Helység: Skála Potámia - Nagy strand
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új ajánlat!

Távolság a tengerparttól: 80m
Távolság a centrumtól: 1000m

Kontingens:  48 fő

Leírás

Leírás
A lakások berendezésében és felszerelésében a mindenre odafigyelés, a harmónia, a maximális jó ízlés és kényelem van jelen.

A lakásokat mindennap takarítják. A törülközőket és ágyneműket háromnaponta váltják, kivéve, ha az korábban sürgős és nyilvánvalóan szükséges
Fekvése: a bugaci homokdűnére emlékeztető strandrésztől 80 m-re, tehát a központi nagy strandhoz fekszik közel. Környéke rendezett  és parkosított, csendes,  ugyanakkor  turizmust kiszolgáló  üzletekkel, éttermekkel, cukrászdákkal, bárokkal ellátott helyen. Ezen a területen az öböl legelegánsabb, legújabb luxus, medencés szállásai vannak. A szálláshoz tartozó partszakasz 2012. nyarától az öböl legelegánsabb partszakaszává vált. Az addig csak a nap egy részében működő beach-bár immár magántulajdonba került. Így átalakult a bár 20 órás működésűvé. A bártulajdonos a bérelt partszakaszán elegáns napágyas, napernyős szolgáltatást nyújt vendégei felé, esetleges fogyasztás ellenében. Halk bárzene a parton. A gyermekek részére jól felszerelt parti gyermekjátszóteret adtak használatba. Ez ingyenes és kb. 12 éves korú gyerekekig tudják használni.
A szállás épülete egy nagy öleléssel veszi körbe a belső udvart, hol a medence van, mely által gondosan elzárt az idegen szemek számára a hotelben pihenők, fürdőzők élete.

A medencehasználat szabályai:
Nyitvatartás: 10.00-14.00 és 17.00-21.00
A medence nyitvatartási ideje alatt a bárnál mindig van személyzet, aki felügyel a fürdőzők biztonságára. Gyermekek fürdőzése esetén kérjük a szülők jelenlétét is a teljes biztonságuk érdekében.
A medence használata kizárólag csak a szállás vendégei részére engedélyezett. A szállóvendégek időszakos (a szállásadó felé jelentett) látogatói nem használhatják a medencét.  E szabályok betartása elsősorban az egészségügyi biztonság, valamint a szálláson lakó vendégek pihenésének tiszteletben tartása miatt fontos.
A medencénél vagy a közös helyiségekben csak a medencebártól számlával ellátott italt vagy ételt fogyaszthatnak. A lakásból vagy kintről behozott ételeket és italokat csak a saját lakásban vagy annak teraszán fogyaszthatják.

A  gyermekjátszótér szabályai
Használata: 10.00-14.00 és 17.00-21.00.
Kérjük a szülőket, hogy felügyeljenek gyermekeik  biztonságára. Gyermekek egyedül nem tartózkodhatnak a játszótéren. Csak a felnőtt hozzátartozó felvigyázó vagy szülők jelenlétében.
Köszönjük mindenki megértését.

A  ház, a kert és a társalgó szalon használatának szabályai:
A szállóvendégek időszakos (a szállásadó felé jelentett) látogatói  csak bejelentésre érkezhetnek ide rövid csendes látogatásra. Háziállatot nem engedélyeznek. A kora reggeli, délutáni és az éjszakai időben kérik a szálláson lakó vendégek pihenésének tiszteletben tartását minden ott lakótól.  Személyzete reggel 8 órától délután  16.00 óráig áll bármiben a vendégek rendelkezésére. Szállodai takarítási rend van.
Érkezés  után a lakások átadása során mindent üzemeltetésszerűen a szállásadók részéről bemutatnak a nyaraló vendég felé. A vendég távozási napján -  a távozási órát az előző nap köteles a recepción bejelenteni - a vendég a távozása előtt egy órával köteles a lakást a szállásadó számára ellenőrzésre átadni.
Köszönjük mindenki számára a szabályok megértését és annak betartását.

Szolgáltatás: Ingyenes WiFi az épület teljes területén, kert,  medence, medencebár, gyermekjátszótér, parkoló.

Az étterem nyitvatartási ideje:
A reggeli: 8.00-10.00 óra között.

A medencebárban főételeket is lehetséges kérni:  13:00-17:30 óra között.
A vacsora  19:30 és 23:00 óra között.

Elhelyezés

Az itt pihenni vágyók három típusú lakás közül választhatnak.


Άνεμος - Anemos_ Szél
Hat darab 40 m2-es mazonett típusú - belső lépcsős galériás lakóház. Ezek az épület első emeletén helyezkednek el. A fő helyiségben van a franciaágy, a nappali rész és a főzősarok. E kényelmes  helyiség egyik oldalán van a teakonyha, a másik részében a zuhanytálcás fürdőszoba. Az emeleti galériához fordulóval ellátott lépcső vezet fel. A galériás alvótérben kettő nagyméretű normál ágyon akár felnőtt személy is alhat.

A teraszon kerti berendezés. Az erkélyről kilátás van a medencére és a tengerre.

Lakás típus felszereltsége:
Smart TV
Légkondicionáló
Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre
Teakonyha sarok (teljesen felszerelt)
Fürdőszoba (piperecikkek)
erkély


Θάλασσα Thalasa - Tenger
Három db stúdió 32 m2. Ez egy nagy helyiséget jelent, hol hálórész, teakonyha és nappali rész egy légtérben van. Összesen 3 felnőtt és egy gyermek elhelyezésére berendezett. Az alvó ágyak egy nagyméretű franciaágy, egy nagyméretű normál ágy, valamint külön kérésre  elhelyezünk még egy kisgyermek részére egy fotelágyat. E helyiséghez tartozik a zuhanytálcás fürdőszoba, valamint a terasz. A tenger típusú lakások kilátása a kertre néz.
Szobafelszereltség:
Smart TV
Légkondicionáló
Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre
Mini teakonyha (teljesen felszerelt)
Fürdőszoba (piperecikkek)
erkély a terasz bútorokkal

Άμμος Ammos - Homok
Négy db stúdió 32 m2. Ez egy nagy helyiséget jelent, hol hálórész, teakonyha és nappali rész egy légtérben van. Az alvó ágyak egy nagyméretű franciaágy, egy nagyméretű normál ágy, külön kérésre  elhelyezünk még egy kisgyermek részére egy fotelágyat. Külön helyiségként e lakástípushoz tartozik a fürdőszoba valamint a terasz. Az  Ammos típusú lakásoktól közvetlen bejárás nyílik az étteremhez, a recepcióhoz és a társalgó közös helyiséghez, valamint a medencés kertre. Kisgyermekeseknek és mozgáskorlátozott személyek részére ez a lakástípus a legalkalmasabb a házunk lakószobái közül.
Szobafelszereltség:
Smart TV
Légkondicionáló
Ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre
Mini teakonyha (teljesen felszerelt)
Fürdőszoba (piperecikkek)
erkély a teraszbútorokkal

2023- es árak

Mazonett ár: 4 főre
Időszaktól függően változó, Május 27 től- Szeptember 28.-ig : 140-170 Euró.

Stúdió ár: 2 - 3 főre
Időszaktól függően változó, Májustól- Szeptember 28.-ig: 120 -150 Euró.

Kérem érdeklődjön!


 ÁRAK:
A  lakás normál létszámán tú, laz extra bébiágyban fekvő gyermekre nem számolunk fel díjat.
A  kettő éven aluli gyermekekre, kik a saját szüleikkel alhatnak, szintén nem számolunk fel díjat.
A "BB" ár tartalmazza minden személyre a reggeli költségét is.
A reggeli bővített kontinentális reggeli.


Elhelyezkedés a szigeten

40.71933, 24.75402

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel