Helység: Skála Potámia
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás: alt

Távolság a tengerparttól: 150m
Távolság a centrumtól: 1000m

Kontingens: 28 fő

alt

Leírás

A 2011-es átalakítások során az épület területén bővítések történtek.
A lakáskülsőket a területbe illő mozaikkövekkel vonták be. A medence melletti, eddig üresen álló, bárhelyiségnek szánt kis épület, mint külső konyha szolgálja majd a vendégek kényelmét. A bejárat belső részének jobb sarkában flekkenkert épült a hozzá tartozó étkezővel. Továbbá a két stúdió egy szigetelt  válasz-gipszfal segítségével, mint apartman várja majd vendégeit.

A lakások berendezésében és felszerelésében a mindenre odafigyelés és harmónia jellemzõ.
Fekvése: a bugaci homokdűnére emlékeztetõ strandrésztõl 100 m-re, tehát a központi nagy strandhoz fekszik közel. Csendes, kiesõ helyen. Ezen a területen az öböl legelegánsabb, legújabb luxus, medencés szállásai vannak. A szálláshoz tartozó partszakasz 2012 nyarától az öböl legelegánsabb partszakaszává vált. Az addig csak a nap egy részében működő beach bár immár magántulajdonba lett adva. Így átalakult a bár 20 órás működésűvé. A bártulajdonos kibérelt partszakaszán elegáns napágyas, napernyős szolgáltatást nyújt vendégei felé, esetleges fogyasztás ellenében. Halk bárzene a parton. A gyermekek részére jól felszerelt parti gyermekjátszóteret adtak használatra. Ez ingyenes és kb. 12 éves korú gyerekekig tudják használni.
 
A medence az udvar belső kertjében 3,5m×8,5m nagyságú, 0,70-2,70m mélységű. A bár felőli medencebejáró a gyermekek részére 70 cm-es mélységű és kapaszkodó korláttal ellátott. Ahol a kapaszkodó korlát véget ér, ott kezd mélyülni a medence. A medence oldalán a fokozatos mélyülés számokkal megjelölve olvasható. Nem engedélyezett a medencébe való beugrálás. Este 21.00 órától fedve van, így az éjszakai fürdõzés sem lehetséges. A medence használata kizárólagosan a ház saját vendégei részére engedélyezett.

Mazonetta lakás elrendezése. Pár lépcső vezet a félemeleten levő kis teraszhoz, ahol hangulatos kerti bútorokon pihenhetnek vendégeink. A lakásba lépés e teraszról történik. Az alsó szinten  konyha, hűtõszekrény, 2 személyes kanapéágy, tévé, légkondicionáló berendezés van. A kanapéágyak tetszés szerint szétválaszthatók. Az emeletre belsõ lépcsõ visz fel, az emeleten levő fürdőszobához és a hálószobához. A hálóból nyíló erkély tengeri és hegyi kilátással is rendelkezik. A fõszezon idejére a légkondicionáló berendezések ára mindig a számlázott árban benne foglaltatik. A mazonetta lakás további előnye, hogy a fürdőszobához tartva az alsó szint és a felső szint lakói nem járnak egymáson keresztül. Abban az esetben, ha pl. két házaspár szeretne egy mazonetta lakásban lakni, arra gondolniuk kell, hogy a nappali részben nincs ruhásszekrény, tehát ezt a tényezőt át kell gondolniuk.

Apartman elrendezése: Pár lépcső visz a félemeleten levő kis teraszra, ahol hangulatos kerti bútorokon akár 4 fő kényelmes étkezése is történhet. A teraszról a lakásba lépve nagy nappali rész található, a szintén szétválasztható nagyméretű kanapéágy, ill. konyhai berendezések (hűtő, mosogató, kétlapos villanytűzhely) és az étkező, Tv, és légkondicionáló berendezés van. A hálószobarészben két nagy méretű normál ágy és hálószoba-bútorok vannak. A hálórész és a nappali ablaka egyaránt a medencére néz.

Alsó földszinti apartman elrendezése: Pár lépcső visz a fél-földszintre. A lakásba lépéskor a nappali-konyha részbe térünk be. Itt konyhabútorok, hűtőszekrény, étkező, Tv, légkondicionáló berendezés, és nagyméretű, egymástól tetszés szerint szétválasztható kanapéágy van. A nappaliból balra nyílik a fürdőszoba. Szintén a nappaliból nyílik a hálószoba. A hálószoba ablakából a medencére van rálátás. E lakásnak nincs erkélye, az itt lakó vendégek a medence mellett levő kerti bútorokat tudják külső étkezésre használni. Ez a teraszmegoldás csak az ő kényelmüket szolgálja. 2010-ben ez a lakástípus volt a kedvence azon családoknak, akik sok otthoni holmival jönnek. Valamint előfordult, hogy apuka, anyuka és 4 gyermek jött ebbe a lakásba. A plusz személyekre pótágyakkal berendezett lakás kényelmesnek bizonyult 6 főre.

A medencehasználat szabályai:
Nyitvatartás: 10.00-14.00 és 17.00-21.00
A medence nyitvatartási ideje alatt a bárnál mindig van személyzet, aki felügyel a fürdőzők biztonságára. Gyermekek fürdőzése esetén kérjük a szülők jelenlétét is a teljes biztonságuk érdekében.
A medence használata kizárólag csak a szállás vendégei részére engedélyezett. A szállóvendégek időszakos (a szállásadó felé jelentett) látogatói nem használhatják a medencét.  E szabályok betartása elsősorban az egészségügyi biztonság, valamint a szálláson lakó vendégek pihenésének tiszteletben tartása miatt fontos.
Köszönjük mindenki megértését.

Elhelyezés

4 db 2 + 2 ágyas mazonetta apartmannal rendelkezik.
2 db emelt földszinti terasszal rendelkező 2+2 ágyas apartman.

1db alsó földszintes apartman 2+2 +1ágyas
Az idén 5. és 6. fő esetére csak külön kérésre teszünk be pótágyat.
Szolgáltatása: Wifis és vezetékes internet lehetőség.

2019-es árak

Mazonett és apartman lakás: A megjelőlt dátmtól a következő dátumig. Euró/éjszaka/ 4 fő/ lakás
Május : 50 Euró
Június 1-tól: 55 Euró
Június 15-tól: 80 Euró
Július 1-től 85 Euró
Július 15-től  90 Euró
Augusztus 1-től 100 Euró
Augusztus 25-től 90 Euró
Szeptember 8-től  80 Euró
Szeptember 17- 31.ig 55 Euró 
 

A normál és az alsó, földszintes apartmanok ára megegyezik a mazonett típusú lakások árával.              2 családnál nagyobb csoportot nem fogad a szállásadó.                                                                                  Több lakásos lekérések csak a személyesen megbeszélt feltételekkel lehetségesek, a szálláson nyaraló vendégek nyugalmának, pihenési idejének betartása esetén.                                                               Az 5. fő külön költsége a szállás napi árának 10 %-a.                                                                                               A csecsemőkre 2 éves korig a szállásaddó nem számol fel külön költségként.

 

A 2018 december 20-ig történő előleg befizetéssel történt foglalással, 2019-re elő foglalási kedvezmény van.

1. Az augusztusi időszakon kívül  -5 Euró/lakás/éjszaka

2. Extra kedvezmény, az elő és utó szezon időszakra.

Előszezon június 14. dátumig.  Utószezon Szeptember 15 dátumtól.

Ezen időszakokra, a - 5 Eurós éjszaka/lakás kedvezményen túl, 14 éjszakai szállás foglalás esetén 13 éjszakán túl az egy éjszakát ajándékba kapja a vendég.

Ezen a kedvezmények 2018. Október 1.- December 20-ig érvényesek.

 

 


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

A december 20.ig történő előleg befizetéssel történt foglalással, elő foglalási kedvezmény van.

1. A teljes szezon időszakra -5 Euró/lakás/éjszaka

2. Extra kedvezmény, az elő és utó szezon időszakra.

Előszezon június 22. dátumig.  Utószezon Szeptember 8. dátumtól.

Ezen időszakokra, a - 5 Eurós éjszaka/lakás kedvezményen túl, 14 éjszakai szállás foglalás esetén 13 éjszakán túl az egy éjszakát ajándékba kapja a vendég.

Ezen a kedvezmények 2018. Október 1.- December 20.ig érvényesek.

Hozzászólások  

0 #1 KöszönetKórik József 2009-01-22 01:00
Kedves Ági!Nagyon szégyellem magam, amiért még nem írtam mióta eljöttünk a szigetről.A nyaralás után olyan hírtelen visszacsöppentünk a hétköznapokba, hogy már egy fél év eltelt azóta. Szinte nincs olyan nap, hogy ne emlegetnénk azt a gyönyörű két hetet.Nagyon szeretnénk legalább még egyszer eljutni Thassosra, de ez az idén sajnos nem fog összejönni.A lányaim azt mondják, hogy lottózzunk és a nyereményből költözzünk "Ági néni" szomszédjába. Ez egy nagyon szép terv, de az az igazság, hogy nem sok reményt fűzök hozzá. Addig is reménykedem, hogy ismét találkozhatuk.Szeretném megköszönni (nem tudom kinek, a világhálónak és akkor persze Balázsnak), hogy rád találtunk, és rajtad keresztül eljuthattunk erre a fantasztikus helyre. Ja, és szeretném üvözletemet küldeni Jotának és bájos családjának is, igaz anyelvi nehézségek miatt nem nagyon tudtuk őket közelebbről megismerni, de végtelenül kedves és figyelmes vendéglátók voltak. Egyébként ez már eldöntött kérdés, hogyha még eljutunk Tassosra, akkor is őket választjuk.Lassan be is fejezem az írást, de még előtte szeretnék neked 2009-re is nagyon boldog mozgalmas évet kívánni a kis családom nevében is.Üdvözlettel és szeretettel: Kórik József és családja
0 #2 2009-ben másodszor Jotabalazsh 2009-07-19 02:00
Idén másodszor voltunk ezen a szálláson. Még soha nem mentünk vissza ugyanoda, de Jota (Giota) idén is kitett magáért. Legközelebb is tuti, hogy ide megyünk. Az apartmanja csendes, (nekünk) megfelelően berendezett és tiszta. Két naponta takarítás, 3-4 naponta tiszta ágynemű és törülköző csere. A párjával mindig tesznek-vesznek valamit a ház körül, mindig szépítgetik, rendezgetik. Ígéretük szerint jövőre már a medence is üzemelni fog. Bár az nekünk nem igazán hiányzott, mert minek, ha ott van a nagy medence 150 m-re. :) Kis görög szótárammal még "el is beszélgettünk" velük. Kislányait is kérdezgettem, akik először szégyenlősen válaszolgattak, de a jászu, jászász köszönésre mindig hangosan válaszoltak. Az, hogy nem a központban van meg külön jó, mert az esti vacsi után jól esik a séta. Én csak ajánlani tudom.
0 #3 Jota apartmanFegyverneki Zsóci 2010-10-24 02:00
Sziasztok!Egy kicsi (10 hónapos) és 2 nagyobb gyerekkel indultunk idén nyáron Görögországba. Thassos volt a cél (nem először) , de kempingezést terveztünk. A kicsi miatt Jota apartman lett belőle és nem bántuk meg! - Köszönjük Ági!Terveink szerint jövőre már nem is variálunk, eleve ide megyünk. Ami változást tervezünk: kicsit féltünk a szuterén apartmantól, de megnéztük és nagyon tágas + még egy gardrobe is van a holmiknak, szóval jövőre oda tervezzük a pihenést.A házigazdák nagyon kedvesek, a part elég közel van és - csatlakozva az előttem szólóhoz - azt kimondottan élveztük, hogy a szállás nem a belső részen van.Szóval ajánljuk a helyet!Idén is szép volt Görögország!Köszönünk mindent, Áginak külön is!Fegyvernekiék
