Helység: Skála Potámia - Nagy strand
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás: Új

Távolság a tengerparttól: 0 m
Távolság a centrumtól: 900 m

Kontingens: 20 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - októberig.

 Leírás

Az ajánlatunk az Aranypart középső részén fekszik.
Környéke csendes, teljes harmónia a széles homokos part mentén, melynek egy része az eredeti természetet őrzi, míg a strand felőli területe elegáns, bérelhető napágyas, sekély és meleg  vizű tengerrel. A háztól pár épülettel odébb szupermarketek, tavernák, cukrászda, beach bárok, pizzériák találhatók.

A Giannakis vendégházunk egy emelettel rendelkezik, teljes fronttal a tengerre nézve és teljes fronttal az Ypszarió hegyre nézve, összesen öt darab lakással, melyből három apartman és kettő darab stúdió várja vendégeit. Az apartmanok és a stúdiók 2-5 fő részére berendezettek. Minden apartman és stúdió légkondicionált, és teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, elektromos kétlapos villanyrezsós konyhasarokkal,  közepes méretű, egy fagyasztófiókkal ellátott, közepes teljesítményű hűtőszekrénnyel, síkképernyős LCD TV-vel. Tartozéka még hajszárító, ruhásszekrény.
Elhelyezés

STÚDIÓ No 1:  Emeleti tengerre néző stúdió 32 nm
Az első emeleten egy csodálatos, nagyon tágas stúdió van, teljes kilátással a tenger felé. Az egylégterű nagy szoba franciaággyal, egyszemélyes ággyal és háromüléses kanapéval berendezett. Szükség esetén fotelágy is felszerelhető. A konyhasarok közepes főzési lehetőséget biztosít. A fürdőszoba tágas, zuhanyfülkés.  A nagy erkélyről akadálytalan panorámás kilátás nyílik a kertre, az Aranypartra és az Égei-tengerre. A stúdióban kényelmesen elfér 5 fő.

APARTMAN No 2: Emeleti Ypszarió hegyre néző kettő helyiséges, egy hálószobás apartman 30 nm
Az emeleti apartman 3-4 fő elszállásolására alkalmas. A nappali részben jól felszerelt konyhával, dupla kanapéval. A hálószobában franciaágy és a hozzá tartozó hálószobabútor.  A fürdőszoba tágas, zuhanyfülkés.  Az erkélyről a hegyre nyílik kilátás, és a hálószobából vagy a nappaliból is van oda kijárat.

APARTMAN No 3: Földszinti tengerre néző, kettő helyiséges, egy hálószobás apartman. 35nm
A hálószobában egy franciaágyl  és hálószoba bútor. A nappaliban található a dupla kanapé, jól  felszerelt konyha és külön fürdőszoba, mely zuhanytálcás. Külön kérésre egy további fotelágy elhelyezésére is van lehetőség. Ez az apartman gyönyörű terasszal és kerttel rendelkezik, kilátással az Aranypartra. A kert végén grillező is található. A lakást 4 fő elszállásolására ajánljuk.

APARTMAN No 4: Földszinti Ypszarió hegyre néző kettő légterű, egy hálószobás apartman. 30 nm
Ebben az apartmanban a hálószobában  kétszemélyes ágy, a nappaliban jól felszerelt konyha, dupla kanapé és egy fotelágy. Külön helyiségben van a zuhanytálcás fürdőszoba. A lakásnak hegyre néző terasza van. A lakást 4 fő elszállásolására javasoljuk.

SZOBA_No 5: Földszinti Ypszarió hegyre néző egy légterű szoba 18 nm
A stúdióban franciaágy, étkezősarok asztallal és székekkel. A konyhasarokban csak hűtőszekrény található, így csak hideg ételek elkészítésére alkalmas.  A különálló, zuhanyzós fürdőszoba nagy méretű. Kényelmes terasza van, ahonnan kilátás nyílik az Ypszário-hegyre. Ez a stúdió két személyt vagy egy kisgyermekes párt képes befogadni.

2023-as árak

 

 

 

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)
Studio No1
4 fő/éjszaka/lakás

Apartman No2

4 fő/éjszaka/lakás

Apartman No3

4 fő/éjszaka/lakás

Apartman No4

4 fő/éjszaka/lakás

Stúdió szoba No5

2 fő/éjszaka/lakás

május 80 70 90 90 60
junius .
120 125 130 130 90
júnlius 150 140 160 160 110
augusztus 150 140 160 160 110
szeptember. 130 120 140 140 90
           

 

Az extra személyre 10 Euró/éjszaka többlet költséget számítunk fel.Elhelyezkedés a szigeten

 

GPS: 40.71736, 24.75653

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel