Helység: Skála Potámia - Nagy strand
Minőség: 

Közönségi elbírálás:  ÚJ

Távolság a tengerparttól: 20m
Távolság a centrumtól: 700m

Kontingens: 9 fő

alt

Leírás

Fekvése: a központi nagystrandnál. Az épület két, emeleti, egy légterű stúdiós lakásának kulcsra átadása: 2015. június 15.
Leírás: Az épület oldalsó fekvésben helyezkedik el második telekként a tengerhez képest.
Partszakasza az igen kedvelt Pelágó és Kastalia napágyas és beach-bárokkal kiépített strandja. A part ott széles, finom homokú és sekély tengervizű. Nyugodt környék. A ház az Alexander stúdióház tulajdonosáé. Az új épület, a parkosítás és a ház környékének csinosítása most közepesen rendezett. Bejárat lehet a felső útról és a partról is.
A parti út gyér forgalmú, leginkább a gyalogos strandolókat jelenti. Az esti órákban kizárólagosan csak gyalogosan, a centrum tavernákhoz vezető sétányként használható. A stúdióház magánparkolója az épület oldalánál, magán, de nem zárt területen van.
Lakásai tágasak, egyszerűen berendezve. A lakások berendezése: fürdőszoba, konyhasarok, tv, tengeri kilátású, kényelmes méretű erkély. A hagyományos görög lakások stílusa, egyszerű, de tiszta és férős. A konyha normál méretű, közepes teljesítményű, kis fagyasztórekeszes hűtőszekrénnyel és két főzőlapos villanyrezsóval  rendelkezik. A gyermekek játszására a tenger homokos partszakaszán és a kellemes füves belső kertben van lehetőség. Flekkenezési lehetőségként mobil  flekkenező van a kertben.
Elhelyezés

Emelet: 1 db 2+1 fős /egy franciaágy + egy ágyas/ stúdió,
1 db 2 +2 fős / franciaágyas és kanapéágyas/ stúdió
1 db 2 ágyas  stúdió / Pót ágy kis gyermek részére elhelyezhető. /
Minden lakásban van légkondicionáló berendezés. Minden lakás pótágyazható. A pótágy csak kis gyermek részére alkalmas.

 

2023-as árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)
Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +10 Euró/fő
május 50
június 17 . 60
július 1. 70
július 15. 80
augusztus 28. 70
szeptember 12 60
szeptember 19-31. 45
törzsvendég, teljes ház levétele, vagy január 15.ig történő foglalás esetén max. minusz 10 Euró/éjszaka/lakás/ kedvezmény kapható.  

 
 

 

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
 
endeel