Helység: Skála Potámia - Centrum és a nagy strand között
Minőség:  alt

Közönségi elbírálás:  alt

Távolság a tengerparttól: 30m
A nagystrand jobbra 200 m, balra 350 m.
Távolság a centrumtól: 350 m


Kontingens: 30 fő

Vendégeket fogad: Húsvéttól - októberig.

 

alt

Leírás

Fekvése: a központi nagystrand és a centrum közötti partszakaszon. A nagypapa halász bungalója mögé építve, ez által teljes biztonságot adva a kisgyermekes családoknak, hogy a gyerekek nem futhatnak le észrevétlenül a tengerhez. Az épület oldalsó fronttal fekszik a tenger felé, de a víz közelsége miatt mégis tökéletes rálátással úgy az erkélyekről, mint a teraszokról. Nyugodt, de jól ellátott környék. Bejárat csak a strand felőli földes bekötőútról. Ez az út gyér forgalmú, leginkább gyalogos strandolókat jelenti. Az esti órákban kizárólagosan csak gyalogosan, a centrum tavernákhoz vezető sétányként használható.
A partszakasz és a strand keskeny, közvetlen a víznél homokos, de az út felől sóderes, sekély vizű, napágy nélküli strandszakasszal.
Jól berendezett és praktikus elrendezésű lakásokkal rendelkezik. Az emeleten 3db 3 ágyas stúdió a hozzátartozó terasszal, a földszinten 4db 2+2 ágyas stúdió az erkélyekkel. A földszinti stúdióknál a negyedik ágyat a szűk férőhely miatt csak éjszakára érdemes kinyitni. Négy fő esetén, a szobák mérete miatt, inkább csak kisgyermekes családok számára ajánljuk ezeket a lakásokat.
Berendezése: fürdőszoba, konyha, tv, légkondicionáló berendezés, tengeri kilátású normál méretű erkély vagy terasz. Minden lakás teraszáról nagyon szép tengeri kilátás van, de az emeletiek azok még különlegesebb panorámával rendelkeznek. Azok erkélyéről látszik a csendes környezet, a távoli erdővel borított hegyek, és az Aranypart teljes panorámája. A légkondicionáló berendezés használatát a megadott ár mindig tartalmazza.
Szolgáltatása: Flekkenezés egyszerű flekkenező hellyel. A flekkenezésen túl az épület hátsó részénél létezik egy külső konyha is, ami az épület teljes szélességében húzódik. Itt is van hűtőszekrény, gáztűzhely, mosogató, ill. akár közös étkezésekhez meg lehet ide is teríteni. Naptól védetten olyan, beavatatlan szemek elől eltakarva, hogy ne lássák az ott akár mulató kedvű társaságot. Tehát őket sem zavarja senki, és más ott lakó sincs zavartatva jelenlétüktől.

Az emeleti stúdiókhoz oldalt egy külön leválasztott térben van egy nagy társaság számára kiépített étkező terület, ahonnan fantasztikus kilátás van a tengerre. Ezt a kiépített részt inkább az emeleten lakók használják.

Az emeleten lakók részére a feljárás a ház tenger felé eső oldalán van.

A gyermekek részére több szabad füves terület van - fogócska, labdajátékok a nyitott területen, egyéb játékokra ill. pihenni vágyóknak zárt füves parkrész - anélkül, hogy zavarnák a lakásokban pihenni vágyó vendégeket. A szabad játszóterületre teljes rálátás van a stúdiókból.
Kertje egyszerű, de hangulatos a sok helyre felfuttatott szőlőlugastól, a rózsa és egyéb örökzöld cserépbe ültetett mediterrán növényektől. Parkoló is rendelkezésre áll.Elhelyezés

3db 3 ágyas emeleti stúdió légkondicionáló berendezéssel, erkélyekkel.

4db 2+2 ágyas földszinti stúdió

Minden lakásban van  légkondicionáló berendezés.2023-as árak

Euró / nap
(dátumtól a következő dátumig)

Alsó Stúdió 2+1 fő

 4. fő esetén +5 Euró ár.

 

Emeleti Stúdió 2 fő
Plusz fő esetén +5 Euró/fő
május 45 40
június 10.. 50 45
június 17. 60 55
július 1. 70 65
július 15. 80 70
augusztus 28. 75 65
szeptember 9. 60 50
szeptember 16. 55 45
szeptember 23- opktóber 10. 50 40Elhelyezkedés a szigeten

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!
endeel