Helység: Skála Potámia - Nagy strand
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 100 m
Távolság a centrumtól: 500 m
A napágyas strand : 100 m

Kontingens: 45+ 5 fő   fő

 

Leírás

Ez a lakás az Anna hegyi szállásunk tulajdonosának a parti vendégháza.
Maximális jó ízlés, harmónia, romantika jellemzi úgy a kertet, mint a lakásbelsőt.
Az épület az öböl legcsendesebb részén van. Környezetében sehol nincsenek lehangoló építkezések vagy zsúfolt egyéb szállások.
A strandja az öböl egyik legkedveltebb partszakasza.
A centrumhoz és a vendéglátó egységekhez a ház közelsége: 100 méter

A nagystrand déli szélén, az elegáns, parti bárokkal ellátott, széles homokú, bérelhető napágyakkal ellátott strandtól 100 méter távolságra. A Kastalia apartmanházunk feletti magaságban, az aszfaltos parti úttól 30 méter távolságra egy csendes belső úton van ez a 2010-ben épült ház.

Katalógusunk egyik legszebb, legmodernebb, és frekventáltsága, valamint csendessége miatt a legkiemelkedőbb szállása. Idilli parkositott kertje katalogusunk legszebbje.

A környezete nagyon igényes. Belső kerti kiépítése romantikus, tökéletesen felszerelt. A lakásbelsők nagyon nagyok. A lakásokhoz kettő-kettő tágas terasz tartozik. Mind az északi, mind a déli erkélyekről csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a hegyre is.

A lakások berendezése -  a ma kapható, részben modern, részben arisztokratikus -  kényelmes, tágas bútorokkal történt, ügyelve arra, hogy  a lakás minden porcikája egységesen harmonizáljon.

Tágas, jól felszerelt konyhájához elegéns étkezősarok tartozik, a nappali részben kanapék, plazma Tv , légkondicionáló berendezés szolgálja a vendégek kényelmét. A fürdőszoba tágas, zuhanytálcás, amit üvegajtós megoldás választ el a toalettől és a kézmosótól. Minden lakás esetén az erkélyről a nappaliba lépünk. A nappali étkező oldaláról léphetünk ki az erkélyekre. Valamint a nappali belső oldaláról nyílik a fürdőszoba is.

Az alsó apartman félföldszintes megoldású, ezáltal egy erkélyt és egy kerti teraszt tudtak kialakítani. A csodálatos kerti terasz a szálláshoz tartozó előkertet képez. Talán a leghangulatosabb és gyermekeseknek a legkedvezőbb lakás.

A felső, lux kategóriájú stúdiót kisgyermekesek részére nem ajánljuk a felvezető lépcső miatt. E lakásnak a mérete a legnagyobb. Ehhez a lakáshoz dupla erkély nem tartozik fantasztikus kilátással hegyre és tengerre. Ott lakó vendégei a nappali rész panorámás ablakaiból is gyönyörködhetnek a kilátásban. Mint nászutas lakosztály kedvelt a vendégek körében. Méreténél és ágytípusainál fogva öt személyre ágyakkal berendezett, kényelmes elhelyezésére szolgál. Az egy légtere miatt azonban, inkább a 2 fős elhelyezést ajánlja a szállásadó. Ügyelve ez által a lakás alatt lakó vendégek pihenésére is. Képek:60, 61, 62, 63, 64

A kisgyermekesek és a kevés lépcsőt igénylők számára az első emeleti lakásokat ajánljuk. Feljárat az első emeleti lakásokhoz a ház északi oldalán egy hét lépcsőfokos feljáró. Az első és a második emeleti lakások belső stílusa, méretei azonosak egymással. Különbség csak a tengerparti kilátásban van.

A lakások mérete jóval nagyobb, mint az engedélyezett ágyszám szerinti férőhely.

Az alsó apartman a más kilátás miatt kedvezőbb árfekvésű. Környezetének kialakításával azon családoknak szeretnénk kedvezni, kik nagyobb főzési igénnyel rendelkeznek. Így e lakás teraszaként a kerti kiülőhöz csak e lakás számára használható külső konyhás, valamint  kerti flekkenezőt képeztünk ki.

A közös kerti flekkenező az elegáns parkosított udvar északi csücskében található, kiépítve, így annak használata nem zavarja a szálláson pihenő vendégek nyugalmát.

A kerti pihenők olvasásra, relaxálásra, napozásra, csendes napközbeni és esti beszélgetésekre szolgálnak. Nagyobb baráti társaságok és esetleges sokgyermekes családok esetén is ennek betartását köszönjük. A szomszédos medence használatát elsőként mindig Anna asszony felé kell jelenteni. Ő bemutatja vendégét a medencetulajdonosnak, ezután az itt tartózkodása ideje alatt bármikor használhatja a medencét.

Az apartmanházhoz külső vendégek esetleges idelátogatását a vendéget fogadó személy mindig köteles bejelenteni Anna asszony felé. Ezen formaságok miatt köszönjük a vendégeink megértését.

Szolgáltatása: Kerti étkező, kerti tusoló, kerti flekkenező, wifi internet kapcsolat. Valamint a szomszéd épületben a medence használata e szállás számára engedélyezett. Kérés a medence használatánál, hogy a bárból valami csekély fogyasztás történjen. Biztonságos, tágas parkolási lehetőség van az autóval érkező vendégek részére.
A külső konyha tartozékai: 5 étkezőasztal székekkel, nagyméretű flekkenező, gáztűzhely, konyhai edények, melyek tartozéka a serpenyő is. Így a vendégeknek a főzés és étkezések idején a lakásokból nem kell kihozniuk semmilyen edényt.  E szolgáltatással úgy bővült a főzési lehetőség, hogy mindennemű ételkészítés lehetséges, és nagyobb baráti társaságok is a ház nyugalmának zavarása nélkül, teljes komforttal tarthatnak vacsorás étkezéseket.

 

Elhelyezés

Földszinti alsó apartman N1: 5 ágyas apartman (, a ház legnagyobb apartmanja. 2020-ban a  teljes lakás belső butorzata felújításra került. )
N1 és a N7: egymás feletti apartmanok
 
Első emelet
N. 3, 4, 5, 7: 4 ágyas apartman / 2020-ban a teljes lakás butorzata felújításra került. /
 
Második emelet
N.10:  5 ágyas apartman ( kávé barna kárpit, nagy konyha és szalon)
N. 9:   5 ágyas apartman ( krém színű kárpit)
N. 6:   5 ágyas (sárga színű kárpit)
N. 8:   5 ágyas apartman ( bordó kárpit)
 
Tetőtér:
N. 11: 5 ágyas stúdió
Lakásonként a hálószoba nagyméretű franciaágy kettő főre, a nappaliban nagyméretű, egymástól szét is választható kanapé kettő személyre, mindenhol ott van az 5. személyre a fotel kanapé, - mely közepes méretű gyermek elhelyezésére elegendő. A fotel kanapék eredetileg a nappaliban vannak, de elférnek a hálószobában is. A szállás kettő bébiággyal rendelkezik, melyek elhelyezése lehet akár a nappaliban, akár a hálószobákban.

2020-2021-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Alsó apartman 2+2 fő

Plusz fő esetén+ 5 Euró/fő

Tetőtéri stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
2+2 ágyas I. emeleti apartman
II. emeleti lakás tipus +5 Euró
Plusz fő esetén +8 Euró/+ fő
május 1. 50 40 50
június 12. 75 60 75
június  26. 80 70 80
július 10. 85 80 90
július 17. 90 85 95
augusztus 28. 85 80 90
szeptember 4. 80 70 85
szeptember 12. 70 60 75
szeptember 19-29. 50 40 50

 

Elhelyezkedés a szigeten


Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel