Helység: Skála Potámia - Nagy strand
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új ajánlat!

Távolság a tengerparttól:
250m

Kontingens: 16 fő

Leírás

Lakások berendezései általánosan: légkondicionálás, fűtés, erkély, ülőgarnitúra, főzőfülke, hűtőszekrény, teafőző, TV, telefon, hajszárító, széf, ruhásszekrény

Szolgáltatás: Ingyenes WiFi, kert, játszótér, parkoló.
Reggeli vagy vacsora ellátást a szomszédos Ellas hoteltől kérhetünk helyben vagy előzetes megbeszélés alapján.
A szállás az öböl legújabb típusú építményei közé tartozik.
A lakások berendezésében és felszerelésében a mindenre odafigyelés, a harmónia, a maximális jó ízlés és görög mediterrán hangulat tökéletes visszaadása jellemző.

Fekvése: A katalógusunk kettő szállásának, -Jota apartman és az Issalos hotel- közvetlen szomszédja.

A bugaci homokdűnére emlékeztető strandrésztől 80 m-re, tehát a központi nagy strandhoz fekszik közel. Környéke rendezett  és parkosított, csendes,  ugyanakkor  turizmust kiszolgáló  üzletekkel, éttermekkel, cukrászdákkal, bárokkal ellátott helyen. Ezen a területen az öböl legelegánsabb, legújabb luxus, medencés szállásai vannak. A szálláshoz tartozó partszakasz 2012. nyarától az öböl legelegánsabb partszakaszává vált. Az addig csak a nap egy részében működő beach-bár immár magántulajdonba került. Így átalakult a bár 20 órás működésűvé. A bártulajdonos kibérelt partszakaszán elegáns napágyas, napernyős szolgáltatást nyújt vendégei felé, esetleges fogyasztás ellenében. Halk bárzene a parton. A gyermekek részére jól felszerelt parti gyermekjátszóteret adtak használatra. Ez ingyenes és kb. 12 éves korú gyerekekig tudják használni.
Az udvara kettő belső kertre oszlik. A nyugati kertrészben  szökőkútból  csobog a víz a mediterrán kert közepén. A keleti kertrész felső szakaszában 5 éves korig  használható gyermekjátszótér. Középső részén társalgó és étkezőasztallal ellátott kerti kiülő rész. A parkoló felőli alsó keleti kertszakaszban van a flekkenező kiépítve, úgy, hogy az sem látványban, sem illatokban ne legyen zavaró illetve látható a lakásokban pihenők részére.
 A csinos üde zöld kertből a recepcióhoz lépünk az épületben. A recepció a földszinten van és egy kényelmes szalonnal rendelkezik, mit a vendégek a nap egész szakaszában nagy kedvvel használnak.
Az emeletre egy széles galériás kényelmes lépcső visz fel. Az emeleten lakók részére is van egy szintén nagyon romantikusan kialakított társalgó szalonrész.

 

Elhelyezés

Második emelet
N.201. Apartman 2+2 ágyas. Kettő légterű,  4 fő felnőtt részére. Franciaágy 160 cm széles, és nagy méretű kanapéágy. Terasza tengeri és kerti kilátású.
N. 202. Stúdió 2+1 ágyas. Egy légterű, 3 felnőtt részére. Franciaágy 150 cm széles, és  90 cm széles normál ágy. Terasza tengeri és kerti  kilátású.
 A 202 és 201 egymással szomszédos lakások. A lakásokhoz egy belső emeleti kanapés társalgó szalon tartozik.

Első emelet
N.104. Stúdió 2+2 ágyas.  Egy légterű,4 felnőtt részére. Franciaágy 150 cm széles, és nagy méretű kanapéágy, mely együtt, de egymástól elválasztva is használható. Terasza  északi fekvésű a hegyre néző kilátással.
N.105. Stúdió 2 ágyas.  Egy légterű, 2 felnőtt részére. Kettő darab egymás mellé helyezett 90 cm széles normál ágy. Terasza tengeri és kerti  kilátású.
N.106. Stúdió 2 +1 ágyas.  Egy légterű, 3  felnőtt részére.  Franciaágy 160 cm széles, és 90 cm széles normál ágy. Terasza tengeri és kerti  kilátású.
 A lakások mind olyan nagy méretűek, hogy még egy plusz ágy elhelyezését adnák lehetőségként. A szállásadó a vendégek maximális kényelme érdekében nem teszi lehetővé a plusz ágyak elhelyezését. Az ágyak mind anatómiai ágybetétesek.

