Helység: Kinira
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 80m
Távolság a centrumtól: 1000m

Kontingens:  13 fő

Leírás

Fekvése:
Skála Potámia - Aranyhomok partjától 10 km távolságra
A Paradisó öböl partjától 2 km távolságra
A homokos strandtól 100-100 méter távolságra.
A hotel a sziget legkülönlegesebb fekvésű és tengeri panorámájú szállása. Különlegességét az adja, hogy a Paradisó-öböl előtti földnyelv-nyúlványon a tengerből ellaposodóan kinyúló sziklán fekszik, hol az ókorban egy világítótorony állt. A hotel kilátása jobbról-balról a tenger, távolban szigetek. A napfelkelte látványa a távoli Samothraki sziget felől, szemben a Kinira lakatlan, üde zöld szigete, jobbról pedig a trópusi sziget hangulatát keltő Babouras szigete. A hotel hátterében Theologos hegycsúcsai, valamint az ókori Enira aranybányákból élő falujának teraszos hegyoldala, valamint sok kúpos hegycsúcs buja növényzetével adnak mesébe illő látképet.
A szállás Kinira falu és Loutrou határai közt fekszik. A Loutrou szó fürdőhelyet jelent. A fürdő jelen esetben a hosszan elnyúló homokos, sekély vizű tengerpartot jelöli. A Kinira felőli strand a parti részen néhol gyengén sóderos, a vízben pedig egy méter távolságra már homokos. A Loutrou strandszakasza homokos. A szállástól legközelebb 30 méterre a főútról egy lépcsős és az ösvényes lejáróval lehet megközelíteni. A parton van fenyőerdős szakasz, mi természetes árnyékot adhat a parti napozáshoz. Ott van színes márványdrazsés part és finom homokos partszakasz is. Mindkét esetben 30 méter hosszan mehetünk be a vízbe és egy felnőtt részére is csak nyakig ér. A közelben van remek könnyűbúvár paradicsom is.
A sziget ezen területein - bár az erős turizmus kialakulásának ideális feltételei lennének - épp a természeti szépségek megőrzése miatt nem engedik a tömegturizmust. Az erdős területetek a Natura 2000 nemzeti és természetvédelmi részei.
Az egyetlen kis market a szállásra bevezető magánút elején van. A közelben négy taverna, melyek specialitása a hagyományos konyha és a halételek. A szállás is rendelkezik egy nagyszerű étteremmel. Ezeken kívül egy különleges kafenió található még a közelben. Napjainkban kihalófélben van a valóban hagyományos kafenió. Öt perces sétával megközelíthető a Georgos kafenió. A beach-bárok és a szervezett strandok kedvelőinek az inkább autóval megközelíthető, innen 2 km távolságra levő Paradisó-öbölhöz kell menniük. Ott napi 20 órás nyitvatartású beach-bár és taverna, giroszos és grilles étkezési lehetőség, valamint napágyas fürdési lehetőség van. A szállástól 5 perces sétatávolságra több száz méter hosszú, sekély vizű, homokos partok vannak, hol nincs napágy. Ott a nyugalmat kedvelők pihennek, napoznak a saját maguk által hozott napsátrakban, vagy gyékény és napernyő használatával. A sétálóutca a szállástól nyugatra a főúton Limenas felé indulva, Skála Potámiában van, ez 10 km távolságot jelent.
Elrendezése:
A szirten levő hotelhez a főútról 50 méter hosszú magánút visz. Ott magánparkoló található.
A hotel alsó szintjén egy teraszon az étterem és a recepció van.
A lakások az emeleten vannak.
 Minden lakás egy légterű. Minden lakáshoz egy normál méretű erkély tartozik.

Lakástípus felszereltsége:
Smart TV
Légkondicionáló
Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre
Hűtőszekrény (kis méretű bár-hűtő, italok, gyümölcs részére)
Zuhanytálcás fürdőszoba (piperecikkek)
erkély ülőgarnitúra
központi fűtés
A lakások alapterülete 20 m2. A kettő ágyas lakás ágya nagyméretű franciaágy. A három fős lakásokban kettő nagyméretű normál ágy és egy önálló normál ágy található.

A  reggeli extra költsége 5 Euró/fő
A reggeli kontinentális reggeli. A reggeli: 8.00 - 10.00 óra között

Az étterem nyitvatartási ideje: 8.00 - 23.00 óra között

Elhelyezés

3db 2+1 ágyas egy légterű szoba. (2 db nagyméretű normál ágy és 1 db nagyméretű normál ágy. 3 felnőtt elhelyezésére alkalmas)
2 db 2 ágyas egy légterű szoba.  (2 db nagyméretű normál ágy. 2 felnőtt elhelyezésére alkalmas)


2018-as árak

Euró / nap
(dátumtól a következő dátumig)
Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 1. 55
június 1. 60
június 15. 65
augusztus 31. 60
szeptember 15-30. 55

ÁRAK:
A bébiágyban fekvő gyermekre nem számolunk fel díjat.
A kettő éven aluli gyermekekre, kik a szüleikkel alhatnak, szintén nem számolunk fel díjat.

A ház szabályai:
A szállóvendégek időszakos (a szállásadó felé jelentett) látogatói csak bejelentésre érkezhetnek ide rövid csendes látogatásra.
Háziállatot nem engedélyeznek.
A kora reggeli, délutáni és az éjszakai időben kérik a szálláson lakó vendégek pihenésének tiszteletben tartását minden ott lakótól.  
Személyzete reggel 8 órától este 21.00 óráig áll bármiben a vendégek rendelkezésére.
Szállodai takarítási rend van.
Érkezés után a lakások átadása során a szállásadók részéről mindent üzemeltetésszerűen bemutatnak a nyaraló vendég felé.
A távozás napján -  a távozási órát az előző nap köteles azt a vendég a recepción bejelenteni - a távozása előtt egy órával a lakást a szállásadó számára köteles ellenőrzésre átadni.
Köszönjük mindenki számára a szabályok megértését és annak betartását.Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel