Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2016 ápr. 29 16:00 #17186

Az ismert nevén Nontas tengerparti szállásunk átépítése lassan a végéhez ér.
www.thasos.hu/szallaskeres/centrum-es-a-nagy-strand-kozott/238-nontas-studio - www.thasos.hu/szallaskeres/centr ... tas-studio
Még használom megszeretett régi nevét is, de az oda foglaló vendégek már ismerkednek az új nevével is.
SEA BIRD
Egy két ízelítő új fotó a felújításról. Emlékeztetőül, hogy a hálószobás apartmanok készen lettek januárra azokat a fotókat már megjelentettük. Januárban kezdtek hozzá a teljes parti egy légteres stúdiók átépítéséhez. Erről a stúdiókról tettem fel ide képet. Kettő három hét múlva megtörténik a kert rendezés, és a végleges képek immár a honlapjára tesszük fel.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2016 ápr. 19 14:49 #17165

Nézelődtem Thassos címszóra a világhálón.
Ezt találtam: www.invia.hu/gorogorszag/thassos/#review257215 - www.invia.hu/gorogorszag/thassos/#review257215

Van irodás szállás értékelés is.
Illetve Ágiról is írnak. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2016 márc. 10 09:50 #16999

Minden szálláson szorgosan dolgoznak, készülnek a nyárra. Hol teljes házátalakítások, hol csak kicsiny szépítések, vagy kényelmet szolgáló dolgok épülnek.
A Mária stúdió eddig is híres volt hatalmas kertjéről, miben otthonosan bújhattak meg a párok. Egy közös étkezésre külön fedett flekkenező pavilon, kik csak olvasgatni és pihenni szerettek volna, nekik másik kerti kiülő sarok. Mivel ez a szállás már májusban sokszor megtelik, és késő szeptemberben is vannak vendégei, a szállásadók most rájuk gondoltak első sorban. Egy újabb fedett kerti közös kiülőt készítenek. Így már mondhatni minden szoba találhat magának egy családi hangulatú kerti sarkot.
www.thasos.hu/szallaskeres/tengertol-tavoli-szallasok/252-maria-studio - www.thasos.hu/szallaskeres/tenge ... ria-studio

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2016 febr. 09 15:23 #16874

Az új szállás leírásának megjelentetése előkészületben.
Mivel több érdeklődés van 4-5 baráti pár részére, egy szálláson belül, feléjük szeretnék kedvezni, ezzel a csemegével.

THALISA
Reklám ajánló: 4 hálószobás villa, baráti társaságok részére!

Táblázat: Apartman. Hálószoba 4 darab. Eszményi panoráma a tengerre és hegyre is. Flekken kert igen. Magán parkoló: igen Belső udvar: igen
Helység: Skála Potámia
Minőség: Legmagasabb kategória

Közönségi elbírálás: Új
Távolság a tengerparttól: 1000m
Távolság a nagy centrumtól: 900m
Földszint:
- A nappali 35 m2: Kanapé ágy 2 főre
- I. hálószoba 21 m2: Franciaágy és egy gyermekágy 2+1 fő
Első emelet:
- II. hálószoba 30 m2: franciaágy és egy gyermekágy 2+1 fő
- III. hálószoba 35 m2: franciaágy és egy gyermekágy 2+1 fő
- IV. hálószoba 12 m2 franciaágy 2 főre
Második emelet 160 m2 Nappali kanapék
Kontingens: Normál elhelyezés 8 felnőtt és 3 gyermek. Maximálisan 10 felnőtt és 3 gyermek fő
Leírás Skála Potámia üdülőközpont centrum partszakasza felett a péktől 500 méter az Aranypart öble feletti a hegy lábánál levő utolsó szállás. A tengerszinttől kb. 100m magasságban,
E szállás fölött az Kleisidi és az Ypsárió hegycsúcsok tornyosodnak, mintegy 800-1200m magasságban. A hegyek sűrű fenyvessel, ősi szelid gesztenyével, platánokkal borítottak. A házhoz új aszfaltos műút visz fel. A 600 m2-es telek az olíva ligetekkel és az eredeti hegyi erdőséggel szegélyezett. A ház a telek közepére épült kettő szinttel. Mivel az udvar dél nyugati része, már a hegynek a lába, a szintekhez a hatalmas teraszokon túl egy-egy hegyi mediterrán kertet is tudtak képezni. Ez a rafináltság engedte, hogy a nagy fantáziával tervezett épület a teraszairól elsőként szintes épületnek is érezhető.
Fekvése: A ház kiképzése körszínház jellegűen van kilátással van az öböl összes szépségére. Az Aranypart hófehér márványporos szegélye, a tenger egy különleges kék szőnyege, a hatalmas közeli hegyek és a kicsit távolabbi öreg Potámia falu képe, mind- mind panorámája az összes teraszának.
Panorámája:
A falvakra:
- Panagia. Ez a falu innen csak este látszik, a kivilágításai által.
- Skála Panagia. A panorámájának szépsége leírhatatlan nappal is, de főleg éjszaka. Felette a hegyoldal be van építve, és esti fényei az ezeregy éjszaka lámpásaival azonos értékűek.
- Potámia. A hegyi ősi falu az Ypsárió és Illyés Proféta /1200- 1100 méter magas/ hegycsúcsok lábánál egy forrásokkal teli ölelésbe épült be. Nappal is jól látható innen. Éjszakai fényei mesések a felettük magasodó zölddel borított heggyel.
- Skála Potámia. Szinte már egybeépült a kikötő köré kialakult halász és üdülőfaluval. Ez az üdülőkörzet a sziget legmodernebb, és egyben leghagyományosabb területe.
A napfelkelte látványa onnan csodálatos. Klímája? Utolérhetetlen. Ötvözi a hegy és a tenger adta hűvös levegőjét. Az ez öbölben jellemző déli és északi széltől védve bújik meg. Az épület maga védekezik az szigetekre jellemző magas páratartalomtól. A ház mögött hegyoldal védi az esti forró levegőtől.
A különleges ház harmonikusan magába foglalja a hagyományos arisztokratikus és a modern építkezés minden jellegét. Egyedi élményt nyújt minden ott lakójának.

Berendezése.
Földszint
Az udvarba lépve egy görög hangulatú flekkenező kertrész mellett elhaladva lépünk a nagy ajtón keresztül az épület földszinti nappali részébe. A nappali 35 m2-s, „L” alakú. Az észak nyugati részében a négy kettő személyes kanapé a pihenést szolgálja. A keleti részén egy ajtóval elzárt részen mosógép és szárító berendezés adja a ház lakóinak a komfortot. A déli részben van a N4. 21 m2-s hálószoba. Berendezése egy franciaágy, egy gyermekágy ruhás szekrénnyel, és hálószoba bútor tartozékok. A nappali végéből és a 4. hálószoba bejárata közti ruhatároló nappali részből van a szép kimunkálású fa parkettás lépcsőfeljáró. A lépcsők biztonságosak, szélesek, és kicsiny magasságúak.
Első emelet
A lépcsőn feljutva, észak keleti irányban van a fürdőszoba. 12 m2 nagyságú, jó szellőzést biztosító nagy ablakkal ellátott helyiség. Itt toalett, és fürdőzés lehetséges. Zuhanyzó függönnyel ellátott zuhanytálcás tusolás is lehetséges. Akik a fürdőkádas fürdést helyezik előnyben, az ő részükre egy nagyméretű modern fürdőkád van.
Az emelet dél keleti irányában van a N1 nagyméretű hálószobája. Innen ajtó nyílik a ház telje szélességében húzódó 30m2-es teraszára, melyhez csatlakozik egy hegyoldalból teraszként kiképzett, természetes erdővel szegélyezett belső udvar. Ebből az udvarból pár lépcsőn felhaladva, fel lehet jutni a második szint azonosan kiképzett hegyi udvarára és teraszára. A hálószoba hatalmas panoráma ablaka és ajtaja azt az érzést kelti ott lakóiban, hogy egy gyönyörű hegy oldalában lakik a tengerparthoz nagyon közel. Berendezése franciaágy, nagyméretű gyermekágy és hatalmas szekrény a hálószoba tartozékokkal.
A szint délnyugati oldalán van a N2 nagyon nagyméretű hálószoba. A 35 m2 nagyságú hálószobához keletről egy 6 m2 nagyságú gardrób rész tartozik. Déli irányban nagyméretű ablak. Észak nyugati irányban egy 45 m2 nagyságú terasz, melyhez kijárat van ebből a hálóból, és a N2 hálószobából is. A terasz nyugati részéből a hegyoldalból teraszként kiképzett természetese erdővel szegélyezett udvar tartozik. A hálószoba berendezése franciaágy, és egy nagyméretű gyermekágy.
A szint észak keleti oldalán van a N3 normálméretű /12 m2 hálószoba. Itt hálószoba bútor és egy francia ágy van elhelyezve. A panoráma ajtó kijutást ad a 45 m2-es teraszra.
A hálószobák szekrényei tágasak, rendelkeznek vállfás és polcos résszel.
Második emelet
A szinten középen van a lépcsőfeljáró, mely felvisz a második emeletre. E szint atmoszférája utolérhetetlen. Mindenhol panorámás ablak, mely magához vonzza a hegyet és a tengert. A nappali szintén „L” alakzatú.
A felső szára része a konyha sarok. Itt a modern konyha minden tartozéka megtalálható. Mikró hullámú, grillező, sütő, mosogató gép, turmix, mixer, konyhai robotgépek, eszpesszó kávégép, vízforraló, stb. A nappali étkezője 8 főre van kialakítva. A szokásosnál nagyobb hűtőszekrény, mi három nagy teljesítményű fagyasztó fiókkal rendelkezik. A konyhát az étkezőtől bárpult választja el. Az étkező asztal kiképzése is különleges. Emlékeztet a középkori Sir Lancelot kerekasztalára is. Az asztal hatalmas, közepén van egy forgórész, hogy a terítékhez mindenki könnyen hozzájuthasson.
Az étkezőrészt követi a társalkodó nappali rész egy nagyon nagyméretű 6 személyes kör kanapéval és egy 3 személyes nappali kanapé. Itt nagy képernyős Tv, Hifi torony áll rendelkezésre. az itt lakók nyugodtan teljes hangerőre tehetnek mindent. A ház építője a zenét imádva, ügyelt a tökéletes akusztikára. Senki szomszédot nem zavar, így koncert hangossággal lehet élvezni a zenét.
A társalkodó nappali részből egy toalett van elkülönítve.
A második szint kettő hatalmas terasszal rendelkezik. Az „L” alak ölelésében, tehát a konyhasarokból 15 m2 es terasz kilátása északra, keletre és délre, a már ismertetett területekre. A teraszhoz kiképzés van újra a hegyi udvarra. A társalgó nappali üvegfala és panorámás kijáratai a 25 m2-es teraszra vezetnek. Ez a terasz nyugat, észak, és kelet valamint dél keletre ad látképet.
A ház részére csak egy kulcsot biztosít a szállásadó.
A ház háziállatot nem fogad.

Parkolás a ház előtti magán részen. A parkoló nem zavarja a kilátást, de rálátás van a házból. A gyermekek szabadtéri játék lehetősége minden igényt kielégít. A ház biztosítja a teljes pihenés és a maximált kényelmet 11 főig, de 5 házas pár esetén 13 főig .
A legközelebbi strand: 1000m-t lehaladva a fő útra a pékig, majd – 450 m - lejuthatnak a centrum elegáns, napágyas, nagyon széles strandjára, vagy a Tarsanas kikötőhöz, vagy a nyüzsgő életű sétányra. A parton strandröplabda, kicsiny és nagy gyermekeknek játszótér,

A ház saját magán internet szolgáltatással rendelkezik.

A ház június 15.től szeptember 15.ig áll a vendégek rendelkezésére. A 2. szint teljesen készen van. Az első szintre bútor tartozékokat várunk. A földszinten minimális kiegészítő munkálatok folynak. A ház tehát 90%-os készenlétben van jelen pillanatban. Fotókat folyamatosan töltünk majd fel.
A ház tisztaságát a vendég itt tartózkodása során maga látja el a részére rendelkezésre álló takarító szerekkel.
A vendég azt tisztán kapja meg. Amennyiben takarítást kér az lehetséges. Egy alkalommal 50 Euró többlet költséggel jár.
A nyaralási időszak idején a vendégek látogatást kapnak, részben segítségkérési lehetőségük hogy meglegyen. Ez a látogatás szolgál a ház rendben tartásának megnézésében is. A nyaraló végső elhagyása és kulcsátadása csak személyesen történhet. A nyaraló vendégek egy szerződés írnak majd alá, miben felelősséget vállalnak a ház rendben tartására és annak állagának megőrzésére. A vendégek itt léte során a házat felügyelő személlyel a vendégek a saját telefonjukat kell, hogy használják.

A nyaraló vendégek egy szerződés írnak majd alá, miben felelősséget vállalnak a ház rendben tartására, felszerelésének megőrzésére és annak állagának biztosítására.

A ház átvétele során, a vendégek 100 Eurós felelősség biztosítási kaukciós összeget adnak át a szállás kulcsának átadója felé.
Ez az összeg a háznak minőségi megőrzésére, az okozott szándékos vagy véletlenszerűen történt károk megtérítésére vonatkozik, ill. felelősség vállalás a bérbevevő részéről a bérbeadó felé. Kártevés alatt értjük vízforraló tönkretétele, kulcs elvesztése, ablak, konyhai felszerelésének eltörése esetén, ágymatrac rongálás, ajtók, rendeltetésszerű használatára stb…
A szerződés kötelezi a vendéget a nyaralás elhagyása során:
- A berendezések visszahelyezése eredeti helyükre.
- A konyhai edények tisztán visszahelyezése a szekrénybe.
- A sütő, mikrohullámú berendezés tisztán visszaadása.
- A szemetek eltávolítása.
- A toalett és vízcsapok eldugulatlan visszaadása.
- A törölközők és ágyneműk nem maradandóan való foltosságára.
- A járólapok zsír, olaj foltmentesen tartására.
Nem kötelez porszívózásra, ablaktisztításra stb…
A nyaraló végső elhagyása és kulcsátadása csak a ház ellenőrzésére kijelölt személlyel találkozás után történhet.
Amennyiben a ház minden tartozéka meg van, és az ház minősége megfelelő, a kaukciós összeget a vendégek visszakapják.
Amennyiben a berendezések épen vannak, de a ház rendezetlenül van visszaadva a bérbeadó felé, az azt ellenőrző személy a 50 Eurós takarítási összeget visszatarthatja.

Az érkezésre és a távozásra kötelező turnus nap nincs.
Viszont az itt tartózkodásra a minimális időtartam 5 éjszaka lehet.
4. napon történő szálláslátogatás során, a vendégek a tiszta ágyneműt és törölközőt megkapják, minek cseréjét a vendégek maguk végzik el. A szállás gondnoka a házba csak a vendégek jelenlétében mehet be. Bármi műszaki meghibásodás esetén, azonnali bejelentéssel kell élnie a vendég részéről a ház gondnoka felé, ki köteles azt gyorsan helyrehozni.

Az ár 8 felnőttre vonatkozik. Nyaralási idő közti takarítási költséget, valamit felelősség biztosítási kaukciós összeget nem tartalmaz.
Kevesebb vendég létszám esetén, az elő és utószezonban,- az árkialakítást - a szállástulajdonossal való egyeztetés után tudjuk megadni.
Kisgyermekre 4 éves korig nem számolunk fel költséget. A szállásadó egy babaágyat a szálláson tud biztosítani. Etetőszékről a kisgyermek részére, a vendég maga kell azt, hogy biztosítsa.

A plusz fők elhelyezésére 5 Euró/ gyermek/ éjszaka, 7 Euró felnőtt fő/ éjszaka külön költséget számolunk fel.
Nincs kötelező turnus nap. A nyaralási időszak ártáblázata szerint fogjuk majd számolni a végösszeget.
A ház foglalása a végösszegből számított 10%-os foglaló befizetése. A maradék összeg átadása mindig Euró pénznemben kell történi.
A foglaló kiküldését csak WESTERN UNION MONEY TRANSFER pénzátutalás, vagy MoneyGram-os utalással fogadja a szállásadó.
Mivel ez magasabb banki kezelési költséggel jár, annak a felét a szállásadó magára átvállalja.
A szállást csak vagy nagy családoknak, vagy baráti társaságok részére adjuk ki. Külön- külön, a hálószobák nem kiadók.
Ár: 8 felnőtt /éjszaka
Június 15 - Június 25-ig: 140 Euró
Június 26-től - Július 5-ig: 160 Euró
Július 6-től - Július 19-ig: 200 Euró
Július 20-től - Augusztus 27-ig: 230 Euró
Augusztus 28.- Szeptember 04-ig: 160 Euró
Szeptember 05.- Szeptember 15.-ig: 140 Euró

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2016 febr. 09 07:44 #16870

Két nappal ezelőtt kattintottam felétek ezt a csodálatos kilátást. Az új szállás teraszairól készült.
A szállástól titkos út vezet fel az Ypsárióra. Most csak a madarak járnak arra.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2016 febr. 07 07:42 #16868

1. A A Nontas ház átalakítása még munkálatok alatt. A Nontas rész apartman lakásai már csak a függönyöket és egy két kiegészítőt várja, hogy fotózásra elkészüljön.

2. Loutro Bungaló_ Paradisó szállásunk szinte megtelt. Szabadon már csak júniusi és szeptemberi időpontok vannak.

3.Tegnap történt bejelentés egy új házra, mely felszeretne kerülni katalógusunkba.
A ház helyzete, a péktől folytatva az első kis út fel az Anna házunk található. ettől az elágazástól még haladva kb 300 métert van a következő elágazás, hol új falurész kezdődött kiépülni. A táj lenyűgöző ott. Feljáró az aszfaltút az Ypszárióhoz, ill a környező kisebb hegyekhez, patakokhoz is. Egy pár éve mikor itt széles jó minőségű földút volt, a kiskertek birtokosai jöttek veteményes kertjükhöz, olíva ligeteikhez. Most addig,. mig leaszfaltozták az utat, engedélyt kaptak a területbirtokosai az építkezésre. Gyönyörű kőházak épültek, melyek magán házként megvételre várják az érdeklődőket. Nemsok ház lakott az új épületek közül. Mindegyikhez telek rész tartozik. Egy ház csak az ami kiadó. Már jártam ott, mikor elkészült. Megcsodáltam. 4 hálószobája van, ha jól emlékszem kettő fürdőszobával, hatalmas pazar kilátású teraszai a falura és a hegyre. A nappalijában élveztem a zene akusztikáját. A különleges ház harmonikusan magába foglalja a hagyományos arisztokratikus és a modern építkezés minden jellegét. Most megyek majd ki megbeszélésre a ház tulajdonosával, ki a Granvoussza taverna tulajdonosa. Hamarosan ajánlatunkban fog szerepelni ez a ház. Alkalmas vagy 4 házaspár vagy kettő baráti család kényelmes elhelyezésére.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 nov. 11 17:00 #16601

www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/nagy-strand-kornyeke/333-kastalia-apartman-es-studio - www.thasos.hu/index.php/szallask ... -es-studio
Kastalia stúdió és apartman ház tengerparti képek
A szállás teljesen tengerparti. Kicsiny bár és a nyaralók lakásai vannak ott. A szállás biztosítja a vendégei számára a homokos tengerparton a napozóágyakat is.
A lakásokban a főzési lehetőség közepes. De akik itt szálltak meg, azok örömmel vettek egy egy tengerparti vacsorát a szállásadó konyhájáról.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 nov. 09 10:43 #16600

Nontas szállás kedvelők figyelem!
Sokan vagytok.
Tudjátok a szállás kettő épülettömbből áll. A parti négy lakásos az Athanasios rész 2 és 3 ágyas egy légterű stúdiókból áll. E lakások berendezéseit az idén tavasszal cserélték ki nagyon szépre.
A szállásadó a faluban a felső benzinkútnál lakik egy 5 hektáros olíva ligetes kertben levő hatalmas ház második emeletén. A földszinti része annak a háznak betonvázból állt idáig. Most ősszel elhatározták, hogy befejezik azt az építkezést. A ház alsó szintén elkészült három darab kettő személyes stúdió. Arra gondoltak, hogy a berendezésének tegyék meg a Nontas stúdió bútorait , fürdőszobáját.
Mi legyen a Nontas hatalmas 5 ágyas stúdiójaival?
Ez menetközben alakult ki.
Régóta mondogatjuk, szükségünk lenne teljes tengerparti luxus apartmanokra.
No, így hogy minden kiürült a Nontas részből, csak a váz maradt meg, ott kialakulhatnak a nagyon tágas kényelmes de mostmár hálószoba ajtóval kialakított apartman lakások. Annak berendezésére neves szakembereket hívtak Tuláék. Festés, fürdőszoba, járólap, botorok, konyhasarok...Mind mind a legnagyobb szakértelemmel lesz majd berendezve.
Örülünk az ötletnek.
Így a szállás tényleg mindenki kedvére lehet.
A Nontas lesz 2+ 1 ágyas 2 +2 ágyas stúdió lakása kis gyermekes családok részére, és négy darab 5 ágyas , egy hálószobás apartman lakása nagy gyermekes családok részére.
Az új fotók májusra készülnek el.
Öröm ez az átalakítás több okból. Azon párok részére, kik csendes helyen szeretnének olcsó minőségi lakásokat, így bővülhet az ajánlatunk 3 darab stúdióval. Ott a maximált ár a főszezon időszakában 2 főre 40 euró/éjszaka/2 fő/stúdió lesz.
Igaz azok 1,5 km távolságban lesznek a tengerpartól, de csendes olívaligetes környezetben.

A végeredmény tehát, hogy bővül ajánlatunk
- 4 darab szuper luxus teljes tengerparti apartmannal.
- 3 darab alacsony árkategóriájú kettő fős stúdióval, mint partól távoli szállás.
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/centrum-es-a-nagy-strand-kozott/189-nontas-studio - www.thasos.hu/index.php/szallask ... tas-studio

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 okt. 04 18:29 #16474

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy a szállással kapcsolatos érdeklődő úrlap elküldéséhez be kell jelentkezni? :oops:


Mindent jól tettél.
Érzem azt is hogy mire vágysz.
Írom, nem oda hova szeretnél.
Az őszi szállások kicsit leredukálodnak, akkor ha kis lakás számmal lakják. A meleg víz szolgáltatás és egyéb miatt.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 okt. 04 12:33 #16473

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy a szállással kapcsolatos érdeklődő úrlap elküldéséhez be kell jelentkezni? :oops:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 szept. 24 19:13 #16430

 • Veroni
 • Veroni profilkép
 • Látogató
 • Látogató
Sziasztok! Mi vasárnap jöttünk haza Thassos-ról, a Panoráma apartmanban volt a szállásunk. A célra tökéletesen megfelelt, tiszta volt, a tulaj kedves és segítőkész. A konyhában nincs mikró, ami fura volt, azonban minden egyéb szükséges dolog rendelkezésre áll, még mosogatószert is adtak, amivel én még máshol nem találkoztam. A szoba kényelmes volt, ketten voltunk de volt egy plusz ágy, így tudtunk bőven pakolni. A fürdőszoba a szokásos görög apartman nyomor, pici, apró zuhanytálca amihez se függöny se kabin, tehát akármilyen óvatosan fürdik az ember, minden csurom víz lesz. Az egy hét alatt egyszer, talán kedden cseréltek ágyneműt és törölközőt, plusz volt takarítás is, ezzel semmi gond nem volt. Személyenként egy fürdőlepedőt, egy kéztörlőt és kisebb törölközőt kaptunk, plusz fürdőszobai kilépőt. A tulajnak van két kutyája és egy cicája. A cica többször meglepett minket reggel, a terasz ajtón keresztül beállított nagy nyávogással, kaját kunyerált. Ahányszor kitettem, mindig visszajött, jópofa volt nagyon. A kutyák közül az egyikkel semmi gond nem volt, a másik, a fekete amelyik a ház mögött van, sokszor órákig nyüszített, éjjel és hajnalban is, ez zavaró volt. A házhoz egy meredek út visz fel, kb 200 m, naponta többször megtenni nem kellemes, de legalább lemozogtuk a vacsit. A terasz ajtót nem lehetett bezárni, szóltam is miatta, Ági is szólt, de végül nem lett megjavítva amíg ott voltunk. Igaz hogy emeleten voltunk, de azért ki tudja, nem hagytunk semmi értéket a szobában. Szóval nem rossz szállás, tipikus átlagos görög apartman. WC papírt kaptunk eleget, felmosó, seprű és lapát volt. A hűtő nekünk elég volt, igaz a fagyasztón ajtó nem volt, tehát a felső polcra nem lehetett pakolni, mert fagyasztott. Más egyelőre nem jut eszembe!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Kinira 2015 szept. 24 18:09 #16427

 • Berta
 • Berta profilkép
 • Látogató
 • Látogató
Sziasztok!
Volt már valaki Kinirán a Loutró bungallóban? Esetleg tapasztalatok??? Jövőre kinéztük magunknak Szegedről 4 család Kosival mennénk. Köszönöm :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 szept. 18 20:27 #16409

Kedves Ági
Nem akartam a főszezonba zavarni, és hagytam letisztulni az emlékeket is.
A Viki parti szállásunk nagyszerü volt, nekünk nagyon megfelelt. (csak a feleségem hiányolt egy szemétlapátot- az ugyanis nem volt). A szállás elhelyezkedése nagyon jó volt, a vízből mindig irtózva néztük, hogy két oldalt milyen tömegek vannak. (mi jobban szeretjük ha csak a magunk csendjében vagynuk).
Felállítottunk egy toplistát is a legjobban tetszö partokról
1 a mi partunk a szállás előtt
2 a Vathi part -legalábbis ameddig a kiránduló hajók a partra nem öntötték az utasaikat.
3 a feleségemnek a paradicsom part, nekem viszont az az eldugott kis öböl ami Aliki-nél van, tudod a csónak mögött (a nevét nem találtam meg)
Nagy csalódást okoztak viszont a többi márvány partok.- az oda vezető pocsék út, a parton lévő tömegnyomor.
Csalódás volt a Giola is (én csak lyuknak nevezném) -az oda vezető út még jeepeknek is járhatatlan és a lyukban levő víz messze volt attól amit a képeken lehet látni.
És ha már elkezdtem, akkor elmesélem a legmegdöbbentő élményünket is. Utolsó este beültünk a kapitányba, hogy egy jó vacsorával búcsúzzunk Thassostól. A vacsi nagyszerű volt, de utána előkerült az elengedhetetlen cigaretta és a feleségem kért egy hamutartót. A pincér nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy dobja a csikket a tengerbe. Mikor csúfúl megnéztük hozott hamutartót, de az egész eszünkbe juttatta hogy bizony a balkánon vagyunk.
De az egészet összevetve, egy nagyon kellemes, nyugis nyaralás volt. Sőt, bár mi nem szoktunk általában ugyanoda visszamenni, de elhatároztuk, hogy ide szívesen visszatérünk, ha lehet.
Jenő & Co

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 júl. 30 14:09 #16220

 • Veroni
 • Veroni profilkép
 • Látogató
 • Látogató
Balázs, köszi a választ! Olvastam már, amit Ági írt az apartmanról, szimpinek tűnik. A törölközőt, amit adnak sehol nem lehet levinni a partra, viszont ahol tavaly voltunk, ott minden nap bejött a házi néni, felmosott és a szemetet is kivitte. Tehát van ilyen is, de lehet, hogy nem ez a megszokott. Csak ezért érdeklődtem. Amúgy nagyon várjuk már, hogy ott legyünk!! :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 júl. 30 11:53 #16215

Sziasztok! Idén először utazunk Thassosra, és az egyik új Apollonos szállás, a Skala Panagiában lévő Panoráma apartman lesz a szállásunk. Volt már itt valaki, milyenek a tapasztalatok? Tisztaság? Wc papírt adnak, vagy ha elfogy a kezdő guriga, akkor nekünk kell venni? Adnak-e törölközőt? Milyen gyakran takarítják amíg ott tartózkodunk? A szemetet nekünk kell kivinni, vagy kiviszik? Azért kérdezem ezeket, mert ahány helyen voltunk eddig Görögországban, mindenhol más és más volt a tapasztalatunk ezekben a kérdésekben. A konyha felszereltsége milyen? Főzni nem fogunk, de pl, reggelihez bögrék, kés, vágódeszka, tányér, konzervnyitó, pohár, villa, kanál van-e? És iható-e a csapvíz? Köszi a válaszokat! Már alig várjuk, hogy induljunk!! :örül:

Üdv a körünkben!
Javaslom, hogy görgess le itt, ezen a fórumon. Ági » 2015.05.15. 07:58 -kor írt az apartmanodról.

Én személyesen nem voltam az apartmanban.
Thassoson eddig minden apartmanban, ahol voltam pótolták a WC papírt.
Törölközőt is mindig kaptunk. Persze azokat a partra nem lehet levinni!
Takarítás változó, majd ha jön valaki elmondja személyes tapasztalatát.
Nem hotelbe mentek, a szemetet általában neked kell kivinni, de ha takarítási nap van biztos, hogy ki fogják vinni.
Konyha ????
A csapvíz a szigeten IHATÓ, sőt !

Jó készülődést!
Olvass itt az oldalon sokat, mert rengeteg az infó!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 júl. 30 10:45 #16214

 • Veroni
 • Veroni profilkép
 • Látogató
 • Látogató
Sziasztok! Idén először utazunk Thassosra, és az egyik új Apollonos szállás, a Skala Panagiában lévő Panoráma apartman lesz a szállásunk. Volt már itt valaki, milyenek a tapasztalatok? Tisztaság? Wc papírt adnak, vagy ha elfogy a kezdő guriga, akkor nekünk kell venni? Adnak-e törölközőt? Milyen gyakran takarítják amíg ott tartózkodunk? A szemetet nekünk kell kivinni, vagy kiviszik? Azért kérdezem ezeket, mert ahány helyen voltunk eddig Görögországban, mindenhol más és más volt a tapasztalatunk ezekben a kérdésekben. A konyha felszereltsége milyen? Főzni nem fogunk, de pl, reggelihez bögrék, kés, vágódeszka, tányér, konzervnyitó, pohár, villa, kanál van-e? És iható-e a csapvíz? Köszi a válaszokat! Már alig várjuk, hogy induljunk!! :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 júl. 23 12:37 #16181

A sokak kedvence a Viki hegyi kis kerti pihenő és főző sarka

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 júl. 14 07:21 #16137

Lottiék küldik nektek üdvözleteteket a Kohili stúdióból!
Az idén csak rövid látogatóba jöttek ők is és Jánosék is.
Jövőre az egész család várható lesz. Apraja nagyja!
Kívánnak nektek szép nyarat!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 júl. 10 17:40 #16103

www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/skala-potamia-centrum-partszakasz/532-giagia-angeliki - www.thasos.hu/index.php/szallask ... a-angeliki
Udvar képek:
Köszönet érte Krisztiánnak!
Az udvar milyen lett?
ÉDES, ÉDES!
Most az idén ennyire sikerült. Olyan mint a mi régi művész kertünk. Ötlet lopásnak azért nem mondom, mert oktattam Efit, ki most bizonyított! Ti romkocsma jellegűnek mondjátok?
Egyszerűen, szépen, praktikusan és főleg: OTTHONOSAN!
Kis gyerrmekek, felnőttek, lustizok, jól lakni akarók, és aktiv mozgók minndenki talál egy csücsköt!
Flekkenező, függőágy, napozó sarok, kis gyermek játszó, és macska altató!
Még magán parkoló is lett.
Kell-e ennél több?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 jún. 26 16:13 #16034

Ajánlatok augusztusi időszakra:
Dimitris Matyula
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/skala-potamia-centrum-partszakasz/205-dimitris-apartman - www.thasos.hu/index.php/szallask ... s-apartman
16.-20.08.2015. n1_ N2 parti apartmanok napággyal. 80 Euró/éjszaka/apartman

Viki parti
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/centrum-es-a-nagy-strand-kozott/192-viki-apartman-es-studio-ii-parti - www.thasos.hu/index.php/szallask ... o-ii-parti
7-18. 08.2015. N11 80 Euró/éjszaka/apartman

Viki hegyi
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/skala-potamia-centrum-partszakasz/196-viki-apartman-es-studio-i-hegyi - www.thasos.hu/index.php/szallask ... io-i-hegyi
15.-22.08.2015. 80 Euró/éjszaka_ N1
13.-23.08.08.2015. 85 Euró/éjszaka_ N4

Jota
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/nagy-strand-kornyeke/127-jota-apartman-medences - www.thasos.hu/index.php/szallask ... n-medences
N5. apartman. 18.-25.08.2015. 90 Euró/éjszaka/apartman

San Georgios
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/nagy-strand-kornyeke/349-san-georgis-anna-apartman - www.thasos.hu/index.php/szallask ... a-apartman
15.-22.08.2015. N7 első emeleti 85 Euró/éjszaka/apartman
15.-22.08. N1 alsó apartman 75 Euró/éjszaka/apartman
Anna ház
02.-14.08.2015. N1_N2 stúdiók 35-35 Euró/éjszaka
21.-29.08.2015. N3 apartman 50 Euró/éjszaka
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/tengertl-tavoli-szallasok/201-anna-haz#2015-es-%C3%A1rak - www.thasos.hu/index.php/szallask ... -%C3%A1rak

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 jún. 21 05:36 #16011

Most kettő szállásunkról szeretnék beszélni.
Ifigénia és a NONTAS

Azon kevés szállásokról szeretnék képet mutatni, hol esetleg 3 felnőtt és 3 gyermek valamint egy baba elfér kényelmesen. A fürdőszoba téma és a szekrény helyzet gondja az érvényes. Csak egy család részére adja ki a szállásadó. Ha a vendégek tudják és kezelik az előbb említett dolgok kompromisszumos elhelyezését, akkor nagyon szépen telhet a nyaralás egy lakáson belül lakva egy nagy család. Konyhaként belül csak, mint gyors kis étkezésekként használják a konyhát. A kerti étkező és főzőhely az ilyen összetételű nagy családosoknak a kedvenc étkező területe.
Most a lakás belsőt szeretném bemutatni.
Másik ilyen típusú lakása nincs a katalógusunknak.
Mostani lakói a szobának 3 gyermek és egy kicsi baba. A szülők és a nagypapa.
Kívánok nekik nagyon szép itt töltendő napokat!
Az öblünkben nagyon sok új lakás épült. Mondernek és ápolatlanok, lelketlenek. Nincs egy növény, nincs egy kis részlet, mi odavonzaná a szemet. Nem fog később sem kialakulni ott ez a hangulat. Látom üresen vannak azok a drága házak. Nincsenek töltve, mert már június közepe időszakban 100 Euró felett szeretnék azt árulni. És ha nem itt az öblünkben lennének azok a házak, akár kaszárnya épületeknek is gondolnám azokat.
Örülök, hogy a szívet melengető lakások a mi rendelkezésünkre állnak.
Nálunk is történnek persze változások.

Az egyik parti lakásunknál beszüntették a flekkenezési lehetőséget.

www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/centrum-es-a-nagy-strand-kozott/189-nontas-studio - www.thasos.hu/index.php/szallask ... tas-studio
Gond ez, ha nagyobb baráti társaságnak beígértetett.
De a szomszéd szállások beleszólhatnak sajnos egy másik szállás magántémájának gondolt menetébe.
A Nontas háznál jelent meg ez a gondunk.
Jobbról, balról és még a parkoló felül is beépült, immár rendezett modern szállásokkal.
Ez hozta a szigorítást. A nálunk keletkezett füst zavarhatja a szomszéd nyaralók jó közérzetét.
Nagyon kínos és kellemetlen ezt most mondanom a vendégeknek.
A területek teljes beépítése az új szállásokkal, lehet, hogy gondozottabbá, szebbé teheti a környéket, de hoz ilyen megszigorításokat. Ha létezhetne a jó baráti kapcsolat a szállások közt, akkor ez nem áll fent. de ez szinte törvényszerű, hogy ha sok az ember egy helyen, akkor napirendre kerülhetnek ilyen okokból nézeteltérések.
Elgondolkozom hát, mi a jobb nekünk?
Nehéz a középső utat megtalálni. Ahhoz mindenki kell, de egy kihúzó mindig akad.
Pandora ládikójában ez benne volt, így leginkább a görögre igaz ez a tulajdonság.
Nagyon megköszönöm mindenki megértését a Nontas szállásunkkal kapcsolatban.
Máshol nem történt ilyen változás.
Nagyon szépen köszönöm minden itt lakó megértését a flekkenezés témával kapcsolatban.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 jún. 18 20:38 #16003

Új szállás kerül fel a katalógusba.
Alexander II.
Fekvése: a központi nagystrand. Az épület kettő emeleti egy légterű stúdiós lakásának kulcsra átadása. 2015. június 15.
Leírás: Az épület oldalsó fekvésben van második telekként a tengerről.
Partszakasza az igen kedvelt Pelágó és Kastalia napágyas, és beach bárokkal kiépített standja. A part ott széles, finom homokú és sekély tengervizű. Nyugodt környék. A ház, az Alexander stúdióház tulajdonosa. Az új épület, a parkosítás és a ház környékének csinosítás közepes rendezettségben van. Bejárat lehet a felső útról és a partról is.
A parti út gyér forgalmú, leginkább a gyalogos strandolókat jelenti. Az esti órákban kizárólagosan csak gyalogosan, a centrum tavernákhoz vezető sétányként használható. A stúdióház magánparkolója az épület oldalánál, magán, de nem zárt területen van.
Lakásai tágasak, egyszerűen berendezve. A lakások berendezése: fürdőszoba, konyha sarok, tv, tengeri kilátású, kényelmes méretű erkély. Hagyományos görög lakások stílusa, egyszerű, de tiszta és férős. A konyha a normálméretű, közepes teljesítményű, kis fagyasztó szekrényes hűtőszekrénnyel és a két villanyrezsós főző lappal rendelkezik. A gyermekek játszására a tenger homokos partszakaszán és a kellemes füves belső kertben. Flekkenezési lehetőségként a mobil flekkenező van a kertben.
Emelet: 1 db 2+1 fős /egy franciaágy + egy pótágyas/ stúdió,
1 db 2 +2 fős / franciaágyas és kanapé ágyas/ stúdió

Minden lakásban van légkondicionáló berendezés. Az apartman ára a légkondicionáló berendezés használatát is tartalmazza.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 jún. 13 14:17 #15986

A Viki Apartman és Stúdió II. (Parti) N12 szállásal kapcsolatos infókat keresek olyanoktól akik már laktak ott; vissza mennének, v. nem, miértekre is őszintén akár priviben is <!-- e --><a href="mailto:kissas57@freemail.hu-kissas57@freemail.hu csak hogy mire számítsunk.
Infókat előre is köszönöm. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 jún. 06 19:05 #15952

Most hogy megindultak az irodás vendégek, dömping lekérdezések történnek.
Nagyon gyors foglalásokat próbálok tenni. Bizonytalan késlekedő válaszok esetén eltűnnek a lehetőségek.
Stúdiós szállásokban még van bizonyos időszakokban szállás.
Valamint apartmanként június van július középső szakászáig itt még van hely.
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/skala-potamia-centrum-partszakasz/208-ifigenia-apartman-es-studio-i-hegyi - www.thasos.hu/index.php/szallask ... io-i-hegyi

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Tapasztalatok szállásokkal kapcsolatban 2015 máj. 23 17:51 #15865

Dimitris Matyulas kettő parti apartman utolsó szabad dátumai.
www.thasos.hu/index.php/szallaskereso/skala-potamia-centrum-partszakasz/205-dimitris-apartman - www.thasos.hu/index.php/szallask ... s-apartman
A lakások a parti lakások. A kettő lakás levétele esetén:
80 Euró/éjszaka/ apartman/4 fő

DÁTUM.
Érkezés: 16.-08.2015.
Távozás: 20.08.2015.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.191 másodperc
endeel