Minden lakás a ház keleti részében van.

Apartman lakás elrendezése.
Hálószobák száma: 2 db.  A lakásba lépve a felnőttre méretezett, kinyitható kényelmes kanapéágy és egy társalgó sarok található. Az első  szoba  bejárati  része mellől nyílik egy rövid folyosó a másik hálószoba felé. Ebben az átjárós légtérben van a szekrény és azzal szemben a fürdőszoba bejárat.
A fürdőszoba: Zuhanytálcás, szellőztetésre a belső kiépített elszívó berendezés szolgál. A másik  hálószoba fekvőhelye 1 db nagyméretű, kettő főre kényelmes franciaágy.  A szoba belső sarkában van a főzősarok a hozzá tartozó étkezővel. Az étkezősarok felől nyílik a kényelmes tágas terasz a hozzá tartozó kiülő berendezéssel. Kicsiny rálátást ad a tengerre. Bár az közel van, de egy szintben és a kilátást takarják a környező zöldövezet fái.

Stúdió lakás elrendezése.
A lakásba lépve egy belépő tér van kialakítva. azzal szemben a fürdőszoba helyisége van. A belépő folyóson folytatólagosan a nagy helyiség egyik oldalán a konyhasarok és az étkező nappali rész van kialakítva. Másik oldalán az alvó és a hálószoba bútorok.  A fürdőszoba zuhanytálcás, szellőztetésre a belső kiépített elszívó berendezés szolgál.  A terasz tágas, kényelmes ízléses bútorral berendezve.
A lakások konyhasarok felszerelése alapfőzésekre ad lehetőséget. Serpenyőzést vagy  erősebb illatú étel elkészítését  kéri a szállásadó, a vendég ne tegye. Edények: kettő főzőedény, kettő  kis lábas. Tányérok, poharak, evőeszköz a személyek létszáma szerint. Vízforraló, görög  kávénak forraló nyeles edényke. A hűtőszekrény  a derékig érő közepes méretű és közepes teljesítményű, egy mini fagyasztóval rendelkezik. Beépítve a kétlapos villanyrezsó alá a szekrénybe.

A  ház, a kert és a társalgó szalon használatának szabályai:
A szállóvendégek időszakos (a szállásadó felé jelentett) látogatói  csak bejelentésre érkezhetnek ide rövid csendes látogatásra. Háziállatot nem engedélyeznek. A kora reggeli, délutáni és az éjszakai időben kérik a szálláson lakó vendégek pihenésének tiszteletben tartását minden ott lakótól. A szálláson a szállástulajdonos csak időközönként tartózkodik. Személyzete reggel 8 órától délután 16.00 óráig áll bármiben a vendégek rendelkezésére. Szállodai takarítási rend van.
Érkezés  után a lakások átadása során a szállásadók részéről mindent üzemeltetésszerűen bemutatnak a nyaraló vendég felé. A vendég távozási napján -  a távozási órát az előző nap köteles azt a recepción bejelenteni - a vendég a távozása előtt egy órával a lakást a szállásadó számára köteles ellenőrzésre átadni.  

Köszönjük mindenki számára a szabályok megértését és annak betartását.


2020-2021-es árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Apartman 2+2 fő

Stúdió 2fő
  +5 Euró / +fő
május 1. 55 45
június 12. 75 50
június  26. 80 60
július 10. 90 65
július 17. 95 70
augusztus 28. 85 60
szeptember 04. 75 50
szeptember 12. 65 45
szeptember 19-31. 55 45

EXTRA KÖLTSÉG, AMELY HELYBEN FIZETENDŐ ÉS NEM JELENTKEZIK A SZÁMLÁBAN: NAPI 50 CENT/LAKÁS./EXTRA TURISTA ADÓ ÖSSZEGE./

Reggeli lekérése a 100 méter távolságra levő Hotel Ellas szállásról lehetséges.  Ára: 6 Euró/ felnőtt /nap_4  Euró/gyermek/nap. Gyermek 2-8 éves korig.

A reggeliszolgáltatás igényét legkésőbb az utazás előtt 3 nappal kérem felénk jelezni. Annak árának befizetése helyben történik az érkezési napon.

A szállásadó a hivatalos szabályzat szerinti  30%-os előleget kéri. A  foglalást a megrendeléstől legkésőbb egy héten belüli előlegfizetéssel fogadja.

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel