Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 50m
Távolság a centrumtól: 0m

Nagy strand : jobbra 50 m, balra 1000 m

Kontingens: 3×4 fő + szobánként 1 db pótágy lehetőség

alt

Leírás

Fekvése: a centrum partszakasztól és a sétáló negyedtõl egy zárt csendes szögletben 50 m távolságra. Az épület új, parkosítása - a mediterrán kert - 2010. májusára készült el.

Helyzete: A Hermes Hotel belsõ kertjével határos e szállás.
Az épület tenger felé eső 2 db emeleti apartmanja egymás szomszédságában teljes fronttal arccal a tenger felé épült, erkélyeivel csodálatos kilátással a közeli partszakaszra. Nyugodt környék. Autóval bejárat csak a stranddal párhuzamos aszfaltútról. A partra viszont gyalogosan is lesétálhatnak a szállás oldalán levõ gyalogútról, ami a Hermes Hotel elõtt vezet el.
Az apartmanház harmadik apartmanja a 300 m2-es telek másik oldalán az aszfaltút felõl van.
A két épület közötti terület alkalmas a járművek parkolására, ill. a gyermekeknek biztonságos terület a játszáshoz.
Jól berendezett és praktikus elrendezésű, nagyon tágas lakásokkal rendelkezik. A lakások berendezése: tágas zuhanytálcás fürdõszoba, kompletten felszerelt nagyméretű konyha, nagyméretű hűtőszekrény, étkezõ. Hálószobáiban tv, légkondicionáló berendezés, nagyméretű, ízléses beépített szekrények. Minden lakás a tenger felõl is és a hegy felõl is rendelkezik óriási erkélyekkel. A lakás erkélyérõl lélegzetelállítóan gyönyörű kilátás van a tengerre. Különösen a két egymás melletti apartmanlakás specialitása Aranypart teljes panorámája. A lakások további előnye, hogy eredetileg a tulajdonos gyermekei számára épültek, tehát a berendezés minőségét nem egy átlagos gyors turizmusra tervezték.

A N:3-as apartman bejárati erkélye ill. a hálószoba erkélye rendelkezik tengeri kilátással. Ennek a lakásnak nem annyira a tengerparti kilátása az előnye, hanem a belső tér elrendezése. A konyha nagyobb méretű, mint a parti lakások konyhája. Mivel a fürdőszoba külön van, ill. a nappali-konyha rész is sok szekrénnyel rendelkezik, valamint mindkét helyiséghez nagy terasz tartozik, alkalmas lehet akár két pár felnőtt egy apartmanban való elhelyezésére is. Ez az apartmanlakás az, ahol mindkét helyiségben egy-egy pótágy elfér.

A pótágyak a kényelmi szempont miatt kisgyermekek , vagy könnyű testméretűek részére alkalmasak. Kérem, ezt a tényt vegyék figyelembe.

Szolgáltatása: tengerparti napágyak használata. Napernyőt bérelni nem lehet, csak a ház vendégei részére állnak rendelkezésre a parton való fürdőzéshez. A napágyak a strandon vannak elhelyezve. A vendégek a bazárüzlet előtti partrészen használhatják. A szállásadó kéri, hogy fürdőzés, napozás befejeztével helyezze azokat vissza eredeti helyére.
Elhelyezés

Emelet: 3 db 2+2 ágyas egy hálószobás apartman

A légkondicionáló berendezés használata az árban foglaltatik.
Az apartmanok egy gyermekre pótágyazhatók..
2018-as árak

Euró / nap
(dátumtól a következő hét)

Apartman 2+2 fő
(N1, N2, N3)

Extra fő esetén +5 Euró/éjszaka

május 1. 60
június 16. 75
június 30 80
július 10. 85
július 20. 90
augusztus 21. 85
augusztus 31 80
szeptember 8. 70
szeptember 15.-29 60
Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

Hozzászólások  

0 #1 Dimitris 2009.július10-17.Csilla 2009-07-30 02:00
Az apartman teljesen megfelelt az igényeinknek, egyedül talán a pótágy nem volt kényelmes. ( sajnos csak 4 személyes, mi pedig öten voltunk). A házaspár (Dimitrisék) nagyon kedves emberek, segítőkészek és mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. A konyha felszereltsége talán egy kicsit lehetne jobb ( kenyérvágó kés, fakanál, tésztaszűrő, stb.), de ezekkel persze lehet készülni is és vásárolni is lehet, akinek mindenképpen szükséges. Nagyon jól éreztük magunkat, s ha legközelebb Thassosra utazunk, szívesen szállunk meg ismét az apartmanban. Rohrbach család
0 #2 Dimitris 2010. jún-júl. 10 napTibor & Kati 2010-07-09 02:00
Nagyon szép az apartman csodálatos kilátással. Az egyik terasz a tengerre (30m) a másik terasz a hegyekre néz. A bútorozottsága, felszerelése nekünk tökéletesen megfelelt (ketten voltunk). Egyedül a tésztaszűrő hiányzott, meg a mikró, de az szinte sehol sincs. Nem beszélve, hogy az igen ritka, hogy ilyen nagy hütőszekrény legyen egy nyaralóban. És a mikrót is megoldottuk a sütővel, ami szintén ritka egy nyári szálláson.A házigazdák kedvesek, segítőkészek.Egyetlen negatívum: A szomszédságban lévő bár, néha- néha hajnali 3-5 óráig nagyon hangosan üzemelt. Hozzá teszük, hogy ez főszezoni időpontban lehetséges.Ennek ellenére legközelebb is Őket fogjuk választani.Tibor és Kati
0 #3 Dimitris 2010 júl.12-25.laci968 2010-08-03 02:00
Csak ismételni tudom az előzőeket! Nagyon szép apartman a sütő és a nagy hűtő ritkaság ( és az udaron található mosogatónál tisztítottuk a mozgó halárusnál vásárolt halakat, rákokat, nem kellett összekoszolni a konyhát).A tengerre néző teraszról kilátás nyílik szinte az egész öbölre, ez szintén ritkaság. A tenger közelsége miatt is nagyon megszerettük. A szomszéd bárban ha a személyzet is az alkohol befolyása alá kerül (fiatal görög fiúk lányok) akkor nagyon zajosak (ez hajnali órákban történt meg néhányszor). Az első alkalommal nagyon elrémítettek bennünket, szóltunk Áginak, szegényt jól meg is ijesztettük, hogy el szeretnénk költözni. Ő és Dimitrisék nagyon-nagyon kedves emberek, felajánlották az éppen üres 3-as apartmant, de végül nem költöztünk, és ezt NEM IS BÁNTUK MEG! ( Becsuktuk a teraszajtót, leengedtük a redőnyt, elindítottuk a klímát.)(A kellemetlen kis dologról többet írtam mint az egész többi kellemesről, ez ne tévesszen meg senkit!) Összességében nagyon jól éreztük magunkat, ha Thassoson nyaralunk szívesen választjuk újra ezt a szállást! A közelben van bolt és tavernák tömkelege (a péknél vásárolt kenyér jobb, mint a boltban kapható).Pap László és Családja.
0 #4 Dimitris-3. sz. apartman 2010. szept. 15-29.melus16 2011-01-26 01:00
Ági segítségével választottuk ezt a szállást -utólag is hálás köszönet érte - 4 felnőttnek tökéletes ez a ház. Nem közvetlenül parti, hanem a másik ház mögött van kb. 60 méterre a parttól. Kilátás viszont van a tenger felé, a hegyek felé, és az utcára is. A parkolás az udvarban lehetséges. Két külön szobával rendelkezik, az egyikben van a konyha is. Három terasza van, két hatalmas és egy picike. A konyhában nagy méretű hűtő, villanytűzhely sütővel. Görög viszonylatban ez átlagon felüli. A hálóban jó nagy szekrény van, sok minden elfér benne. A háziak barátságosak, több alkalommal volt ágynemű és törölköző csere, amit csak letettek az ajtó elé, nem háborgattak bennünket. A hegyekre a kilátás valami mesés, sokat üldögéltünk a teraszon. Mi jól éreztük magunkat itt, bátran ajánlom mindenkinek.Ha valakinek bővebb infóra lenne szüksége, nyugodtan írjon, kérdezzen, szívesen válaszolok.Mivel itt,erről a házról nem nagyon vannak fotók, saját képeimből tudok
0 #5 Köszönjük Melinda!balazsh 2011-01-28 01:00
Köszönjük a fényképeket, feltöltöttem őket és már láthatóak az oldalon (fájlnév: dimitris_apartman_melinda_xx).
0 #6 Dimitris N3.apartman 2011 júl.2-13dobcsab 2011-07-16 02:00
Mi is, Ági és az itt hozzászólók véleménye alapján választottuk N.3-as apartmant, és nem csalódtunk. Az egyetlen dolog ami nekünk hiányzott az egy kis asztal volt a konyhában.(5-en voltunk) Jó szolgálatot tett volna főzéskor, de enélkül is megoldottuk.Dimitrisékről mi is csak dícsérőleg tudunk beszélni, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. :)Dobos család
0 #7 2013. július. Dimitris N1 parti apartmanRothmayer 2014-01-12 01:00
5.éve nyaralok kis családommal e szálláson.Imádjuk a szigetet a a hegyi zöld természete miatt, a finom márványpuderes sekély, meleg vizű tengere miatt.Szeretjük a csendet, a tenger közelséget, és hogy gyorsan kellemes göröghangulatot árarasztó közegbe tudjunk sétálni est óráink során.Évekkel ezelőtt ezért június vége felé jöttünk ide. Kisgyermekeik lassankamaszkorba érnek, így az iskola miatt immár a főszezoni szakaszbatudunk már csak utazni. Kettő évvel ezelőtt a házunkhoz közel volt egybár, honnan bizonyos napokon éjszaka hangos volt a zene, de eztkiküszöböltük a terasz ajtók zárva tartásával. Immár kettő éve erresincs szükség. A bártulajdonos változhatott? Nem tudjuk. Ami biztos,mindenestől imádjuk ezt a szállást. Főszezonban is csendes, annakellenére, hogy a színes élettel teli centrumhoz nagyon közel van.A párom jobban szeret egy székben ücsörögve a teraszon olvasni, míg mi agyermekekkel a parton játszunk. Időnként ő szokott ebédet főzni.Csak int felénk a teraszról, hogy kész a "mediterrán" finomsága. ( Ilyenszuper konyhával sehol nem találkoztunk még. A nagy hűtőszekrénynekkülön dicséretet érdemel) Mi pillanatok alatt fent vagyunk, és ahatalmas teraszon élvezkedve a part nyújtotta élményben étkezünk.Ebéd után mindig sziesztázunk. Ilyenkor becsukunk ajtót ablakot, és míga parton tombol a meleg, mi hűs szobánkban pilledünk.Nagy kirándulásokat régen a kicsik miatt nem tettünk. Most hogy agyerekek megnőttek, megint a házhoz nőttünk. Délután mindig a partoncsavargunk. Mivel a kamaszaink már helyieknek számítanak, hagyjuk őketsokszor az esti parti életbe legyenek. Mi a párommal társasjátékbafelejtkezünk fent a lakás tengeri teraszán, és előfordul, hogy hamarelszunnyadunk. A párom olykor a teraszra viszi a szoba kempingágyát ésott alszik el rajta.( Ezen mindig jót nevetünk a gyerekekkel. Egy nagy Maci horkol ateraszon. Az éjjeli parti sétálók vajon mit gondolhatnak, honnan jön ahorkolás?)Imádunk a nyitott ajtónál aludni. A tenger morgásába éjfélig halk éjjeliéleti neszek szűrődnek. Éjfél után márcsak a parti homokot gyengédengyúró tengermozgás hallatszik. Fel-felébredve éjjel a tücsök zenéjéthallgatjuk, vagy figyeljük a közeli kikötőbe ki be jövő éjszakai kislámpással ellátott bárkácskák fényét. Azt hallottuk valahol éjjelpolipra mennek ezek a halászok. A hold a teraszról jó látható távolisziget Samotrhráki mögül jön fel. Majd hajnalra megint ott tűnik el.Nappal a Gramboussza sziget vonja a tekintetünket a teraszról.A háziak...A szöszi tulajdonoslányt, Gogót nagyon szeretjük. Takarítani nem jönnekbe. Hozzá, vagy a háziasszonyhoz Katerinához megyünk le az alattunk levőüzletbe, ha lepedőt vagy törölköző cserét szeretnénk kérni. Van, hogy minem kérünk, ekkor ők tapintatosan a teljes szett felszerelést az emeletibejárati ajtónkhoz teszik egy székre. Dimitrist alig lájuk. De tudjuk,hogy járt a kertjébe, mert onnan finom gyümölcsöt és paradicsomot teszszintén az ajtónkhoz. Vagy ha a belső udvaron flekkenezünk, akkor lepmeg bennünket a délutáni sziesztája után.A gyerekek szeretnének a szobába Wifizni. Mi örülünk nekik, hogy csak aszemközti apartmannál lehet internetkapcsolathoz jutni a háziak által.Így legalább a gyerekek is velünk vannak. Fontos üzenetekhez tudjukhasználni a wifit, többre nem is kell.Az idén is jövünk majd. Örömmel gondolok az újra ránk váró kettő hétre.Nem gondolkozunk más szálláson. Kettő hét pihenés ily csodás parton,ilyen jó adottságokkal levő házban. Egész évre sikerül itt feltöltődnünk.Köszönet érte a háziaknak!
0 #8 VÁ: Dimitris Malyula Apartman *****Győri Róbert 2016-07-22 15:42
Kedves Ágnes!

A mai napon telefonon beszéltünk és kérted küldjek üzenetet.
Mint telefonban is elmondtam, barátomék 2014-ben voltak nyaralni Thassos szigetén a Te segítségeddel Hódmezővásárhelyről. Mi Szeptember 2-i érkezéssel szeretnénk szállást találni Skála Potámiában Ha választani lehet akkor a nyüzsgősebb részt kedveljük, bazársorozás, éttermek... Távozás az, 9-én lenne. Ahogy néztem, a Centrum illetve a a Centrum és a nagystrand közötti részen keresnénk mi is szabad szállást 4 fő részére, két külön álló szobában, amennyiben megoldható. Ez lehet akár két stúdió vagy egy apartman két szobával.
Köszönöm előre is a választ!

Tisztelettel: Győri Róbert

20/280-8156

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel