'

Webkamera kép a Golden Beach-ről

A www.go-thassos.gr oldal jóvoltából 2008-ban új on-line webkamerát telepítettek a Thassos - szigeti Golden Beach északi csücskébe.
A webkamera üzemeltetőjének kérésére on-line kép az oldalunkon nem látható. Tehát, aki látni szeretné, az kattintson a forrás linkre.

2009-től érdekesség: hogy az itthon maradottaknak tudjatok haza integetni, minden nap helyi idő szerint 12 és 18 órakor 30 percre megáll a kamera egy pontban. (Ne felejtsétek, hogy itthon ez 11 és 17 óra!)

Javaslat még, hogy a délelőtti időpontot válasszátok az integetésre, mert akkor jobbak a fényviszonyok!
Ha szeretnétek, hogy meg is örökítsünk benneteket, akkor jelezzétek a fórumunkon, hogy mikor tervezitek az integetést! Az elkapott tagokról itt láthatjátok a gyűjteményt.

Az "integetős" móló elhelyezkedése az öbölben: 

  
 

Másik webkamera a szigeten Potosban van: http://www.thassos-island.com/today/webcam/

Még egy kamera a fővárosban, a régi kikötőt mutatja: http://hotel-angelica.gr/thassos-hotel-angelica-live-streaming/

Hozzászólások (21)
Kánikula, éjszakai viharok, Kastrói ill. vízesés körüli villámlásból eredő tűzek
212009. máj. 19. kedd, 18:52
Ági
Biztos észrevettétek, hogy megint el el tűnök. Nagyon nagy gondot okoz ez a rendkivüli időjárás a szigetünkön. Fülledt forró nappalok, három naponta este 10-től heves széllel érkező hatalmas viharok. Az égi játák egész éjjel tart. A Vodafon térhálózata már egy hete nem működik a szigeten. Az áramszolgáltatás is akadozik. Állandó nappali karbantartások miatt reggeltől késő délutánig kikapcsolnak bennünket. A vonalas telefon szolgáltatásra ugyan ez vonatkozik.
Április 25.e óta tart ez az állapot. Igen kellemetlen.
Május 17.i éjszakai vihar két helyről jött.
Én innen úgy láttam Kinira felől és Prenos_Ypszárió vonalról jött a mi öblünk felé. Aznap éjjel Kastó és a vízesések környékén két helyen lecsapott a villám. Azt a gyönyörű erdőségünket ,- ősfenyves- gyújtotta be. Tegnapra országos repülős tűzoltási segítség jött. Több napig égett a hegytető. Ma délre fékezték meg a tűzet. Szomoran gondolok a keletkezett természeti károkra. Az országos Tv csatornákból ma kora reggel láttam egy pillanatra a tűz kiterjedési területét. Majd megszűnt az áramunk. Jővőhéten a kezdődő jeep túrával élőben is fogom majd látni. Remélem írmagja maradt azoknak a különleges fenyőknek...
Elkezdődött a kiskánikula!
202009. máj. 13. szerda, 05:28
Ági
Mi az hogy az idő nem valami fényes?! Éppen hogy amikor ilyen párában látjátok akkor a nagy melegtől kipárologtatás van. Május 5.vel kezdödött a jó idő. Akkor még az éjszakákat hűvös párásnak ereztem. Ma éjszaka nyitott ablajknál a kistakarót félre dobva aludtunk. Ma csütörtöktől mondják a teljes hőgutát vasárnapig. 90%os páratartalommal és rekkenő meleggel. Ez az amit vártam. Emlékeztek, hogy írtam, szükséges 10 napos folyamatos jó idő egy kis kánikulával. Attól átmelegszik a tenger. Én úgy gondolom, 23 fokra felcsúszik e napokban a viz hőmérséklete. Innentől kezdve az tartja majd magát akkor is, ha egy zavatar becsúszik majd a későbbiekbe. A Viktória hajósok a már megérkezett csoportokkal minden másnap kint vannak a vizen. Ezen a héten élvezkedhetett minden vendég a tengerben is.
kérés
192009. április 28. kedd, 16:05
Pálfi Edina Szeged
Kedves Ági !

