Köszönöm a segítő hozzáállásotok ezekben a számomra nagyon nehéz napokban.

Ma délutánra hazahoztam a gépet. Az Ostria szállás tulajdonosa segítségével sikeresen beindítottuk a még nem teljesen üzemkész gépet. A végső és legfontosabb munkálatokat Balázs varázsolta elő számomra. Ez a munkálat részemre megint egy nagy csoda volt. Egy program segítségével Bazsi belement otthonából a potámiai lakásom gépébe. Én csak ültem a gép előtt és ámultam. A programom átírásának 90%-val megvagyunk. A maradékot is pótlom, és holnap reggeltől a régi ritmusban fogok tudni kapcsolatot tartani mindenkivel. Május 21-ig teljes mértékben a magán vendégekre figyelek. Az azt követő napokban a napjaim java részét a Neapoli Utazási Irodában töltöm az Apollonos és az Ibuszos vendégek fogadására való felkészülés miatt.

 

Most hívott Ági telefonon.

Valami probléma van a számítógépével, sajnos nem tudja bekapcsolni. Leghamarabb hétfőn tudja szervizbe vinni, ezért mindenkinek, aki válaszra vár, a türelmét és megértését kéri! Reméljük nincs nagy baja, hamar elkészül és olvashatjuk beszámolóját a görög húsvétról.

További infók (2009.04.30.):

Annyit tudni, hogy a szigeten vihar volt, és a falujukban többeknek meghibásodott a számítógépe. Ezért az egyetlen szerelőnél torlódás van, még meg sem nézte mi lehet a próbléma. :(

Az e-mail-ekre azért válaszolgat, mert a Hotel Ostria tulajdonosánál esténként meg tudja őket nézni. Eddig a fórumra nem tudott belépni, mert ott nincs ékezetes billentyűzete, de már azt a problémát orvosoltam (Ági-ból Agi lett).

Várjuk a jobb híreket!

endeel