0 #4 Kés ,villa, fakanál_BIRÓ ???????, _ Argiri, ?????????? ?? Balázs_???????,Ági 2011-07-11 02:00
Nagy sírás , rívás volt tegnap Jotától.Június 11.óta magyar megszállás alatt volt a ház. Tegnapra már csak régész Ágink maradt...Könnyes szemmel mesélte Jota, hogy Szabi az utolsó napján több mázsányi húst flekkenezett. Jota kérdezte tőle kinek sütöd ezt a hatalmas mennyiségű húst? Szabi, mondja, hogy elfogy ez, míg itt vagyunk. Később jött rá, hogy itt felejtkezett.... :lol:Már csak a medencében alhatnak, Julcsi meg Argiri és Jota közt... ;)Bíró urunk kiskésének pedig Szabi lehetett a hazavivője.Bazsi is itt hagyott szívéből egy darabot...WFM CROOMARGON VILLÁT::::Ezt Andris viszi haza.És Argirit, ha láttátok volna tegnap este. aki eljött a Jota előtt és én üdvözöltem, hívta be frapézni. Teljes elveszettek voltak. Mondták, hogy most mi lesz? Mindenki idegen lesz neki...Éva nekem beszélt, hogy megy le keresni a partra a gyerekeket. Bíró magyartanításának köszönhetően minden magyar szót megértett és mondta hogy ide és oda mentek a fiúk ekkor és akkor. Éva döbbenten nézett Jotára. Honnan ért mindent magyarul??? Beszélni még nem, de már mindent ért!Nagyon szomorúak voltak...
-1 #5 Re.: Kés ,villa, fakanál_BIRÓ ???????, _ Argiri, ?????????? ?? Balázs_???????Judge 2011-07-11 02:00
Sziasztok !Mi már idén negyedik alkalommal laktunk a Jota apartmannban a kis családommal. Idén sem sikerült semmiben csalódnunk Thassoson, minden teljesen rendben volt. Az egyetlen apró szépséghibát a márvány-part civilizálódása okozta, nekünk nem jött be a tuc-tuc zene mely a sziklákról visszhangzott összevissza. A tenger morajlása szebb hangot adott. Szóval idén sem bántuk mega Jotáéknál eltöltött 13 éjszakát, fantasztikus volt a nyaralásunk náluk. Köszönünk mindent Áginak is, és természetesen Panosnak is, mert ha Ő nem lenne, akkor Ági nem tudott volna ide-oda menni nélküle !!! ;) Sok puszi a Jota apartmannba mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!! További jó nyaralást kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!! U.I.: a Jota apartmann abszolút ajánlott szállás !!! U.I.2: a késünket a "régész" Ágiék hozzák haza ;) Sziasztok, Bíró László
-1 #6 Peru _ piramisok világa és ThassosÁgi 2011-07-20 02:00
Kedves Ági!Nagyon köszönjük ezt a csodálatos tíz napot Giotáéknál, avendégszeretetüket, kedvességüket, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.Már lefoglaltuk jövőre június 28-ától július 10-éig azt asarok-apartmant, ahol indén voltunk, mert ez sokkal nagyobb és sokkaljobb hely volt számunkra.Visszafelé jövet a férjeddel találkoztunk a komphajón, nagyon kedvesvolt, jó volt így búcsúzni Thassostól.Mi nagyon "maradiak" vagyunk, illetve ragaszkodunk az értékekhez, azelkövetkezendő húsz évre beírhattok szinte ugyanerre az időpontrabennünket!Giota nagyon szépen megtanult angolul, és a kislánya()i is aranyos(ak) volt(ak).Kérlek, add át neki és férjének a hálás köszönetünket!Ágnes (Pécsi) és a FiúkÍgy szól a felém küldött visszajelzés.Ágiék is szállás nyitás óta minden éves törzsvendégei e kedves szállásadóknak .

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel