Megkezdjük a foglalás átdolgozásokat azok számára, kik felé idén áthelyeztük a nyaralást 2021-re.

Amint azt befejezettnek ítéljük, indulhatnak, kb. január első hetétől, a friss foglalások.

A szállásokat a tavalyi normál árakon indítjuk.
Az -5 Eurós kedvezményeket kapják a megmaradt foglalósok.
De erről az árról módosíthatunk  lefelé, látva majd a fejleményeiket, milyen anyagi terveket  jelent majd az új szezon év úgy a vendég úgy a szállásadó felé.
Elsősorban a befoglalt  vendégek bejelentkezését várjuk a standart dátumunkkal.

Léteznek szállások, hol már decemberben indulhatnak friss foglalások, lévén, nem maradt előző nyári befoglalás, vagy több lakása van, illetve már fixált idei dátumuk van. Ilyen pl. Bakery bungaló, Matyoulas apartman,  Jota apartman, San Georgios Apartman, Villa Vangelis, Loutro Bungalók, Mária Koutli stúdió hotel, Ifigénia apartman és stúdió parti, Angelika Apartman, Sea Bird apartman. Ezen szállásokra már december elejétől indulhatnak az új foglalások.

Az új foglalásokat foglaló összeg nélkül fogjuk fogadni. A foglaló befizetését akkor fogjuk kérni, mikor az utazási feltételek bizonyossá válnak mindenki felé.
Amennyiben a koronavírus járvány miatti intézkedések megnehezítik a nyaralást, az adott helyzetben lehetséges, katalógustól eltérő, kedvező árat kaphat a vendégEzt a már lefoglalt lakásra megbeszélt ár után is módosíthatjuk kedvezőbbre.

Árdrágulás tehát nem lesz. Árengedmény a körülmények függvényében, akár utolsó pillanatos is lehetséges lesz.

Előre köszönök minden bejelentkezést.

Kívánok mindenkinek bizakodó tervezést és a nyaralás megvalósítását!

endeel