Első turnussal érkezünk , és kérdezni szeretném ,hogy tudnál -e fenyő mézet szerezni nekünk mivel tavalyi már nagyon fogyoban van.
Ha neked vagy a családodnak kell valami itthonról írd meg.
Üdv : Edó
tavasz
182009. április 18. szombat, 14:57
Linu
Hihetetlenül szép ez a sziget,azt mondják hülyeség kétszer ugyanarra a helyre menni nyaralni.Én mégis úgy gondolom hogy,ha még egyszer lehetőségem lesz külföldön nyaralni,csak is ide akarok jönni megint!
Kezd szine lenni....?
172009. március 22. vasárnap, 07:45
enaszelinolatrisz
A multkor egy kicsit korai volt az öröm.Most aztán újra látom a szürke (majd,hogy nem fekete..) az uralkodó szín.Lehangoló látni. Na meg gondolom átélni az ottaniaknak.
Újra itt a tél
162009. március 21. szombat, 08:38
Ági
Szerintem nem állítható.
Most, hogy belenéztem...Tökéletes a kép. Rettenetes szélvihar, hatalmas hullámok, szürke hideg, hó és esőfelhők. Undorító az idő. 6 éve mióta itt vagyok, nem emlékszem ilyen egyhangú időjárásra. Igazából hideg nem állt be egész tél folyamán. Ami alatt azt érteném, hogy minuszba nem megy alá a hőmérő. De, hogy igazán pluszba se menjen?! November óta ez az idő tartja magát. Nyirkos, szeles, hó nélküli, csak kínlódó idő. Sem a darazsak nem fagytak ki, sem elég csapadék nem esett. Sem lélekmelegítő tiszta idő nem volt. Nem ez a jellemző. 20 éve élek itt. Télen elszokott fordulni ilyen is, olyan is. Ha az Etna kitörésre készül, akkor itt akár 40 fokos melegek is szoktak lenni január közepén. Most a spanyol partokról hallani nyári időszakról.
Fehéregyensúly probléma
152009. március 19. csütörtök, 07:29
enaszelinoletrisz
Viszont azért megjegyezném a kamerának fehéregyensúly problémája azért egy kicsit zavaró.Gondolok arra hogy főleg a távoli képeknék a fák lombját elég barnára hozza be.Gondolom a valóságban azért nem barna.Ha megfigyelitek a kamera hely változtatása után egy pillanatra egész jól adja néha, de aztán barnás telítettségű lesz.......Nem tudom ez nem e állítható?
Kezd szine lenni a tengernek
142009. március 14. szombat, 08:43
enaszelinolatrisz
Látom nem a kamera volt gyenge, hanem az időjárás volt rossz.A tenger szép szinéhez elengedhetetlen a napfény.Kezd valami alakulni....
éjszakai kép
132009. március 07. szombat, 14:14
Honey
Igen , az itthoni gépen tényleg látszik az éjszakai kép.
De a munkahelyin semmi nem látszódott, csak egy merő sötétség.Bízok benne, hogy hamarosan megjavul a kamera!
válasz - sötétség
122009. március 05. csütörtök, 12:49
balazsh
Nálam éjszakai kép van. Tehát a lámpákat látom.
Már megint valami problémájuk lehet odakint. Sad
sötétség
112009. március 05. csütörtök, 12:43
Honey
Csak én nem látok semmit vagy másoknál is sötét van a webkamerás képen??????? Sad(
Esik
102009. március 05. csütörtök, 07:22
Ági
Ez az ami megint beragadt. Megnéztem volna, hogy a parton is esik-e. Itt a faluban a szomszéd házat még látom a párától, de lentebb nem látok. Meg esni kezdett. Kiváncsi voltam a parton is esik-e: De egy éjszakai képet látok fent.

Szia Zsolti!
Hol köttök ki az idén? Marad az Aetrion?
A kiállítás ideje alatt volt kapcsolatom az irodával, azóta várom mikor hívnak...
Smile)
92009. február 27. péntek, 21:41
Dalnoki Zsolt
Halihó
Üdv mindenkinek sziasztok
Volt szerencsém 2 évvel ezelött eltölteni egy csodás hetet a zafír szigeten
Ági kedves köszönöm az akkori vezetésed és a jótanácsokat
Visszatérünk az idén ujra kiscsaládommal
Igen Golden Beach
sok szép emlék
Jövünk Thassos!!!!!!!!!!!!!
Smile
82009. február 16. hétfő, 15:33
Dézsé
Minden nap elmerengek pár percig a webkamera képei előtt Smile Annyira szép a sziget. Van olyan partszakasz amit nagyon közel mutat a kamera, akár Ági integethetne is nekünk onnan Very Happy
szerelem
72009. február 15. vasárnap, 10:34
Linu
Miért van az hogy ha télen látom,ha nyáron Thassost mindíg belefájdul a szívem?! Szerelmes vagyok ebbe a szigetbe!!!!!!!
Második hószállingózás
62009. február 15. vasárnap, 10:00
Ági
Ma reggelre volt a második kis "havazásunk". Mivel a hőmérséklet +4 fok felet van, elolvad. Csak az Ypszárió hegy felénél marad meg a hó.
Panagiában szintén estére arra számítanak, hogy 2-3 cm- es hó lesz.
Imádjuk Thassos-t
52009. február 09. hétfő, 23:34
enaszelinolatrisz
2005 -ben jártunk itt ! Potos-on szálltunk meg.De (Hrisszi amudia)Golden Beach nagyhullámú strandja felejthetetlen marad.
webkam jó
42009. február 05. csütörtök, 11:00
Tölcséres Istvánné
Tavaly jártunk itt!!! Gyönyörü hely !!! Mindenkinek ajánlom!!!
webkamNekem
32009. február 04. szerda, 16:30
szekalmi
a kamerakép nagyon szépen jön. És klassz, hogy vált is a helyszínek között. Számolom a napokat az indulásig, és persze hogy naponta nézem
Mindörökké Grecce
22009. január 20. kedd, 18:43
zsaklin
Szerintem nagyon szuper tökéletes ami Görögországgal kapcsolatos.
??
12009. január 02. péntek, 18:42
verus
Egyszer-egyszer látható a kép rajta, bár szakadozott kissé...

Szólj hozzá!

Very HappySmileWinkSadSurprisedShockedConfusedCoolLaughingMadRazzEmbarrassedCrying or Very SadEvil or Very MadTwisted EvilRolling EyesExclamationQuestionIdeaArrowNeutralMr. GreenGeekUber Geek
Név:
e-mail:
Tárgy:
Hozzászólás:
 
Ön itt van: Címlap Webkamera a Golden Beach-ről