Helység: Skála Potámia - Centrum és a nagy strand között
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  ÚJ !

Távolság a tengerparttól: 0 m
A nagystrand jobbra 350 m, balra 200 m.
Távolság a centrumtól: 200 m

Kontingens:  16 fő

Vendégeket fogad:  Húsvéttól  - októberig

 


Leírás

Fekvése: a központi nagystrand és a centrum között. Az épület régi típusú, de jól karbantartott.
Leírás: Az épület oldalvást a tenger felé épült, közvetlen a parton. Az Alexander Stúdió központ felé eső oldalsó szomszéd épülete ez. Nyugodt környék. Bejárat csak a strand felőli földes bekötőútról. Ez az út gyér forgalmú, leginkább a gyalogos strandolókat jelenti. Az esti órákban kizárólagosan csak gyalogosan, a centrum tavernákhoz vezető sétányként használható. A partszakasz és a strand keskeny, közvetlen a víznél homokos, de az út felől sóderes, sekély vizű, napágy nélküli strandszakasszal. Az apartmanház magánparkolója az épület oldalánál saját, de nem zárt területen van.
Jól berendezett és praktikus elrendezésű lakásokkal rendelkezik. A lakások berendezése: fürdőszoba, tv, légkondicionáló berendezés, hajszárító készülék. A lakásokhoz normál méretű erkély vagy földszinti terasz tartozik. Minden lakás erkélyéről  gyönyörű kilátás van a tengerre. Két lakás a kicsi terében 10-12 éves korú gyermekig kinyitható matracos kempingággyal pótágyazható. Ez esetben a lakásban való közlekedés minimálisra szorul. Ezért ezt az ágyat nappalra célszerű öszecsukni. A többi lakásban csak egy babaágy fér el plusz ágyként. Ezzel a babaággyal a szállásadó rendelkezik.
A lakások berendezése a hagyományos görög lakások stílusa, egyszerű, de tiszta és férős. A konyha és étkező a második emeleten van. A konyhában nagyobb társaságok minden típusú ételt készíthetnek. Étkezési lehetőségek: egy nagy társaság részére a külön helyiségű emeleti ebédlőben, vagy a belső parti udvar erre kialakított két területén, vagy a lakások saját teraszán. A lakásokban tehát belső konyha nincs, csak kávéfőzésre alkalmas kis turista gázfőző. A lakásokban az ágyak elhelyezése is olyan, hogy nyitott ajtó esetén, akár az ágyban fekvő helyzetből is elénk táruljon a tenger teljes képe. Minden lakásban van egy derékig érő, tehát normál nagyságű és közepes teljesítményű, felül egy  fagyasztó fiókkal ellátott hűtőszekrény. A lakások berendezése tehát hálószobabútor, főzés néküli teakonyha sarok a hűtőszekrénnyel, zuhanytálcás fürdőszoba, hol hajszárító is van és a terasz az asztalkával és a hozzá tartozó székekkel. A gyermekek játszására csak a tenger homokos partszakaszán van lehetőség. Flekkenezési lehetőség a mobil  flekkenező készülékkel a belső udvarrészen.
A ház szolgáltatása továbbá, hogy hozott laptopokkal, Wifi kód megadással, térítésmentesen használhatnak internetet.
Szórakozóhelyek, tavernák, gyermekjátszó centrumok a szállástól már 100 méterre találhatók.

Elhelyezés

Földszint
N1:1+1 ágyas
N.2: 2 ágyas
N.3: 2 ágyas
N.4: 1+1 ágyas ( + 5 éses korig kisgyermek részére pótágyazható )

Emelet
N.5:1+1 ágyas
N.6: 2 ágyas
N.7: 2 ágyas
N.8: 1+1 ágyas( +5 éves korig kisgyermek részére pótágyazható )

Minden lakásban van légkondicionáló berendezés.
A lakások nem pótágyazhatók.2023-as árak

Euró /éjszaka
(dátumtól a következő dátum)
 Stúdió 2 fő
 
május 40
június 17. 50
július 1. 60
július 7. 65
augusztus 31. 60
szeptember 9. 55
szeptember 16. 45
szeptember 23.-31. 40
   

A megadott árak reggeli ellátást nem tartalmaznak. A reggeli kontinentális.  Reggelivel - mely nem kötelező - az ár: +10 Euró/lakás.


Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
 
endeel