Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  

Közönségi elbírálás:  Új!

Távolság a tengerparttól: 150 m
Távolság a centrumtól: 50 m

Kontingens: 31 fő

 

Leírás

Fekvése: Skála Potámia központjának szélén.
Alkalmas nagyobb baráti és családi társaságok elhelyezésére is.

A szállás területén külső konyha, flekkenkert és kerti étkező szolgálja a vendégek igényeit. Az öböl egyik legjobban felszerelt külső konyhája van.

A partra való lejutás vagy az épület előtti járdán, vagy a parkoló felőli széles, 50 m távolságú földes ösvényen.

Az épület külső területe ízléses és hangulatos, részben a thassosi népi hagyományokat idéző díszítésektől, részben a dús mediterrán növényektől. Az egész épület otthonos hangulatot áraszt.

Az épület saját magánparkolóval rendelkezik autós vendégei számára.

Berendezése: Minden lakáshoz terasz vagy erkély tartozik. A lakásokon belül konyha, zuhanytálcás fürdőszoba, normál kiskonyha, normál méretű hűtőszekrénnyel. Minden lakásban van Tv és légkondicionáló berendezés.


Elhelyezés

A lakások belső  színhatása: kék.
N:1   2+2+1 fős apartman. A nappaliban 2 fő számára kanapé, plusz egy normál ágy. A hálóban kettő ágy. Az étkező e térben van. A konyha, vagyis a főzőhely a két szoba közti bejárati oldal felőli közlekedő részben. A fürdőszoba a nappali belső részében van. A lakásnak kettő bejárata van. Kijárat a teraszra szintén kettő, a nappaliból is és a hálóból is. Nagyon nagy körerkéllyel rendelkezik. A címképen a földszinti kettő ajtós lakás látszik.)
N:2   2+1 fős stúdió ( Nagyon tágas a fürdőszobája. )
N:3   2+1 fős stúdió (Nagyon tágas lakás. Elszeparáltsága, ill. romantikus kerti nagy terasza miatt ideális nászutas házaspároknak! )
N:4   2+2 fős apartman (bébiággyal pótágyazható ). A lakás belső helyzete tükörképe a N:1-es lakásnak, de egy árnyalattal kisebb a belső méret. 
Emelet:
A lakások belső színhatása: narancssárga.
N:5   2+1 fős stúdió tengeri kilátású erkéllyel. (Címképen: ha háttal állok a lakásnak, akkor a baloldali első ajtós lakás.) Nagyon nagy sarki körerkélyes.
N:6   2 fős stúdió
N:7   2+1 fős stúdió
A címképen látható emeleti szobák: sorrendben: 5, 6, 7-es számú stúdiók.
N:8   2 fős stúdió ( Szükség esetén kettő normál ággyal, ami a főágyból jobbról és balról kihúzható, pótágyazható. Ez esetben a mozgásterület kissé korlátozott, de éjszakára gond nélkül használhatók így az ágyak.) Kellemes tengeri és hegyi kilátás a széles nagy erkélyéről. . Nagyon szép a kilátás. Kicsit a tenger is látszik.
N:9   2+1 fős stúdió. Normál méretű lakás nagy erkéllyel.  Nagyon szép kilátás. Kicsit a tenger is látszik.
N:10 2 fős stúdió tengeri kilátású erkéllyel. Kellemes méretű lakás, nagy fürdőszobával. Az erkélyének különlegessége, hogy az erkélyen belül készítettek egy 4 lépcsővel magasabb belső nagy méretű erkélygalériát. E helyzeténél fogva mintegy páholyból látszik a tenger,.

Minden lakásban van légkondicionáló berendezés, aminek használata a megadott árban benne foglaltatik.

Bár a lakások oldalfekvésben vannak a tengerrel, többé-kevésbé mindegyik lakásból látszik a tenger, a kicsit magaslati helyzete miatt.

 

A vendégek részére egy ingyen használható széf szekrény áll rendelkezésre. Bár mivel a háziasszony is itt lakik, emiatt az apartmanház hotelként is működik, felesleges a széf használata.2019-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Normál apartman 2+2 fő

(kéthálós +5 Euró
Plusz fő esetén +5 Euró/fő

Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő_
Földszinti stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 1. 55 35 40
június 16. 70 45 50
június 30. 75 50 55
július 10. 85 60 60
július 20. 85 60 65
augusztus 25. 80 55 60
szeptember 02. 75 50 55
szeptember 10. 60 45 50
szeptember 15-29. 55 35 40


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

Hozzászólások  

0 #1 2010 szeptembernicolette02 2011-01-20 01:00
Sziasztok!Először is szeretném megköszönni a felejthetetlen nyaralásunkat Áginak, nagyon meg voltunk elégedve a szállásunkkal. A sziget csodálatos, és Barbara asszony :-) .... Le sem tudom írni mindazt a kedvességet, amit mi és a gyerekeink kaptunk tőle. Milán és Fannika is rengeteget emlegette mikor hazaértünk. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a szállást, Barbara jól beszél angolul, nagyon kedves és segítőkész mindenben.Esténként a kerben grilleztünk, főztünk jókat beszélgettünk.. Üdv Niki
+1 #2 Barbara apartmanCs.Csaba 2013-07-22 02:00
Sziasztok!Július 13-án érkeztünk haza. Mi is nagyon meg voltunk elégedve a Barbara apartmanházzal, annak szolgáltatásaival, kellemes, árnyas teraszával. Köszönet a tippért Áginak!Külön köszönjük Barbara Asszonynak és férjének a kis figyelmességeket, a jó ötleteket, tippeket, a férjének pedig a csónaktúrát! :)Mindenkinek bátran ajánlom ezt a jó fekvésű kellemes, kedves, barátságos szállást.Üdv!Csaba és családja
0 #3 szállás értékelésDr. Szabó-Kapus Kitti 2015-07-06 02:00
Mi 3 családdal (2 baba, és 8 és 10 éves kisgyerek) 10 napot töltöttünk a Barbara szálláson. Valóban nagyon jó helyen van. 1 perc a tenger és az élelmiszerbolt, pékség... De nekünk nagyon tolakodó volt Barbara asszony. A gyerekekre többször rászólt, például olyan apróságokért, hogy ne fújkáljanak a buborékfújóval, mert őt zavarta. Jeleztük, hogy 2 babával megyünk, mondták, hogy ne vigyünk babaágyakat mert van, de végül csak egyet tudtak biztosítani. Esténként ha összejöttünk társasozni, 11 után már jelezte, hogy nem kellene hangoskodni, menjünk a partra, ha még nem akarunk lefeküdni.... :-( Ja, és 3-4- napig esett, akkor nem tudtunk sehol összeülni, mert a szobákhoz pici erkély tartozik, a közös rész pedig nem fedett. Már amikor megérkeztünk, mondta, hogy ne a szobákban főzzünk mert büdös lesz, így esőben is ki kellett menni a közös kerti konyhába. Szóval, nekünk nem volt túl jó tapasztalatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel