Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 150m
Távolság a centrumtól: 50 m

Kontingens: 24 fő

alt

Leírás

Nagyon előnyös helyen levő, gyönyörű zöldövezettel körbevett, szép fekvésű, csendes, családias hangulatú apartmanház.
Előnye még, hogy lakásai, bár egy nagy épületben vannak, egymástól megbújva helyezkednek el.
Fekvése: A szállás strandja Skála Potámia legjobban ellátott partszakasza.  A szállástól 50 métere kezdődik a turista sétány. pék, kicsiny és nagy élelmiszer üzletek, ajándék árus, gépjármű kölcsönzők, cukrászdák, népművészeti, ajándék,  és egyéb üzletek vannak. Strandja kiváló a kisgyermekes családok részére, sekély, mindig hullám mentes vize miatt. Homokos partján lehetséges ágybérlés, de anélkül is bárki akár saját maga által lehelyezett napsátorral is napozhat, fürödhet. A falu rendezvények is e part szegélyen vannak. Akik a szállás feletti hegyen szeretnének egy erdei rövid túrát, arra minden különösebb felkészülés nélkül, biztonságosan kalandozhatnak a közeli ösvényeket követve. A szállás a helyzete miatt, rendkivil jó klimval rendelkezik.
A Viki Apartman kerítéssel körbevett, gyönyörűen gondozott nagy kertje, amelynek közepén a főépület áll. Az Ifigénia I. hegyi Apartman és Stúdió és A Saloniko stúdió ház ennek a háznak a felső és oldalsó szomszédja. Az épület a tengerszinttől 100m-es magasságban van. A ház mögött az Ypszárió hegy lába van. Lenyűgöző helyen van!
Minden lakás elrendezése más-más, a bútorzat tipusai azonosak.. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok hangulatos kerti bútorral ellátottak
Szolgáltatás: Zárt és nyitott parkoló. Mini játszótér kicsi gyerekek részére, flekkenező, kerti konyha, kerti társalgó és étkező. A kertet körülvevő kerítésen illatos virágú futónövényzet, a kert mindenhol üde zöld füves, ápolt virágokkal. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve, a főbejárati kaput a vendégek zárhatják.
Szolgáltatás: Wifi lehetőség
.Elhelyezés

Földszinti lakások
N.: 1 /2+2 +1 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Egy  hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha és étkező van. A nappali részbe lépünk, ahol kanapéágy és konyha van az első nagy terasszal. A lakásnak két terasza van. Az első nagy terasza a belső nagy udvarra néz. A hálóból nyílik a mosdó, ill egy kis terasz. A normál apartmantípusok közül legkényelmersebben ez a lakás rendezhető be akár 5 felnőtt főre is.

N.: 3 /2+2 +1/ ágyas nagyméretű apartmanlakás. A recepció mellett megyünk be egy kis folyosóra. Ott balról nyílik a N.3-as lakás. Egy hálószobával és egy különálló nappalival, ahol konyha, étkező és kanapés alvórész van. A lakásnak két terasza van.  A hálóba lépünk. Itt a belső udvarra néző terasz van. A fekhelyek normál ágyak. E helyiség is rendelkezik mosdóval. A másik helyiségben van a konyharész, kanapéággyal, valamint egy mini terasz és a fürdőszoba.

N.: 4  /2+2 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Kettő hálószobával és egy különálló etkező és konyhai helyiséggel; Minden hálószoba egy- egy fürdőszoba-toalattel rendelkezik. valamint a hálószoba berendezésekkel, szekrénnyel.
Az egyik hálószoba franciaágyas. Ide kényelmesen elfér pótágyként egy fotelágy gyermek részére 12 éves korig.
A másik hálószobában kettő normál ágy van. Ide is elfér egy gyermek részére  pótágyként egy fotelágy, de ez esetben a belső légtér kicsit szűkösebb.
A szállásadó a teljes kényelem biztosítása miatt inkább négy, vagy maximálisan 5 főre javasolja.
5 fő lekérés esetén, szeretném kérni a plusz fő életkorának megadását.
A terasza talán ennek a lakásnak a legkülönlegesebb. A teljes oldalsó füves kert csak ennek a lakásnak a két hálószobájához tartozik.

N.:5: Itt a recepció van.

Emeleti lakások:
N.:6 /2+1/ normál ágyas normál méretű apartman lakás. /kis gyermekággyal szűken, de pótágyazható/. Egy hálószobával és egy különálló nappalival, ahol egy ágy, a konyha és étkező van, egy erkélyes.

N.:7 /2+1/ normál  nagyméretű stúdió lakás. / fotelágyas kis gyermekággyal szűken, de pótágyazható/. Óriási körerkélyes.

N.:8 /2+1/ normál ágyas, normál méretű stúdió lakás. Óriási körerkélyes.

N.:9 /2 / normál ágyas, normál méretű stúdió lakás. Egy erkélyes.

Tetőtér , avagy második emelet
N.:2 /2+2+1 / normál ágyas nagyon nagyméretű apartmanlakás. Kettő hálószobával, és azon közt egy mini kőzős főző fülkével. A kettő fürdőszoba-toalattel rendelkezik, három erkéllyel. A ház belső lépcsőházából megyünk fel az első emeletre. Egy kis helyiségbe lépünk, ahol szemben a főzőfülke konyha található. Jobbról-balról egy-egy hálószoba, mindkettő fürdőszobával. Mind kettő hálószoba saját légkondicionáló berendezéssel rendelkezik . A jobb oldali hálószobában 3 normál méretű külön ágy van. A nagyobb szobának két terasza van.

Az első szinten és a tetőtérben az erkélyekről csodálatos tengeri és hegyi kilátás van.
Minden lakásban tv, egy helyiségben légkondicionáló berendezés, normál konyha, a fürdőszobák tusolóval és toalattel.
Mivel a lakások különféle elosztásúak, minden lakás értelemszerűen más-más árkategóriába tartozik.

2023-as árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)

Apartman N1 /2+2 fő/

Apartman N6 /2+1 fő/ -10 Euró/éjszaka

Apt N3 / 2+2 fő/+5 Euró/éjszaka 

Apt. N2 N4 /2+2 fő +15 Euró/ éjszaka

Extra fő esetén +10 Euró/fő/éjszaka bármelyik típusú apartman

Stúdió N 7, 8 , 9 / 2 fő/


Plusz fő esetén +10 Euró/fő

május 75 45
június 17.. 90 50
július 1. 95 60
július 15. 105 70
augusztus 28. 100 65
szeptember 9. 90 60
szeptember 16. 80 55
szeptember 23.-31. 70 45
  Törzsutas, 4- nél több, csoportos lakás foglalás, és január 15. ig történő szállásfoglalás esetén max minusz 5 Euró/éjszaka ár kedvezményt kaphat a vendég.  


 

Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
 
endeel