Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 200m
Távolság a centrumtól: 50m

Kontingens: 10 stúdió lakás (31 fő)

alt

Leírás

Az Aranypart centrumában a főút feletti második telken helyezkedik el a ház teraszos kiépítéssel, mely fantasztikus tengeri panorámát ad a teljes öblünkre, helyzeténél fogva a közeli hegyekre is. A ház egy hegyi teraszon fekszik, rövid aszfaltos bejáróval a péknél lévő elágazás felett. Bár van szomszédos épület, azt vagy erdős rész vagy magán kerti szakasz választja el, így önálló épületként áll a többi közeli szálláshoz viszonyítva. Természetbe illeszkedő  gyönyörű részben van, fantasztikus hegyi és tengeri klímával. A hófehér épület képe távolról hasonlít  a márványbányáink teraszos kialakítására. Mint egy hófehér márványbánya a fenyőerdős hegyoldalban, ölében pedig a kék tenger, melynek partján  a kagylók az esti éjben világító vendégváró üzletek.

Fekvése:

A Salonikio szállás tulajdonosai Mária és Athanasios.  A szállás egy hektáros, de nem bekerített területet mondhat magáénak. Rendelkezik a főépület teraszán kettő önálló bungaló épülettel is. Itt helyezkedik el az étkezőrésszel ellátott flekkenező is.
A teraszos építkezés miatt még a földszinti lakások is emeletnek számítanak, viszont az erkélyük helyett nagy teraszrészt kaptak. A panoráma mindegyik lakásból lenyűgöző.

A lakások berendezése:
Minden lakás tágas, kényelmes, világos. A kényelmes fürdőszoba zuhanytálcás, tusfürdős. A hálórészben vidám színű bútorok, a normál ágyak ikerágyként egymás mellé helyezve, így erősebb testalkatú személyek számára is kényelmesek. Az önálló normál ágy szintén felnőttre méretezett.
A konyhasarok egy fagyasztórésszel ellátott normál nagyságú hűtőszekrény és a szokásos kétlapos villanyrezsó az alap edényekkel felszerelve. Vízforraló, teafőző van még.  A tágas méretű erkélyen kerti bútorok.

Mindenki közös használatára szolgál a  szabadtéri zugában a kerti flekkenező és étkező, akár nagyobb társaságok  közös
együttlétére.
Parkolás a telek feljáró részén, hogy ne zavarja a kilátást . A kisebb gyermekek részére biztonságos  kertsarok létezik szabad térként.

A legközelebbi a centrum strand: 200 m-t lefelé haladunk a főút kereszteződéstől, a centrum sétányára, hol pék, cukrászda, halárus, nagy market, ajándékárus, gíroszos és tavernasor van. A parton napágyas és és szabad törölközős terület, beach bárok, strand röplabda és kiépített gyermekjátszótér.

Minden lakás rendelkezik légkondicionáló berendezéssel.
A lakásárak tartalmazzák a Wifi hálózat használatát.

Ha 2 fő három, vagy négy ágyas lakást kér, az adott ágyszám szerint törtlénik a számlázása. Tehát 2 fő esetén is a három vay a négy ágyas árat kapja a vendég.

Szobaszámot rendkivüli esetben tudunk adni. A decemberig történő foglalásoknál szintekre való kérés teljesitást esetlegesen tudunk adni.

 

Elhelyezés

Földszint

Bungalók
N9_ 2  normál ágy
N10_2  normál ágy

1. Emelet
N7 : 2 normál ágy egymás mellé helyezve és egyszemélyes kanapéágy 15 éves gyermek méretéig.
N8:  2 normál ágy és kettő normál ágy

2 . Emelet
N1 2 normál ágy és kettő normál ágy
N2 2 normál ágy és egy normál ágy
N3 2 normál ágy és kettő normál ágy

3. Emelet
N4 2 normál ágy és egy normál ágy
N5 2 normál ágy és egy normál ágy
N6 2 normál ágy és egy normál ágy


2023- as árak

Euró / nap
(dátumtól a következő dátumig)
Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 40
június 17. 50
július 1. 55
július 15. 65
augusztus 31. 50
szeptember 9. 40
szeptember 16. 40
szeptember 23.-31. 35
A 3 - 4 ágyas lakást, kettő személy esetén is, 3 - 4 főre számoljuk a vastagon szedett időszakban.  


Elhelyezkedés a szigeten

  

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel