Helység: Skála Potámia - Centrum partszakasz
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új

Távolság a tengerparttól: 50m
Távolság a centrumtól: 0m

Nagy strand : jobbra 50 m, balra 1000 m

Kontingens: 3×4 fő + szobánként 1 db pótágy lehetőség

alt

Leírás

Fekvése: a centrum partszakasztól és a sétáló negyedtõl egy zárt csendes szögletben 50 m távolságra. Az épület új, parkosítása - a mediterrán kert - 2010. májusára készült el.

Helyzete: A Hermes Hotel belsõ kertjével határos e szállás.
Az épület tenger felé eső 2 db emeleti apartmanja egymás szomszédságában teljes fronttal arccal a tenger felé épült, erkélyeivel csodálatos kilátással a közeli partszakaszra. Nyugodt környék. Autóval bejárat csak a stranddal párhuzamos aszfaltútról. A partra viszont gyalogosan is lesétálhatnak a szállás oldalán levõ gyalogútról, ami a Hermes Hotel elõtt vezet el.
Az apartmanház harmadik apartmanja a 300 m2-es telek másik oldalán az aszfaltút felõl van.
A két épület közötti terület alkalmas a járművek parkolására, ill. a gyermekeknek biztonságos terület a játszáshoz.
Jól berendezett és praktikus elrendezésű, nagyon tágas lakásokkal rendelkezik. A lakások berendezése: tágas zuhanytálcás fürdõszoba, kompletten felszerelt nagyméretű konyha, nagyméretű hűtőszekrény, étkezõ. Hálószobáiban tv, légkondicionáló berendezés, nagyméretű, ízléses beépített szekrények. Minden lakás a tenger felõl is és a hegy felõl is rendelkezik óriási erkélyekkel. A lakás erkélyérõl lélegzetelállítóan gyönyörű kilátás van a tengerre. Különösen a két egymás melletti apartmanlakás specialitása Aranypart teljes panorámája. A lakások további előnye, hogy eredetileg a tulajdonos gyermekei számára épültek, tehát a berendezés minőségét nem egy átlagos gyors turizmusra tervezték.

A N:3-as apartman bejárati erkélye ill. a hálószoba erkélye rendelkezik tengeri kilátással. Ennek a lakásnak nem annyira a tengerparti kilátása az előnye, hanem a belső tér elrendezése. A konyha nagyobb méretű, mint a parti lakások konyhája. Mivel a fürdőszoba külön van, ill. a nappali-konyha rész is sok szekrénnyel rendelkezik, valamint mindkét helyiséghez nagy terasz tartozik, alkalmas lehet akár két pár felnőtt egy apartmanban való elhelyezésére is. Ez az apartmanlakás az, ahol mindkét helyiségben egy-egy pótágy elfér.

A pótágyak a kényelmi szempont miatt kisgyermekek , vagy könnyű testméretűek részére alkalmasak. Kérem, ezt a tényt vegyék figyelembe.

 
Elhelyezés

Emelet: 3 db 2+2 ágyas egy hálószobás apartman

A légkondicionáló berendezés használata az árban foglaltatik.
Az apartmanok egy gyermekre pótágyazhatók.

A szállás két évig nem üzemelt. A 2020-as évben újra fogadta vendégeinket. Mivel a szálláson fejlesztést, újitást a háztulajdonosok nem végeztek, azon törzsvendégeket várom vissza, kik ismerik a szállás minden tényezőjét (takarítási rend, felszerelés, környezetében lévő vendéglátó egységek természetes zaja). A parti lakrészt a közös terasz miatt csak abban az esetben lehetséges kérni, ha mindkét apartmanlakást azonos család vagy baráti kör bérli.

2023-as árak

Euró / nap
(dátumtól a következő hét)

Apartman 2+2 fő
( N1, N2 )

( N3 apartman 2+2 fő )

Extra fő esetén +10 Euró / éjszaka

május 80
június 17. 95
július 1. 100
július 15. 110
augusztus 28. 100
szeptember 9 . 90
szeptember 16. 75
szeptember 21.-23. 70
Törzsvengég, teljes ház kibérlése, vagy január 5 ig történt szállás foglalás esetén max minus 5 Euró/éjszak/lakás kedvezmény jár.  
Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel