Helység: Skála Potámia - Centrum és a nagy strand között
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  Új!

Távolság a tengerparttól: 120 m
A napágyas partszakaszok: jobbra 250 m, balra 250 m
Távolság a centrumtól: 350 m

Kontingens: 26 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - októberig.

alt

Leírás

Fekvése: a központi nagystrand és a centrum közötti partszakaszon.  A parti szállásoktól a második teleksorban felfelé helyezkedik el. Környezetében az épitkezés gyér, inkább kiskertek vannak. Közeli  parti szállások a katalógusunkból a Kohili stúdió és az Angéla apartman és stúdió.

Nyugodt, de jól ellátott környék. A szállás udvarának bejárata a parttal párhuzamos aszfaltos mellékútról.
A partszakasz és a strand keskeny, közvetlen a víznél homokos, de az út felől sóderes, sekély vizű, napágy nélküli strandszakasszal.
Jól berendezett és praktikus elrendezésű lakásokkal rendelkezik. A lakások kettő épületben találhatók, köztük a meghitt hangulatú belső udvarrészeken a lakásokhoz tartozó kiülőkkel. Minden udvarrészben dús mediterrán növényzet teljes színpompával. Mivel a ház telke a  tengerszint magasságában van, a tengerre látás csak az emeleti lakásokhoz vezető bejárati terasz folyosójáról lehetséges. A hegyi kilátás is csak az emeleti lakásokból lehetséges. A görög hangulat megteremtésére a szállástulajdonosok törekedtek olyan kert kiképzésére a virágos bougainvilleával és egyéb növényekkel, hogy idilli hangultot teremtsenek. Az udvar jól rendezett, labirintusszerű, és könnyen tisztán tartható.

A lakások: 2019-ben került átadásra kettő darab földszinti  luxus stúdió: N7 2 fő franciaágyas és N8 2+1 ágyas. Méretük 18 nm. Berendezése: A franciaágy mérete 160x200 cm. A háromágyas lakásban egy nagyméretű franciaágy és fotelágy, melynek mérete 80 cm x 2 méter..  Az ágybetétek kiváló minőségűek. A fürdőszoba a mai modern csempéjű, zuhanytálcás. A teakonyhasarokban egy fagyasztó fiókkal rendelkező közepes méretű hűtőszekrény, vízforraló, kenyérpirító, kétlapos villanyrezsó és alap edények három főre.  Egyéb felszerelése:  légkondicionáló berendezés, LCD Tv, hajszárító. A hálószobabútorhoz nagyobb méretű ruhásszekrény tartozik. A kettő lakás mérete azonos, szinte egymás tükörképe a belső elrendezés. Különbség a N7 lakásnál a bejárati ajtó és a szalonrész ablakának elhelyezése miatt csak kettő fős elhelyezést enged. Udvari terasza kényelmes. A lakásokból rálátás van a főépületre és annak teraszaira.

A luxus stúdiós lakások és a főépület közt van egy belső udvarrész, hol flekkenező és étkező sarok van kialakítva.

Maga a főépület a telek belsőbb részén van. Egy szintből áll három lakással a földszinten, és három lakással az emeleten. A földszinti tágas lakásokhoz kényelmes  udvari terasz tartozik. Az emeletre feljáró egy félig fedett, széles, lépcsős  feljáró. Az emeleti teraszról a tenger szépen látszik. A tetővel fedett emeleti bejáró folyosó széles, akár kiülő teraszrész is lehetne, így dupla erkélyt képezve a szinten levő lakásokhoz. Az épület négy darab egy légterű stúdiója 2+1 főre kényelmes. / N1, N2 földszinti és  N3, N4 emeleti. / Méretük 25 nm. Berendezése: A franciaágy mérete 160 cmx2 m. A fotelágy mérete 80cmx2 méter.  Az ágybetétek kiváló minőségűek. A fürdőszoba zuhanytálcás. A teakonyhasarokban egy fagyasztó fiókkal rendelkező közepes méretű hűtőszekrény, vízforraló, kenyérpirító, kétlapos villanyrezsó és alap edények három főre.  Egyéb felszerelése:  légkondicionáló berendezés, LCD Tv, hajszárító. A hálószobabútorhoz nagyobb méretű ruhásszekrény tartozik.

A főépületben van kettő darab kettő helyiséges, 30 nm-es nagyságú családi stúdió. N3 a földszinten, N6 az emeleten. Ezen lakásokhoz kettő nagy méretű erkély tartozik.  A családi stúdió kettő helyiséges, apartman stúdió. A konyha és étkező külön helyiségben van a hálószobától, de nem ajtóval elválasztva. A kettő helyiség közt egy folyosórészlet van, honnan a fürdőszoba és toalett nyílik. A konyha tágas, étkezősarokkal. A teakonyhasarokban egy fagyasztó fiókkal rendelkező közepes méretű hűtőszekrény, vízforraló, kenyérpirító, kétlapos villanyrezsó és alap edények négy főre.

A hálószobában a nagyméretű franciaágy mellett egy kettő személyes fotel kanapé van, mely egymástól szét nem választható. Mérete 140 cm széles és 2 méter hosszú. Az ágybetétek kiváló minőségűek. A fürdőszoba zuhanytálcás.  Egyéb felszerelése  légkondicionáló berendezés, LCD Tv, hajszárító. A hálószobabútorhoz nagyobb méretű ruhásszekrény tartozik.

Az emeleti családi négy fős apartman-stúdió magasabb árkategóriájú a tengeri és hegyi kilátás miatt.
Minden lakásban elhelyezhető egy bébiágy, melyet a szállásadó tud adni.
A ház saját Wifi szolgálattal rendelkezik.
A szállás háziállatot nem fogad.
A szállás magánautós parkolója a ház bejáratával szemben zárt telken van.Elhelyezés

N7 földszinti luxus stúdió 2 fő
N8 földszinti luxus stúdió 2 +1 fő
N1 földszinti  stúdió 2 +1 fő
N2 földszinti  stúdió 2 +1 fő
N3 földszinti családi apartman-stúdió 2+2 fő
N4 emeleti  stúdió 2 +1 fő
N5 emeleti  stúdió 2 +1 fő
N6 emeleti  családi apartman- stúdió 2 +2 fő

A ház saját Wifi szolgálattal rendelkezik.
4 éves korig a szülőkkel együtt alvó gyermekre, valamint 2 éves korig a bébiágyban alvó gyermekre extra árat nem számolunk fel.
A szálláson 2-3 naponta törölközőcsere, 3-4 naponta ágyneműcsere és nagytakaritás.


2020-as árak

Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig)
 
 2 fő
3 fő

Földszinti 2+2fő

Emeleti +5 Euró extra

május 1. 35 40 45
június 13.
47 54 67
június 27. 55 62 70
július 8. 62 67 77
július 18. 68 75 82
augusztus 29. 60 67 77
szeptember 5 47 54 67
szeptember 12. 37 42 55
szeptember 19-31.
32 37 45

3 vagy 4 fős stúdiólakás lekérése esetén 2 főre is azonos árat kell fizetni.

A szállásadó fogad csoportot is. (Csoport 5-nél több lakás lekérése esetén.)  A csoportok egyedi elbírálást kaphatnak az árra a szállásadóval történő megbeszélés során.Elhelyezkedés a szigeten

 

GPS: 40.71386, 24.75705

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel