Helység: Samothraki / Therma
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 600 m
Távolság a buszmegállótól és a thermál fürdőcentrumtól: 100 m  

Kontingens: 23 fő

 

alt

Leírás

A ház Therma falu központjában frekventált helyen van. A központi óriás platános kávézótól keletre a sarki nagy market szomszédságában. Maga az épület kettő emeletes. A földszinti részén fast food üzlet, amelynek étkezési területe a bekötőúttal szembeni erdős rész. A szállás alatti másik üzlet egy mini market. A mi lakásajánlatunk a teljes első szintre terjed.

Kb. 15 lépcsős, kényelmes feljáró után egy mini nyitott tér van, honnan jobbra és balra van 4-4 lakás.

A lakások kilátása a környező gigantikus fák miatt csak a  gyönyörű természetre ad kilátást.

A kettő ágyas stúdiólakások mérete 15 nm. A három és 4 fős lakásoké 18 nm. A családi kettő hálószobás apartman mérete 35 nm.

A lakások a sziget szállásai közül a legkorszerűbb, legfelszereltebb komforttal rendelkeznek.

A családi apartman elrendezése különleges. Eredetileg egy 2+2 ágyas és egy 2 ágyas stúdió volt külön. Ezekhez a stúdiólakásokhoz hozzátartozott a felszerelt konyha és a fürdőszoba és a terasz. A háztulajdonosok a kettő darab stúdiót egy ajtóval összenyitották. A kisebb lakásnak megtartva fürdőszobát-konyhát. A négy ágyas lakásból a konyhát kivették és meghagyták belső térnek. A fürdőszobát viszont elvették, abból nyitottak egy számitógép és recepció szobát. A családi apartman hatalmas teraszokkal rendelkezik, mindegyik lakrészből saját kijárattal. Mindegyik hálószoba saját szekrénnyel és hálószoba berendezéssel rendelkezik. Mindegyik szobában van hűtőszekrény, ami közepes teljesítményű és egy fagyasztó fiókkal rendelkezik. A szekrények polccal és akasztós résszel és bőséges vállfával rendelkeznek. A normál ágyak mérete 80cm x 2méter, az ágybetétek a legjobb minőségű anatómiai. Az ágyakból kihúzható és normál ágy szintjére felemelhető ágyak mérete 70 cm x 2 méter. Az emeletes ágyak mérete 80cm széles és 2méter hosszú. Hat főre valóban kényelmes. Mindkettő hálószobában elfér még a gyermekágy és az etetőszék is. Ez mindegyik lakásra igaz.

A háznak udvara nincs. Ha valaki flekkenezni szeretne, az esetben a falutól vissza az archeológiai terület felé, a szállástól 5 km távolságra egy forrás tövében van kiépítve egy mindenki számára használható flekkenező a hozzátartazozó étkezési asztalokkal és padokkal. Mivel a terület nagyon erdős, biztonsági okok miatt leginkább ezt engedi a sziget önkormányzati vezetősége.

A házhoz közel van a falu kis centruma, annak minden típusú vendéglátó egységével, minike sétáló utcával. A háztól 100 méterre van a szabad használatú thermálfürdő is. A reggelit árusitó pék és zenés táncos helyek is pár lépés távolságra. A szállástól gyalogos túralehetőségek sokasága van, többek közt a Saos hegy csúcsára.

A háztól fürdési lehetőségek: 1 km-re Paradisó vízesés vathrái,1km a Griá vatha vízesés természetes forrás medencéi. A szabad thermálfürdő 300 méterre. A tengerpart 500 méter távolságra, hol napágyas, homokos, sóderos, enyhén mélyülő strandszakasz van. A strandokon a bárok nyitvatartása és a napágy bérlési lehetőség csak június 20-tól lehetséges.

A háztól 100 méter távolságra van a központi mini buszmegálló, honnan vagy a keleti partokra vagy a fővárosba lehet jutni. Június 20-tól az autóbuszok reggel 6.00-tól hajnali 3 óráig közlekednek.

A szállás háziállatot fogad. Kérése, hogy a szálláson azt a gazdi nélkül egyedül hagyni nem szabad. Köszönjük ez irányú megértését a házi kedvencet hozóknak.

Lakások felszerelése és tartozékai.

Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval, 32' 'síkképernyős TV-vel, műholdas TV-vel, CD/mp3 lejátszóval, DVD-lejátszóval. Konyhával, hűtőszekrénnyel, minibárral, széffel, mágneses kulcsokkal, bébi felszereléssel (Playpen - ülősarok - babaágy és etetetőszék). A fürdőszoba zuhanytálcás. Fürdőköpeny, papucs, elektromos hajszárító, konyhai eszközök és hűtőszekrények, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, Ital-kávé mixer, kétlapos villanyrezsó. Szúnyogháló az ablakokon, és a teraszajtókon szúnyoghálós tolóajtó.

Ingyenes internet. Minden szobában van egy laptop, valamint a recepció helyiségében egy bárkinek használható  számítógép.

Szolgáltatások
Szobatakarítás naponta, törülközők hetente 5-ször, ágyneműk cseréje heti 3-szor. Ez az általános rend. Amennyiben a nyaraló vendég ettől eltérően kéri, azt kérjük  napokra megjelölve a szállásadó felé jelezni. Minden lakás teraszán van egyéni takarításhoz is felszerelés. 


Elhelyezés

6 db egy légterű stúdió és 1 db kettő hálószobás nagy családos apartman.

Északi oldal
1.  2 fő normál ágyak +2 fő nagy méretű emeletes ágy
2.  2 fő normál ágyak . Teraszáról rálátás a tenger irányába.
3.  2 fő normál ágyak . Teraszáról rálátás a tenger irányába.
4.  2 fő normál ágyak +1 pótágy

Belső oldal
5. 2 fő normál ágyak
6. -7.  Családi apartman.  Összesen 8 fő férőhelyes
           Hálószoba I.  2 fő normál ágy + 2 fő pótágy és 2 fő nagyméretű emeletes ágy 2 fő, összesen 6 fő.
           Hálószoba II. 2 fő normál ágy
8.  2 fő normál ágyak
2020-as árak

A szállás csak augusztus 28-ig tud fogadni. Az azt követő időszak a csoportunk számára teljes házzal foglalt.


Stúdió 2 fős
Június 1- 14. ig .    40 Euró/ 2 fő/éjszaka
Június  14.-19.-ig   50  Euró/ 2 fő/éjszaka
Június 20- augusztus 20.-ig.     60   Euró/2 fő/éjszaka                                                         
Augusztus 21-28.-ig 50 Euró/2 fő/éjszaka

Stúdió 3-4 fős
Június 1- 14. ig .    50 Euró/ 3-4 fő/éjszaka
Június  14.-19.-ig   60  Euró/ 3-4 fő/éjszaka
Június 20- augusztus 20-ig. 70 Euró/ 3-4 fő /éjszaka
Augusztus 21-28.-ig 60 Euró/3-4 fő/éjszaka

Családi apartman/ kettő hálószobás, dupla teraszú, saját bejáratú -egy fürdőszobás. A lakásár 4 főre van megadva. Extra fők esetén a szállásadóval való egyeztetés után tudunk adni pontos árat. /Normál 4 fő max. 8 főig/
Június 1- 14. ig . :60 Euró/ 4 fő/éjszaka  
Június  14.-19.-ig: 70  Euró/ 4 fő/éjszaka   
Június 20- augusztus 20.-ig:  80 Euró/4 fő/éjszaka
Augusztus 21-28.-ig 70 Euró/4 fő/éjszaka
Elhelyezkedés a szigetenKérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

További szálláslehetőségek Samothrakin.
A következő adatok megadása után egyéni ajánlatokat adunk a teljes sziget területén:
- a pontos időpont /érkezés, távozás/
- a lakástípus megjelölése alapján /stúdió, apartman/
- belső konyhás vagy közös konyhás
- az éjszaka/lakás ár maximális mértéke

endeel