Akciós ajánlataink az alábbi típusúak lesznek:

1. Mivel a magánszállásokra nincs kötelező turnusnap, a beérkezett foglalások között olyan üres napok keletkeznek, amik nem tesznek ki legalább egy hetet. Egy példa erre: Egy szálláson belül pl: 3 nap az egyik lakásban, majd 4 nap a másik lakásban. E napok kedvezményes árait először azoknak ajánljuk fel, akik által keletkezett ez a "lyukas nap". Ha ők nem tudnak élni e napok kitöltésének lehetőségével, akkor kerül a nagyközönség elé a fent említett módon. Mivel ezen szakaszok nem állandóak, és abban az időszakban változnak és kerülnek kedvezményre, mikor állandó mozgásban van a foglalás, ezért ezek a fórumon lesznek meghirdetve a szállás hozzászólások közt. Ezt a gyakorlatot  jól használtuk értesítésre 2015-ös évi szezonban is.

2. Utolsó pillanatos lemondás történt a megrendelő részéről, emiatt egy szállás váratlanul megüresedett. Ez is a fórum már említett oldalán lesz megjelenítve.

3. Vannak szállások, amelyek utazási iroda által lekötött szerződésben dolgoznak. Ha az utazási iroda nem tudja azt tölteni, akkor ezt jelzi felém, amit én az általuk megadott akciós árban fogok itt megjelölni.

Tehát, akciós ajánlataink  várhatóan április végétől fognak kezdődni.

A téli időben történő szállásfoglalások kedvezménye:

Vannak szállások, akik az első szállásfoglalókat a táblázatban megjelent ár alatt, vagy annak alsó határával fogadják. De ahogy telítődik a szállás foglaltsága, úgy emelkedik az ár a  feltüntetett plafonig.

Minden szállás a megrendelő leküldése utáni 10 napon-kettő héten belül kéri a foglaló összegét. Egyes esetekben a szállások a teljes 30 % foglaló összegét kérik. Bizonyos szállások egy névleges foglalóval is elfogadják a lekérés véglegesítését.

Kiegészítés:

Az eddigi ártáblázatok egyelőre dátum szerint át lettek írva a következő évre.
Árváltozások a szállásokkal történt egyeztetés szerint 2016. januárig nem történnek.
MIvel a görög kormány változtatja az adótörvényeket, a későbbiekben biztosan lesznek árdrágulások.
Az addig megtörtént foglalásoknál az árak nem változnak majd semmilyen körülmények között.


Jelenlegi akciós ajánlataink itt találhatóak:  AKCIÓS SZÁLLÁS AJÁNLATOK

endeel