Nyomtatás

Kívánok minden útnak indulónak élményekben, kirándulásokban és pihenésben gazdag, nagyszerű nyarat!

A legtöbben már tavaly ősztől elkezdték megszervezni , hogy 2015 nyarán hol nyaralnak majd.
Megtörténtek a foglalások. Görögország nyaralóházai kezdenek megtelni.
Samothraki szigetén is a főszezoni időszak szállásai megteltek.
Az idén nyár elejére volt egy gondolatunk. Terveztünk egy kéthetes csoportos utat erre a szigetre.
A terv álom maradt. És mint álom, felébredve az elszáll. Bár szemünket kinyitva azok felejtődnek, de az álom tartalma szép volt, így napunkra az elkísér. Elkísér, majd várjuk az estét, hogy azt újra álmodjuk.
2015-ben tehát nem indul csoport a szigetre. Főleg azoknak, kik a tervről nem tettek le, egy csodálatos képsort szeretnék bemutatni.

A képekről a gondolat... Hihetetlen szép alkotások. Olykor azt az érzést adják, nincs ilyen szépség, mit a fotók mutatnak. Vágyat ébresztenek bennünk, hogy azt a valóságban is lássuk és átéljük.
Készüljünk hát a nyárra. Melegítsék át szívünket ezek a képek. Érezzétek a nap, a víz, a természet és a szabadság minden típusát.
Ez a típusú nyaralás, mi itt látható, nem valósítható meg mindenhol. Ahol az urbanizáció és a turizmus teljesen betört, ott csak illúzió lehet a tűzrakás a tengerparton, a sátorban alvás. Ott a hegyi túrákon is tömegturizmus van. Mikor? Július és augusztusi időszakban.
Most még mindenhol csak gyéren vannak vendégek. Samothráki képe tehát minden nyaralónak igazzá válhat, bárhol, ha június közepéig érkeznek a görög nyaralásukra. Számomra a nyaralás mondanivalóját ezek a képsorok fejezik ki legjobban.
Köszönet Eugéniának, Sófiának és csapatuknak a képek nyilvánossá tételéért.

Jó nyaralást mindenkinek!

 A kép gyűjtemény összeállítói a sziget művész fotósai: Eugénia és Sófia

Facebok LINK 1   -   Facebook LINK 2