Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 30m
Távolság a centrumtól: 0m

Kontingens: 2 db 2 ágyas +1+1 ágyas stúdió
 

alt

Leírás

Fekvése: Új épület. Skála Potámia központjának szívében, a parti strandtól a 3. épület. A színes forgatag közepén, de a vendégeket kiszolgáló egységek csendes pontján van. Közvetlen szomszédok jobbról is és balról is a gyalogos forgalom számára megközelíthető szupermarketek. Szemben szomszédja az öreg Ágios Nikolaos kis kápolnája. Közvetlen közelében ajándékárusító üzletek, csendes zenével a mindenki kedvenc sarki farönkös szuflákisa, a Jápi grilles gyorsétkező, a Sáki motorkölcsönző és egy olyan sarki kávézó és taverna, ahol utcai játékok - kosárlabda, célba dobó - van felállítva. Az éjszakai pihenést kevésbé zavaró bárok és zenés tavernák ettől 100 m-re vannak. A tenger hullámainak hangja és a sétáló emberek duruzsolása vegyesen keveredve hallatszik az 50m2-es teraszán, ami alatt a vendégek hangulatos cukrászdája fekszik.
Berendezése: Fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, 2 db erkély.
A tágas lakásba az óriási erkélyről megyünk, ami ízléses, modern kerti bútorokkal van berendezve. Innen a vendégek élvezhetik a sétány minden mozzanatát, a parti fürdőzők pihenését és elmerülhetnek a tenger mozgásának szemlélésében. Majd a lakásba lépve modern hálószobabútor van egy franciaággyal. A konyha a lakás bal felén van normál konyhai felszereltséggel, a hozzátartozó étkezőrésszel.  A háló bal felében van a konyha, a kisebb jobb oldalán pedig a fürdőszoba.A fürdő zuhanytálcás, és modern. Az étkezőből nyílik egy másik tágas erkély, ami Skála Potámia bal oldalára nyílik, rálátással a távoli hegyekre, amik Skála Panagia felett húzódnak, ill. az Aranypart innen húzódó öblére. Ezen az oldalon csak kevés csendes szállás van. Az ajtók és ablakok zaj- és hőszigeteltek. A szállás egyetlen gyenge pontja a parkolási lehetőség, ami innen 50 m-es körzeten túl lehetséges. Elő- és utószezonban ez könnyen megoldható, főszezon idejében az esti óráktól gondos körültekintést igényel az itteni biztonságos parkolás. Erre az eshetőségre a szállástól 50 m-re levő szállásadó által bérelt biztonságos parkolást .

 

Szolgáltatás: Wifi lehetőség.   Flekkenezési lehetőség 150 méterre levő Ifigénia háznál lehetséges.Elhelyezés

2 db 2 ágyas stúdió2018-as árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)
Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 1. 40
június 16. 50
június 30. 55
július 10. 65
július 20. 70
augusztus 21. 65
augusztus 31. 65
szeptember 8. 50
szeptember 15-29. 40

 

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel