Helység: Skála Potámia - Centrum és a nagy strand között
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  új

Távolság a tengerparttól: 0m
A nagystrand jobbra 250 m, balra 300 m.
Távolság a centrumtól: 250 m

Kontingens: 19 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - novemberig.

 


 


Leírás

Fekvése: a központi nagystrand és a centrum között. Nyugodt környék. Gyalogos bejárat  a saját strandja felőli földes bekötőútról. Ez az út gyér forgalmú, leginkább a gyalogos strandolókat jelenti. Az esti órákban kizárólagosan csak gyalogosan, a centrum tavernákhoz vezető sétányként használható. A partszakasz és a strand keskeny, közvetlen a víznél homokos, de az út felől sóderes, sekély vizű. Újonnan épült, jól berendezett és felszerelt tágas lakásokkal. Az autók parkolására az Árion apartman előtti magán aszfaltúttal szemközti bérelt telek szolgál. Annak megközelítése az Árion apartman felől javasolt.

A lakások
A ház magas kategóriájú, finom, modern ízléssel berendezett.
A kétemeletes ház közvetlen a tengerpartra épült, napágyas strandolási lehetőséggel, melyek a szállás szolgáltatásaként csak a ház vendégei részére használhatók.
A lakások berendezése: nappali, konyhasarok, tv, légkondicionáló berendezés, kisablakkal ellátott zuhanytálcás fürdőszoba és erkély. 3 lakásban nincs konyhasarok. A lakások és a hozzájuk tartozó teraszok méretei közepesek.
A konyhasarok nélküli lakások vendégei részére az emeleten van egy közös konyha gyors ételek elkészítésére. Úgy a lakásokban, mint a három lakás részére kialakított közös főzőhelyiségben nagyobb főzés, serpenyőzés, sütés nem lehetséges. A konyha inkább teakonyha jellegű. Egyszerűbb ételek, rizs, zacskós ételek elkészítésére alkalmas. Mikrohullámú berendezés nincs. A tengerparti bárkerten és a társalkodó verandán túl egy hangulatos recepció , vendégszalon és reggeliző helyiség szolgálja a vendégek kényelmét.
A reggeli felszolgálása 8.00-10.00 óráig történik.
A reggeli tartalma: italok (tea, kávé, rostos üdítő), kenyér és péksütemény, felvágott, szalámi, fetasajt, méz, gyümölcsíz. Egyéb kiegészítők mindig kérésre: tojásételek, joghurt, müzli.
A külön költségű reggeli ára 6 Euró/fő/reggel.  Ezt itt helyben is lekérheti a vendég. A lakásár nem tartalmazza a reggelit.
 
A lakások egy darab egy hálószobás apartman kivételével, egy légterű stúdiókból állnak.  Javarészt teljesen szemből a tengerre nézve, pazar panorámával rendelkeznek. A ház keletre néz, így a felkelő napot e lakásokból az ágyból csodálhatja meg az ott pihenő vendég. E lakások specialitása Aranypart teljes panorámája.  Az oldalsó frontú lakások is rendelkeznek a hegyi kilátáson túl tengeri kilátással is az öböl északkeleti részére.

A ház kellemes előkertjében a vendégek elfogyaszthatják saját lakásukból lehozott koktéljukat, kávéjukat stb. Ha a szállásadótól szeretnének rendelni (kávé, sör, meleg szendvics, fagylalt, stb… ), arra is van mód. Csak a saját vendégei részére biztosítja ezt a minimális lehetőségű snack-bár jelleget.
A lakások és a hozzájuk tartozó teraszok méretei közepesek.
A lakások ágyai : a franciaágy 1.60 cm szélességű. Harmadik ágy esetén az ágyneműtartóból kihúzható normál méretű ágy van. A szállás kérésre ad bébi gyermekágyat is.  A lakásokat nem szobaszám szerint, hanem aszerint adja a szállásadó, hogy 2 ill. 3 főre kéri a vendég. Kettő fő esetén három ágyas lakásnál a hárámágyas lakásárat fizeti a vendég. Kivételt kézez ez alól június 13. ig és a szeptember 12. e utáni időszak, hol létszám szerint fizet a vendég.

Egyéb szolgáltatása: Wifi-internet költségmentes.
A lakások fürdőszobái zuhanytálcásak, toalett.  Van olyan fürdőszoba, amelyik ablakkal ellátott, van, ahol elszívó berendezést szereltek be a szellőztetésre. A lakásokbanTv, légkondicionáló berendezés, kis vállfás szekrény, ágy, komód. A teraszokon székek és asztal található.Elhelyezés

Első emelet
N1. Stúdió: Franciaágy 2 főre/ tengeri panoráma./ Teakonyha nincs. Babaágy nem helyezhető el.
N2. Stúdió: Franciaágy 2 főre+ egy ágy/ tengeri  panoráma./ Teakonyhás. Babaágy is elhelyezhető.
N3. Apartman: Belépés a nappaliba. Itt található a teakonyha sarok, étkező rész, és nappali szalon. Fekvőhelyként kettő normál ágy egymás mellé helyezve. A szalonból nyílik a fürdőszoba, valamint a hálószoba. A hálószobában a franciaágy és a hálószobabútorok kiegészítői és a szekrény. A terasz a hálóból nyílik oldalsó tengeri és hegyi kilátású. Babaágy is elhelyezhető.

Második emelet
N4. Stúdió: Franciaágy 2 főre/ tengeri panoráma./ Teakonyha nincs. Babaágy nem helyezhető el.
N5. Stúdió: Franciaágy 2 főre+ egy ágy/ tengeri panoráma. / Teakonyhás. Babaágy elhelyezhető.
N6. Stúdió: Franciaágy 2 főre+ egy darab egy személyes kanapéágy/ tengeri panoráma./ Teakonyhás. Babaágy elhelyezhető.  A terasz oldalsó tengeri és hegyi kilátású.
N7. Stúdió: Franciaágy 2 főre/ hegyi panoráma./ Teakonyha nincs. Babaágy nem helyezhető el.


2023-as árak

Apartman ár: 4 főre
Időszaktól függően változó, Májustól- Szeptember végéig: 80-130 Euró.

Stúdió ár: 2-3 főre
Időszaktól függően változó, Májustól- Szeptember végéig: 45-85 Euró.

Kérem érdeklődjön!Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel