Helység: Skála Potámia - Nagy strand
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 0 m
Távolság a centrumtól: 500m
A napágyas strand : 0 m

Kontingens: 15 fő

Az épület kulcsrakész átadása 2008-as év közepén történt.


 

 

Leírás

Elhelyezkedése a "Nagy strand" déli részén. A szállás a Pelágó apartman közvetlen szomszédja. Strandja elegáns, napágyakkal ellátott, széles fövényű. A strand homokos fövényének szélessége és az ott elhelyezett bérelhető napágyak mellett kényelmesen elférnek azok is, akik a saját napsátrukat szeretnék ott felállítani. A víz a szállás előtt sekély és áramlatmentes, tehát kisgyermekesek részére is kiváló. A szállás előterében a napközbeni strandolók ellátására szolgáló csendes kávézó és fagyizó bár várja a partról felsétáló vendégeket. A szállás vendégeinek a teraszról sincs teljes rálátása e bár-részre, tehát pihenésük tökéletesen biztosított. Azon vendégeknek, akik esetleg reggeli vagy napközbeni snack-ellátást kérnek a lakásukba, erre van módjuk. Erre előfizetés nincs, ennek részletes megbeszélése ott helyben történhet.

Felszerelése: Minden lakásban a normál konyhai tartozékok vannak. Közepes méretű, fagyasztórésszel ellátott hűtőszekrény, kétlapos villanyrezsó. Edények és kiegészítők szintén alap ellátásban. Kiegészítőként rendelkezik  a konyha  holland kávé- és teafőzővel. A lakások fürdőszobái zuhanytálcásak és tolóajtós zuhanyzó ajtóval ellátottak.  A lakások berendezéséhez tartozik a Tv és a légkondicionáló berendezés. A két apartman mindkét helyiségében külön légkondicionáló berendezéssel rendelkezik.

A földszinten a déli oldalon egymás mellett található három lakás, mindhárom a teraszról nyílik. A lakás + terasz együttes mérete mindhárom lakásnál egyforma.
A terasz kettő részből áll. Mivel a lakások lépcsőzetesen egymástól el vannak tolva, a teraszrészek is egy lépcsőfokkal kapcsolódnak egymáshoz. Mindegyik lakás számára biztosítva van egy normál méretű, a többi lakástól nem látható belső teraszrész. A lakások bár egymás mellett vannak, mégis el tudnak különülni és nem látnak rá egymásra direkt.
A terasz legkisebb a part felőli N.5-ös apartmannál, legnagyobb a középső N.4-es stúdiónál, közepes méretű a hegy felőli N.3-as apartmannál. A belső teraszon túl a kerti részből is lecsípnek egy kis pázsitos teraszrészt a lakások. A teraszok e megoldása különösen varázsossá teszi a N.4-es stúdió előterét. És bár a stúdió belső mérete kisebb, mint a két szomszédos apartmané, a tripla előtér miatt, azok számára, akik szeretik a romantikus terasz hangulatot, ezt a stúdiót különösen ajánlom.

Az emeleti stúdiókhoz a feljáró az épület belső, déli oldalán levő kis kapubejáróján keresztül történik. Így a földszinti lakások teraszát nem zavarják átjárással.

Összességében kényelmes nagy lakások, hangulatos, szép kilátású teraszokkal. Nagyon igényes, ízléses a berendezése.
Flekkenezési lehetőség nincs. Saját biztonságos parkolója van, de nem zárt, mint ahogy ez a szigeten általános.

Elhelyezés

EMELET

N.2: 2+2 ágyas emeleti apartman ,- a ház legnagyobb lakása. Kettő normál ággyal és egy nagyméretű kinyitható és egymástól szét is választható nagy méretű kanapéággyal rendelkezik. Ez a lakás 2015. nagyon nagy méretű egylégterű stúdiólakásként működött. A szállásadó átalakította, a hálószobarész ez évtől ajtóval el van választva. A ház legnagyobb apartmanja.

N. 1: 2+2ágyas emeleti stúdió,- egy árnyalattal kisebb a szomszédos N:2-es lakásnál. Kettő normál ággyal és egy nagyméretű kinyitható kanapéággyal rendelkezik.

A kettő lakásnak úgy az északkeleti fekvésű, hegyre néző hatalmas terasza, mint a délkeletre néző teljes tengerfrontú hatalmas erkélye közös. Emiatt ajánlom baráti családoknak. Egyéb esetben a terasz választófal nélkülisége zavaró lehet.
Mindkét stúdió pótágyazható. Kényelmes, tágas, étkezővel rendelkezik.
Az erkélyei fantasztikus panorámát nyújtanak a teljes öbölre, úgy a tenger felől, mint a hegy felől.

FÖLDSZINT

N. 3:. 2+2 ágyas  közepes teraszú, egy külön hálószobás apartman típusú lakás. A hálószoba franciaággyal, a nappali kettő személyes kinyitható kanapéággyal rendelkezik, kettő gyermek számára megfelelő mérettel. Terasza oldalsó fekvésben néz a tengerre, gyönyörű tengeri és hegyi kilátású, bár nem látszik a teljes 3 km-es öböl, csak a közepétől a déli csücskéig.

N. 4: 2+1 ágyas egy légterű stúdió típusú lakás, a két apartman között fekszik. Itt a lakás belső mérete kisebb, viszont a terasza nagyon nagy. Az ágy franciaágy és egy normál ágy. Amennyiben kisgyermek plusz főt helyezünk el 4. személyként,  ő egy pótágyat kap. Kilátása megegyezik az előbbi lakás teraszáéval.


2023-as árak

Euró /éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Apartman No3. 2+2 fő

 No.2 emeleti apartman 2+2 fő 
No.1 emeleti studió 2+2 fő -5 Euró/ éjszaka

N4 Stúdió 3 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő

 

Május 70 60
 Június 10. 90 70
Június 17. 100 85
Július 1. 115 95
Július 7. 125 100
Augusztus 31. 100 90
Szeptember 9. 95 80
Szeptember 16-31. 80 70

Törzsvendégek, csoportos lekésés, vagy január 15. ig történő foglalás esetén minusz 5 Euró/éjszaka/lakás kedvezmény jár. 

Reggelizési lehetőség: 8 Euró/fő/ nap/felnőtt_ 3 éves korig ingyenes_ 3-10 éves korig 6 Euró/fő/nap

A reggeli ára a szállás napi diján felül külön költség.

A reggeli helyben is lekérhető.  E szálláshoz közeli szállások lekérhetik e szállás reggeli szolgáltatását.

A San Georgios e szállás felett van.

Valamint a Viki parti és az AlexanderI II szállások az oldalsó parti legközelebbi szállások.

Ezen szállások is élhetnek itt a reggelizési lehetőséggel.Elhelyezkedés a szigeten


 

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!

 

endeel