Fontos részletek az E.O.T. FEK B 166/9.2.78. rendeleteibõl.

A szállásfoglaláskor a tulajdonosok 30 % foglalási elõleg számlájukra utalását kérik. A teljes összeg befizetése mindig a szállásnapok végleges fixálása után, a tulajdonosnál, vagy annak képviselõjénél, helyben történik, külön kérésre hivatalos számla visszaigazolással. Arra az esetre, ha a kompjuteres kapcsolattartással bármilyen gond lenne, telefonon tudjuk Önöket hívni. Foglalás esetén adják meg mobil és lakás telefonszámaikat. Kérem, mindig ellenõrizzék a kiállított számlát helyesség, dátum, ill. az Önök által kiválasztott lakást illetõleg. Amennyiben eltérés van, azt jelezzék számomra vissza, és módosítunk.
A szállásfoglalás az összes árnak a 30%-val egyenértékű pénzösszeg befizetésével történik. A foglalási elõleget a tulajdonosok számlájára kérjük utalni. A teljes összeg befizetése mindig a szállásnapok végleges fixálása után, a tulajdonosnál, vagy annak képviselõjénél, helyben történik, külön kérésre hivatalos számla visszaigazolással. Az átutalt foglalási elõlegen felüli összeget, - az összes ár maradékát - a vendégnek a tulajdonos részére kell személyesen átadni.
A pénzátutalások során a feladott pénznem mindig Ft-tételű, amit a bank automatikus váltásban Euróban küld a címzett felé.
A foglalási elõleg kiérkezésrõl visszajelzek a foglalás véglegesítésével.
A feladott összegrõl a számlabizonylatot õrizzék meg, mert elõfordulhat, hogy lekérjük azt Önöktõl. Annak felénk küldését lehetõleg szkenelve kérjük.
Ha a banki szelvény szkenelésse gondot jelent Önöknek, elegendõ a feladás idõpontját ill. a küldõ nevét megküldeni.
A feladott összegrõl az értesítõt csak akkor kérjük, ha a szállástulajdonos számlájára azonos idõben több azonos összeg érkezik ki.
Szükség lehet az Önök részletes adataira az esetleges lemondás esetén történõ visszafizetés gyors lebonyolítása miatt is.

endeel