November elsején leesett az első hó az Ypszárión. Az Ypszárió keleti felén és a Dió Kefalason. Azóta is kitart. Másodikán elindultunk kora reggel, hogy közelebbről tudjak fotózni, hogy ti is megnézzétek. Utunk végül mégsem a csúcsra vitt bennünket.
2010-es kirándulás meglepetésre tettem ígéretet felétek, hogy egy új jeep túrával állok majd elő.
Úgy néz ki, összeállt a kép!
2 db új jeep túra lehetőség lesz.
Az egyik Potámiából Profitis Ilias hegycsúcs. Ez kizárólagosan csak felnőttek számára. Fantasztikus út. Végig a hegytetőn olyan úton, ahol még turista nem járt. Csak a helyi vadászok némelyike ismeri ezt az útvonalat. Adrenalin túrának is nevezhetném.

A másik egy kicsit lazább. Itt szintén meglátogatjuk majd a Profitis Ilias és az egyéb hegycsúcsokat, de könnyebb útvonalon. Ezt a kirándulást összekötöm majd egy különlegesen elrejtett parton való fürdőzéssel. E kirándulásnál nincs orvosi kizáró ok, és gyermekek számára is élvezetes és biztonságos.

Több részletet a lopkodó konkurencia miatt nem árulok el.

A képeket kidolgozás után feltesszük.

További hallgatásom oka teljesen családi jellegű volt.
Marci az idén Limenasban kezdett sulit. Kicsit rá is oda kellett figyelnem, hogy eddigi kitűnő eredményei tartósak maradjanak.
Ill. megint a hajótársaságnál vannak zűrök. Pánosszal egy válaszút előtt állunk. Egyelőre még kényszerszabin van. Ma indult el Athénba, hogy szétnézzen, esetleg milyen munkalehetőségek vannak a világ egyéb részein. Az itteni munkafeltételek is zűrösek, ill. közeledik a nyugdíjhoz, és bele szeretne húzni az utolsó rövid időszakába. Nehéz eset, mert szeretné is meg féli is. No, majd meglátjuk. Kihasználom ezt az időt, míg távol van, hogy megint veletek legyek.

Az olívázással késlekedünk, mert az idő nem engedi.
November elseje hóval és éjszaka 5 fok körüli hideggel jött. Másodikán jeges szél és szikrázó nap.
Ma megnyílt az ég és ömlik az eső.
Dráma hegyeiben a Falakrón lassan a síelésre alkalmas lesz a hó mennyisége és minősége.

Rendkívüli hirtelen és erőteljesen állt be a tél.
 

endeel