Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****

alexander studio iiHelység: Skála Potámia - Centrum és a nagystrand között
Minőség:  cs4

Közönségi elbírálás:  5

Távolság a tengerparttól: 0 m
Távolság a centrumtól: 300 m

Kontingens: 17 fő Szükség esetén lakásonként 3 db  extra ágy lehetőség./ N11, N12, N14 /

Baba ágyat a szállásadó minden lakásba tud biztosítani.

Vendégeket fogad: Húsvéttól - októberig.

 

Leírás
Elhelyezés
2024-es árak
Képek a szállásról
Elhelyezkedés a szigeten

Házi kedvencet nem fogad a szállás.

Nagyon előnyös helyen levő, gyönyörű zöldövezettel körbevett, szép fekvésű, csendes, családias hangulatú apartmanház. A szállás előtt a sekély homokos fövényen saát felszereléssel lehet a parton napozni. De attól 5 méter távolságra az öből legcsodálatosabb főnix pálmás oázisos napágy bérlő strandja van.
Fekvése. Az úgynevezett nagy strand legszélső homokos partszakaszán. Az apartman előtti víz sekély, hosszan be lehet sétálni. Napágyak ezen a részen már nem találhatók. Innen vissza a nagystrand felé 10 m-rel vannak csak kihelyezve a fürdőzők részére bérelhető napernyős napágyak, strandbárok. A partrész ott széles, sekély, finom hófehér márványporos. Éjszakai fürdőzésre is alkalmas, mivel a parti vendéglátó egységek jól megvilágítják a tengert. A szállás előtti rész időszakonként teljesen homokos, időszakonként a közvetlen part köves. Vízbemenetelnél viszont mindig puha homokos.Így a teljes nyugalom biztosított a szállás vendégeinek, mind a fürdőzés, mind a lakás erkélyén pihenés esetén.

A belső kis ház, ahol a stúdió van, ideális azoknak, akik szeretnek a kertben sziesztázni. A kis ház teraszáról a tenger is jól látszik. Az itt lakók dupla teraszrészt használnak. A pisztáciafa alá tett asztalokat és székeket kora reggel és késő délután szeretik használni. A bejárat nagy terasza a déli melegek elleni kedvenc zug.

Az apartmanosok részére ugyanilyen kerti sarok a tengerpart hangulatával a teraszuk alatt van kiképezve. Ott is üldögélhetnek, olvasgathatnak, vagy flekkenezés után vacsorájukat fogyaszthatják.

Minden lakás kettő terasszal rendelkezik. Minden lakásban Led Tv van.

Minden lakás részére közösen használható a bejárati előudvar területén kialakított társalgó asztal és székek. Ezt szeretettel használják is a szállás vendégei közös étkezésre, beszélgetésre, vagy a strandoláshoz belső kertnek. A kert belső udvarán kettő étkező-, főző rész tökéletesen szolgálja azon vendégek igényeit, kik nagyobb főzést vagy sütögetést szeretnének nyaralásuk idején. Egy gáztűzhely és egy flekkenező adja ehhez a lehetőséget. Ha a házat egy csapat veszi ki, mindenki számára van étkezőasztal és székek. A tenger felőli kertrészben is van egy napozásra, olvasgatásra kiképzett kerti sarok székekkel és asztallal. Az itt nyaraló vendégeink nagy örömmel használják ki ezt a kerti sarkot is.

Rendezett, kulturált az egész ház teljes területe. A szállásadók nem laknak itt, de napi több alkalommal is megjelennek a ház tisztaságának megtartására.

 

Az épület jobb oldali szomszédja egy csendes kis taverna, a bal oldali egy nagyon jó konyhájú halas taverna. A szálláson a 2008-as évtől 80%-os telítettségben magyar vendégek voltak. Minden vendég kérdése a két tavernára vonatkozott: Van-e zaj vagy szag a tavernákból? A szállás vendégei maximálisan elégedetten távoztak. A két vendéglátó egység legminimálisabb zavart sem okozott!

A szállás előtti homokos útszakasz a tengerparti sétánynak a része.

A ház a part felőli reszen magan parkolóval rendelkezik minden lakása részére.

Az apartmanok mind kettő alvó helyiségében saját légkondicionáló berendezés van.

A ház belső udvarán egy társasági kerti terület van kialakítva. Ott lehetséges napozás, csendes beszélgetés , vagy főzés illetve sütögetés. Főzésre kettő fejű felső gáztüzhely, nagy méretű serpenyőzésre.

Berendezése:
Minden lakás más-más. Az általános berendezésük: fürdőszoba, konyha, hűtőszekrény, LED tv, légkondicionáló berendezés, erkély vagy terasz. Az erkélyek és a teraszok kerti bútorral ellátottak.

Mind kettő apartman, N11, N12 mind kettő helyisége rendelkezik légkondicionáló berendezéssel.


Szolgáltatás: A telek közepén 300 m2-es füves terület van, felnőttek és kicsi gyerekek részére egyaránt élvezhető kerti játékokra, flekkenezésre. A kert kisgyermekek részére is kedvező, mivel az épület teljesen körbe van kerítve, a főbejárati kaput a vendégek zárhatják. Ez azon nagyon kevés lakások közé tartozik, ahol nem lakik sem tulajdonos, sem gondnok. Takarító személyzet a szállásra naponta érkezik a reggeli óráktól kora délutánig, a lakások rebdve tételére, esetleges teljes takarításra, ágyneműcserére. Ezen túlmenően a szállásadó házigazda, Sotiris vagy Vasilis a vendégek érkezésénél mindig a szálláson tartózkodik. Napközben a sziesztaidő órája után szokták a szállás kertjében a kiskertet rendbe tenni, ill. megnézni, hogy a pihenő vendégeknek szükségük van-e valamire. Angolul jól, németül kicsit beszélnek. Ha a vendég kérése esetén, valamit nem értenek, telefonon mindig keresnek, hogy tolmácsoljam a vendég kérését. Egyéb időszakban segítségkérés esetén mindig hozzám kell fordulni a vendégeknek.

 

N14. 38 nm2 Földszinti luxus stúdió Önálló épületként a belső udvar területén. 2017 nyarán lett átadva. 40 m2 tágas légtérrel. A legújabb divatú berendezés jellemzi. Drága bőr bútorok, anatómiai ágybetétek, ízléses egyszerű konyhasarok, kifinomult ízlésű ágytakarók, függöny a lakásban. A lakás berendezése egy nagyméretű franciaágy, egy nagyméretű kettő személyes kanapéágy. 4 felnőtt személy számára alkalmas. A konyhaszekrény és a szekrény nagyméretű, bőséges tárhellyel. A lakás étkezője és nappali része is 4 fő kényelmét szolgálja. A zuhanytálcás fürdőszoba is a mai divatot követi.
Kettő terasszal rendelkezik. Az egyik a kert flekkenező sarkánál, a másik a főbejáratánál. A kert főbejárathoz közeli terasza rálátást nyújt a tenger strandszakaszára. Egyéb kilátása az Ypsárió hegy csúcsa és az üdezöld, szőlőlugassal körbefutattott kert .

Emelt földszinti lakás, mint különálló önálló épület:
N.:15. 27 nm /2 +1 / francial ágyas és egy normál ágyas, nagyméretű stúdiólakás. Bébi ággyal pótágyazható. Kettő teraszos. A tenger csak a lakásból kilépő erkélyről látható.

Emeleti lakás:
N.: 11. 36 nm2 /2+2 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Kettő helyiséges., Egyik szoba, nappalival, ahol konyha - étkező van és kettő különálló normál ágy . Másik szoba kanapé ágy és egy normál ágy. Egy fürdőszoba-toalattel rendelkezik. Kettő tágas erkély tartozik a lakáshoz, melyből az egyik csak a tengerre néz, a másik a hegyre és a tengerre csodálatos kilátással.
N.: 12. 33 nm2 /2+2 / ágyas nagyméretű apartmanlakás. Egy hálószobás, egy különálló nappalival, ahol konyha - étkező van és kettő különálló normál heverő. Előnye a másik lakással szemben, hogy tágasabb, valamint a fürdőszoba a kettő helyiségtől leválasztva, külön van. Kettő tágas erkély tartozik a lakáshoz, melyből az egyik csak a tengerre néz, a másik a hegyre és a tengerre csodálatos kilátással.
A légkondicionáló berendezés és a wifi internet használatát a megadott ár mindig tartalmazza.

Kérjük, a lakások ismertetéséhez nézzék meg az alaprajzokat is!

A N-14-es luxus stúdió belső térnagysága apartman méretű. 2 felnőtt méretű a francia ágyon, két felnőtt méretű gyermek a nagy méretű kanapé ágyon és egy csecsemő személy számára .

N.12-es lakás két hálószobás jellege, valamint a felnőtt méretre kényelmes normál ágyak miatt akár két család elhelyezésére is alkalmas. Komprumisszum a kettő külön házaspár részére a konyhasarok és a ruhás szekrény. A tengerparti lakrészben egy konyha van az alvó térben, tehát ott nincs ruhás szekrény.. A belső urvar felé néző laktérben egy ruhas szekrény van, tehát ott nincs konyha sarok. Mind kettő helyisége légkonicionáló berendezésel felszerelt.

N. 11-es lakás szintén 4 felnőtt méretű személyre alkalmas. Itt viszont szerencsésebb, ha egy család veszi igénybe, a szekrény és az egy légterű kialakítás miatt. 5 fő személy elhelyezése kényelmesebb, nagyobb, mint a N12-es apartman. Mind kettő helyisége tartalmaz légkondicionáló berendezést.

Az apartmanok egy ruhásszekrénnyel rendelkeznek. Bár az ágyai alkalmasak akár 5 felnőtt elhelyezésére is, a szekrények tárhelye nem elegendő egy apartmanon belüli kettő pár elhelyezésére. Az kényelmetlenséget okozhat. De fogadja a házigazda az esetben, ha erre a vendégek előre felkészülnek és tudomásul veszik ezt az információt.

 

 Euró / éjszaka
(dátumtól a következő dátumig) 
Normál apartman (N11 + N12)
2+2 fő
Plusz fő esetén
+10 Euró/fő
Stúdió kis ház 2+1 fő (N15) Lux Stúdió (N14)
2+2 fő 
 május 85 65 75
 június 10. 100 70  80
június 17. 110 85 95
 július 1. 130 95  120
 július 7. 140 105  130
Szeptember 1. 125 90  115
szeptember 10. 100 80 95
 szeptember 16. 90 70  85
szeptember 23-30. 80 65  75

 

Törzs vendég kedvezmény -5 Euró/éjszaka/lakás. Január 6.-ig - 5 Euró/éjszaka/lakás kedvezmény jár. Maximalisan 10 Eurós kedvezmény kapható. Júniusi és szeptemberi időszakra a 4-5 fős lakásokra kisebb létszám eseten, tudunk adni 2-3 fős kedvezményes árat.

 

 

Képek a szállásról

Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) ****
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part
A Viki Apartman előtti part

 

Képek az öbölről

golden_beach_4
golden_beach_4
golden_beach_5
golden_beach_5
golden_beach_part_1
golden_beach_part_1
golden_beach_part_2
golden_beach_part_2
golden_beach_part_3
golden_beach_part_3
golden_beach_part_4
golden_beach_part_4
golden_beach_part_5
golden_beach_part_5
golden_beach_part_6
golden_beach_part_6
golden_beach_part_7
golden_beach_part_7
golden_beach_part_8
golden_beach_part_8
golden_beach_part_9
golden_beach_part_9
golden_beach_part_10
golden_beach_part_10
golden_beach_part_12
golden_beach_part_12
skala_panagia_1
skala_panagia_1
skala_panagia_part_1
skala_panagia_part_1
skala_panagia_part_3
skala_panagia_part_3
skala_panagia_part_4
skala_panagia_part_4
skala_panagia_part_5
skala_panagia_part_5
skala_panagia_part_6
skala_panagia_part_6
skala_potamia_part_1
skala_potamia_part_1
skala_potamia_part_4
skala_potamia_part_4
skala_potamia_part_5
skala_potamia_part_5
skala_potamia_part_6
skala_potamia_part_6
skala_potamia_part_7
skala_potamia_part_7
golden_beach_01
golden_beach_01
golden_beach_02
golden_beach_02
golden_beach_03
golden_beach_03
golden_beach_04
golden_beach_04
golden_beach_05
golden_beach_05
golden_beach_06
golden_beach_06
golden_beach_07
golden_beach_07
golden_beach_08
golden_beach_08
golden_beach_09
golden_beach_09
golden_beach_4
golden_beach_4
golden_beach_5
golden_beach_5
golden_beach_10
golden_beach_10
golden_beach_11
golden_beach_11
golden_beach_12
golden_beach_12
golden_beach_13
golden_beach_13
golden_beach_14
golden_beach_14
golden_beach_15
golden_beach_15

 

 

Kérünk mindenkit, hogy a hozzászólást kizárólag a szállással kapcsolatos vélemények, tapasztalatok megosztására használja!
Szállásfoglalással, információkéréssel kapcsolatban az Érdeklődő űrlapot kérjük használni!