Helység: Skála Potámia - Centrum és a nagy strand között
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 0m
A nagystrand jobbra 350 m, balra 200 m.
Távolság a centrumtól: 200 m

Kontingens: 23 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - októberig.


 

alt


Leírás

Fekvése: a központi nagystrand és a centrum között. Az épület régi típusú, de jól karbantartott.
Leírás: Az épület teljes arccal a tenger felé épült, közvetlen a parton. Nyugodt környék. Bejárat csak a strand felőli földes bekötőútról. Ez az út gyér forgalmú, leginkább a gyalogos strandolókat jelenti. Az esti órákban kizárólagosan csak gyalogosan, a centrum tavernákhoz vezető sétányként használható. A partszakasz és a strand keskeny, közvetlen a víznél homokos, de az út felől sóderes, sekély vizű, napágy nélküli strandszakasszal. Az apartmanház magánparkolója az épület oldalánál saját, de nem zárt területen van. Jól berendezett és praktikus elrendezésű lakásokkal rendelkezik. A lakások berendezése: fürdőszoba, konyha, tv, tengeri kilátású, normál méretű erkély. Minden lakás erkélyéről lélegzetelállítóan gyönyörű kilátás van a tengerre. E lakások specialitása Aranypart teljes panorámája. A lakások berendezése a hagyományos görög lakások stílusa, egyszerű, de tiszta és férős. A konyha több stúdióban főzőfülkeszerűen elválasztva az alvóhelytől, ami szeretnek a vendégek. A lakásokban az ágyak elhelyezése is úgy van, hogy nyitott ajtó esetén, akár az ágyban fekvő helyzetből is elénk táruljon a tenger teljes képe. A gyermekek játszására csak a tenger homokos partszakaszán van lehetőség. Flekkenezési lehetőség a mobil  flekkenező készülékkel közvetlen a parton.


Elhelyezés

Emelet: 2 db 2+1 ágyas stúdió,
1 db 2 fős franciaágyas stúdió és
1 db 2+1 normál ágyas és kanapéágyas apartman.

1 db 2 fős 150 cm széles dupla ágy és egy db normál ágy / terasz oldalsó fél panorámával a tengerre és fél a hegyre.

Emelt földszint:
2 db 2+1 ágyas stúdió
1 db 1+1+1 ágyas stúdió.

Minden lakásban van légkondicionáló berendezés. Az apartman ára a légkondicionáló berendezés használatát is tartalmazza. 

2010-es szállásfejlesztés keretében az emelt földszinti lakások erkélyeinek a felújítása kezdődött meg. Az átfestésen túl, a rácskorlátok helyett zártabb, kővel kirakott teraszok lesznek, amik a part látványába hangulatosan illeszkednek majd be. Így a terasz miatt elkülönültebbek, meghittebbek lesznek a lakások.

2019-es árak

Euró / nap
(dátumtól a következő  dátumig)
 Stúdió 2 fő
 

Stúdió 3 fő

Kettő fős elhelyezés esetén -5 Euró

Emeleti apartman 3 fő
 
május 1. 35 45 50
június 16. 40 50 55
június 30. 50 60 65
július 10. 60 70 75
július 20. 60 70 75
augusztus 25 55 65 70
szeptember 2. 45 55 60
szeptember 10. 40 50 55
szeptember 15-29. 35 45 50Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni !

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

endeel