Helység: Skála Panagia 
Minőség:  4

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 150m
Távolság a kis centrumtól: 100m
Távolság a nagy centrumtól: 500m

Kontingens: 20 fő

Hatzi Apartman

Leírás

Fekvése: A tengerparti kiscentrum aszfaltos bekötõútjával párhuzamosan van egy aszfaltos mellékút, amely Skála Potámia és Skála Panagia között húzódik. A Panagia falujából levezetõ központi útról Skála Potámia felé az útelágazástól -  Hotel Joannis - 300 m-re van. A Skála Potámia-i  Villa Almyra elõtti elágazástól 1200 m-re található. Nagyon csendes fekvésű, nyugodt helyen van. Az épület elõtti területen Skála Panagia olivaligetes kiskertjei, ill. mindig zöld, természetes legelõ terül el, ill. egy náddal szegélyezett patakocska csordogál. Jobbról egy elegáns villa a szomszéd, balról gondozott zárt füves telkek, ami terület a Hatzi apartmanban lakó vendégek autójának parkolására szolgál. A hátsó szomszéd egy apartmanház, majd a kemping elõtti bekötõút, ahonnan a kemping fõbejárata van. Skála Panagia kiscentrumához jobbról is és balról is vezet út. A partra és a kiscentrumhoz a séta 5 percnyi.
A lakások elrendezése: Minden lakás nagyon tágas, területük 50 m2 az erkély nélkül. A hálószobában ikerágyak és Tv van. A nagy nappaliban a kanapéágy szükség esetén szétnyitható, valamint egy szintén alvásra is használható fotelágy van. A nappalihoz jól felszerelt konyha és étkezõ tartozik. Berendezése a normál méretű, fagyasztó-hűtõszekrény, bõséges konyhai tároló szekrény, kétlapos villanyrezsó, vízforraló. A légkondicionáló berendezés a nappali helyiségében van. Az erkélyre kijárat van a hálószobából és a nappali szalonból is, tehát a lakás teljes hosszában van. Az erkélyen kertibútorok, kilátással az öböltõl távoli hegyekre és az olivaligetes ültetvényekre - oldalsó fronttal. A fürdõszoba zuhanytálcás tusfürdõs.
A lakásokból nincs rálátás a tengerre, még az önmagában álló felsõ emeleti apartmanlakásból sem, mert az elõtte levõ épület takarja, ill. a kemping területén levõ magas fák lombjai szintén fedik a kilátást. A felsõ emeleti lakás mérete azonos az alsóbbakéval, ott a különbség csak a terasz dupla nagysága.
A gyermekek szabadtéri játéka a szálláson belüli gondozott füves területen, teljes biztonságban lehetséges.
Kis háziállatok tartása engedélyezett a kert területén.
A lakások tágassága miatt akár még egy plusz ágy elférhetne, de a tulajdonos erre nem ad lehetõséget.

Fontos!
Ennek a szállásnak a takarítási szolgáltatása egy kicsit eltérõ a többi szállásétól.
A szállás rendelkezik az ittlétük ideje alatt szükséges minden takarítóeszközzel és -szerrel. (Egészségügyi papír, mosogatószerek, szivacs, törölgetõruha, felmosóvödör, partvis, lapát, hypó, tisztító és súrólószerek.) Megérkezéskor tisztán kapja a vendég a lakást, a nyaralása idején azonban nincs takarítási szervize. A vendég mindent szüksége szerint maga végez, kivéve az ágynemű- és törölközõcserét. A tulajdonosnõ Limenasból délután 17.00 óra körül minden 3-4. nap tiszta törölközõt és ágyneműt hoz és cserél a vendégek részére. Szükség esetén sűrűbb, rendkívüli cserét is lehet kérni. Elõre is köszönjük majdani vendégeinknek, hogy segítenek a lakások tisztaságát megtartani. A vendégek bármilyen rendkívüli kérést intézhetnek közvetlen a tulajdonosnõhõz, de értesíthetnek bennünket is. Elérhetõségünk 0:00 - 24.00 óráig van.Az első 13 db kép a 2011. évi szállásfelújítás során készült!

Elhelyezés

Emelt földszinten: 3 db 2+2+1 ágyas apartman (kanapé + 1 fotelágy gyermeknek)(50 m2)
Emeleten: 1 db db 2+1 ágyas stúdió
(30m2) és 1 db 2+2 ágyas apartman

2019-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig
Apartman 2+2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 1. 60 40
 június 16 . 70 45
június 30. 75 50
július 10. 80 55
július 20. 85 55
augusztus 21. 80 50
augusztus 31. 75 45
szeptember 14. 55 35


 A szállásadó 10 éjszakánál nagyobb szállásfoglalást fogad csak.

Képek a szállásról

 

2013-as új fényképek:
Régebbi képek:

Elhelyezkedés a szigeten

40.72543, 24.75545

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!