra kertrész, mely arra szolgál, ha a lakásban pihen valaki, akkor az egyéb kerti kiülőknél  beszélgethetnek, étkezhetnek a baráti társaságok stb.
 

Elhelyezés

2 db 2+1 +1 ágyas stúdió,
1 db 2+2+1 ágyas egy hálószobás apartman.

ÚJ !

1 db 2+2   ágyas, kettő légterű mazonett apartman / Luxus kategória/2019-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Stúdió 2  fő

Plusz fő esetén +5Euró/ fő

Apartman 2+2 fő
Plusz fő esetén +5Euró/fő

Mazonett+10 Euró/éjszaka/4 fő

május 1. 40 65
június 16. 45 70
június 30. 50 75
július 10. 60 80
július 20. 65 85
augusztus 25. 60 80
szeptember 2. 45 75
szeptember 10. 40 60
szeptember 16-31. 30 45

 


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

Hozzászólások  

0 #1 2009-ben ebben az apartmanban voltunk!!kovimi77 2010-03-07 01:00
Megvoltunk elégedve az apartmannal, kicsit tartottunk tőle, hogy klíma, de a hegyi áramlat miatt nagyon kellemes idő volt. Egy igazi görög házikó, nagyon kedves házigazdák.K.I
0 #2 2009.ben mi is itt laktunk!!!Dzsidzsi 2010-05-25 02:00
Mi is nagyon megszerettük ezt az igazi kis görög házikót. Oly annyira, hogy ha sikerül idén ismét ide szeretnénk menni. Úgyhogy mindenkinek ajánlani tudom, szerintem sokkal jobb volt mintha egy medencés apartmanba lettünk volna.
0 #3 Első Thasos-i nyaralásunk 2011Rabiagi 2011-09-10 02:00
A Márianál és Jorgosnál töltött 9 csodás nap után nem igazán fogjuk majd alább adni a következő szállás keresésnél. Egy 8 fős társasággal béreltük ki az egész házat (két kis gyerekkel). Hogy saját kis kertünk-udvarunk volt, ahol a gyerekek szabadon játszhattak, az megfizethetetlen! Majdnem minden nap grilleztünk a kertben, ahonnan láthattuk a tengert. A kicsi szobák tiszták, rendezettek. A tengerhez picit sétálni kell, de így is megéri!
0 #4 Szuper 2 családos nyaralás :)clara79 2018-04-04 11:41
2017 Július elején töltöttünk itt szűk két hetet az egyik barát családunkkal :) Az egész házban csak mi voltunk a két család! Nagyon szuper volt minden. Tiszta és rendezett a szállás, szuper a kis konyha ami a ház mellett van az udvaron. Nagyon kedvesek a házigazdák! Sokkal közelebb volt a parthoz, mint ahogy azt a térképen néztük előtte. A pékség is szuper közel van ami hatalmas előny szerintem! Ha legközelebb megint másik családdal jövünk, biztos, hogy ezt választjuk! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel