Bent voltam ma irodázni.
Az információs füzetetek készen van érkezésetekre.

Ami hiányzik, az árak a kirándulásra.
Az idén autó árulással is foglalkozom majd. Az AVIS cég autóit kapja az iroda szerződésbe.

Mi hírem van?

A helyi iroda igen bővült, ami segítség számunkra programlehetőségként.
LESZ GÖRÖGEST!!!  THEOLOGOSBAN PÉNTEK ESTE.
Nem én fogok vezetni, hanem az iroda részéről lesznek német, angol, lengyel, cseh nációk, és velük együtt kitöltünk majd egy buszt, tehát így meg lehet tartani a színvonalas görögestet. Örülök neki, mert bár kevesen kérik már, de akik kérik, azoknak igazi szívük vágya. És tudjátok, én is csak kínlódtam, hogy hogyan tudnálak benneteket görögtáncra hívni. Tehát ez jó hír.


HOGY ÁLL ÖSSZE A HETIRENDÜNK?

  • Hétfőn marad a Sziget körbe. Itt mi magunk partizánkodunk. 8.00 órakor kezdünk, olívagyár, piac, borász, Limenás, szobrász, kolostor, Aliki, majd 18.00 órára haza.
  • Kedd Jeep a már ismert útvonal. Itt is magunk partizánkodunk.
  • Szerda, csütörtök még nem tudjuk. Most a jövő héten állítják össze a hajósok is a lejelentett csoportokat. Ott ugye összetesznek bennünket más nációval, mert a hajó 75 vendég-férőhelyes. De ez a mi kis világunkat nem érintette. Mi magunknak tekintettük az egész hajót, és jól éreztük magunkat minden úton. Tehát valószínű, hogy a két nap közül az egyiket kapjuk meg csoportnapnak.
  • Péntek este a Theologosi est.  Itt megint ugye több náció.

Remek.

Már csak az árakat kell megtudnunk.

Amint megtudom, tudjátok, kerül a címlapra.
Gyanítom, hogy mivel mindnek van üzemanyag költsége, 3-4 Euró többletet jelent majd a tavalyihoz képest. De ez nem hivatalos.

endeel